Bildirim
chatsel premium video servisini nasil sikayet edebilirim
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynı sorun bendede oldu bugün.
http://shiftdelete.net/chatsel-premium-video-servisine-dikkat-61621
burdada haber yapmışlar.
14 tl para değil ama bence dolandırıcılık. istemediğn bir yere zorla üye yapıp paranı alıyorlar.
bence turkcellinde parmağı var çünkü bugün aradığımda turkcell yetkilisi sanki onları koruyormuş gibi tavrı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: tilki1234
aynı sorun bendede oldu bugün.
http://shiftdelete.net/chatsel-premium-video-servisine-dikkat-61621
burdada haber yapmışlar.
14 tl para değil ama bence dolandırıcılık. istemediğn bir yere zorla üye yapıp paranı alıyorlar.
bence turkcellinde parmağı var çünkü bugün aradığımda turkcell yetkilisi sanki onları koruyormuş gibi tavrı var.
Nasil sikayet edebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adliyeye bir dilekçeyle başvuruyosun diye biliyorum. birde asayiş şubede bilişim suçları şubesi var.tüketici hakları zayıf kalabilir bu işlerde birde geç sonuçlanır. -
hat operatorunu ara durumu anlat sikayetci olacam de kullanmadim daha hic iptal edin de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Operatörler firmalara reklam için numara satmayı bıraktı diyecektim ki farklı yolları denemeye başlamışlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
telefonla arayıp baskı kurup iade ettiren arkadaşlar var linkteki yorumları okuduysan eğer.ben bugün o yolu deneyeceğim.
bu arada bu haksızlığa uğramamış vatandaşlar mutlaka operatörünüz arayıp mobil ödeme servisini kapattırın. -
dedim ama o 14tlye müdahale edemiyolarmış güya.aklıma esiyo hattımı kapattırsam acaba.biri bir dolandırıcılık yapıyo bizim operatörde çanak tutuyo -
http://www.turkcell.com.tr/servisler/chatsel-premium-oyun
danışıklı dövüş beyler baksanıza turkcellin sayfasındada var chatsel premium denen kan emici -
turkcell sömürmeye devam ediyor avea varken turkcell neymiş lae 3gb net + 135 dakka her yöne konuşma + 1000 sms her yöne sadece 21 lira -
Kimse yokmu bu oşi çözen.nerde bu kadar mağdur arkadaş
Bende de olmustu noldu sonra bilmiyom kaldi oyle bu ulkede her sey olur
Bir bardak soguk su ictim.Ugrasmaya degmez sordum bir kac kisiye.Hakkini alcan diye mahkemeyle cok ugrasirsin degmez dediler
Biraz önce de benim Başıma geldi aynı olay. Hattım Avea . Ben böyle saçmalık görmedim. Adamların ayaküstü gaspettiği parayı almak için mahkemeyle avukat parası ile mi uğraşmam gerekiyor . Böyle haksız Kazanç olur mu ya . Kimse dur demiyor mı böyle şeylere. Ne yapmak lazım bilemedim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazı arkadaşlar arayıp kavga ettikten sonra yatırmışlar.bende aradım mahkemeye verecem falan dedim adamın umrunda bile değil.Aslında üşenmeyip vereceksin mahkemeye avukatlık masraflarınıda kitliyceksin akılları başlarına gelecek. şöyle 20 kişi mahkemeye verse altından kalkamazlar masrafın.
Mutlaka hattınızın mobil ödeme servisini kapatın arkadaşlar yoksa bu olaylar başınızı birkaç defa gelebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: tilki1234
dedim ama o 14tlye müdahale edemiyolarmış güya.aklıma esiyo hattımı kapattırsam acaba.biri bir dolandırıcılık yapıyo bizim operatörde çanak tutuyo
tüketici hakem heyetine gidin =) -
quote:
Orijinalden alıntı: Rondo07
Bir bardak soguk su ictim.Ugrasmaya degmez sordum bir kac kisiye.Hakkini alcan diye mahkemeyle cok ugrasirsin degmez dediler
O birkaç kişiyi salla o zaman, mahkemeyi kazandığında bütün masrafların karşıdan alınıp sana iade ediliyor yani ne kaybın olacak ki dava edince
quote:
Orijinalden alıntı: thepromh
quote:
Orijinalden alıntı: Rondo07
O birkaç kişiyi salla o zaman, mahkemeyi kazandığında bütün masrafların karşıdan alınıp sana iade ediliyor yani ne kaybın olacak ki dava edince
Masraflar aliniyorsa iyi o zaman
aynı bela benimde başıma geldi ancak okuduğum kadarıyla btk ya şikayet etmek gerekiyor. ancak sorun şu ki btk ya üye olup şikayet oluşturamıyorum. vodafone mh de yardımcı olmuyor.
14 tl yi düpedüz dolandırıyorlar ve elimizden hiçbir şey gelmiyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X