Şimdi Ara

media markt garanti hakkinda bilgisi olan bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar media markttan nisan gibi akilli telefon aldim 2 yil garantisi vardi, 1 yil da ben garantilettirdim media marktta. Telefonumun on ve arka kisimlari eskidi ve yiprandi, ben bunu garantiye versem bu sigorta bunu oder mi? Pilini de degistirtmek istesem, ya da ekran degisimi istesem? Yardimci olabilecek arkadaslar var mi, tamamini mi oder yoksa %50sini falan mi bilen yoksa mecbur sormaya gidicem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sigorta olayında hangi durumlarda yararlanacaginiz hususunu sigorta için imzaladiginiz evrakta şartları mutlaka yazar.

Pil hususunda çok sıkıntı yasatiyorsa yenisini verebiliyorlar. S4'te böyle bi mevzu olmuştu ve yeni batarya vermişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de kendi telefonuma 1 yıl kasko yaptırdım. kenar çerçevede biraz ezilme vardı birazda yıpranmıştı adama bunları yaptırabilirmiyiz dedim de böyle küçük şeyleri yapmazlar dedi
    kır öyle getir dedi bana bence öyle küçük şeyleri yapmazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirgut

ben de kendi telefonuma 1 yıl kasko yaptırdım. kenar çerçevede biraz ezilme vardı birazda yıpranmıştı adama bunları yaptırabilirmiyiz dedim de böyle küçük şeyleri yapmazlar dedi
    kır öyle getir dedi bana bence öyle küçük şeyleri yapmazlar

Hocam diyelim ki garantinin bitmesine 2 ay kala ben telefonu kırıp verdim, %100 ücretini mi karşılıyorlar?
  • %100 ücretini karşılamıyorlar ya telefonu tamir edip sana veriyorlaar yada paranın %70 ini sana geri veriyorlar
    ama hangisini seçeceğine senmi karar veriyon onlarmı bilmiyom mağazaya git bir sor sen eniyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.