Şimdi Ara

Chedjou f/p karşılamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geleli 3 yıl oluyor bana hala güven vermiyor. Tamam kafa golü atıyor fakat ilk işi defansı kurtarmak olmalı. Çok ağır geliyor çok adam kaçırıyor. Bana güven vermiyor açıkcası. 5-6m okutulursa güzel olmaz mı ? Hakan Balta , Serdar'dan farkı yok. Eğer yabancı bir stoperimiz olacaksa yerlilerden farkı olması gerekmez mi?

• Chedjou beğenirim ligin en iyi stoperlerinden birisidir, ayağı en temiz stoper Sözleşmesinin sonuna geldi, 2 m civarı para alıyor 4-5 m veren varsa satılsın zaten. Denayer kiralayalım tekrar, denayer-serdar ligi götürür. Çok iyi ikili olurlar bence
  • Aha dakika 1 gol 1 Chedjou'nun bariz hatasından yedik golü.

Üstelik bu ilk hatası değil bütün pozisyonlarda adamı kaçırdı. Hele bir tanesinde kırmızı bile görebilirdi hakem atladı.
  • Forvet yok. CMler yok. Dzemailinin kalmak istemedigi belli. Lider stoper yok.

Markajci stopere o kadar bonservis verilmesi hataydi. Yaninda onu oynatacak, kademelerine girecek, hatalarini önleyecek lider bir stoper oynamasi gerekirken biz Baltayi oynatiyoruz. Balta denge stoper, lider stoper oynadigi sürece, GS savunmasi düzelmez.
  • 4-5 veriliyorsa satılmalı yoksa bedava gidecek zaten.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:23:3 >
  • Denayer gelebilirse çok iyi olur. Eğer ligde de böyle olursa Chedjou'nun kaçırdığı adamlardan çok gol yeriz. Denayer hızlı bir oyuncu. Bale bile geçit vermemişti koşu da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakalları 0 Alan F/P Tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • psirik kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F01EF196DU -- 17 Temmuz 2021; 21:23:13 >
  • Abi Denayer ya keşke gelse

Muslera'dan sonra kadroya yazacağım ilk isim.
  • Bazi maclar cok iyi oynuyor bazi maclardada hata ustune hata yapiyor bencede gönderilmeli.Fakat bu yonetim ondan gelen parayi sacma sapan futbolculara harcar oda buyuk sıkıntı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama bi kötü dedim adam iyice döküldü rezalet bu maç.
  • Tamam Chedjou kötü de Denayer seviyesine de düşmedi abartmayın. Denayer şuan da oldukça vasat bir stoper belki ileride olur ama sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Tamam Chedjou kötü de Denayer seviyesine de düşmedi abartmayın. Denayer şuan da oldukça vasat bir stoper belki ileride olur ama sanmıyorum.

Kötü bir turnuva çıkarmış olabilir fakat yaşı da göz önüne alındığında bizde oynadığı sezon gerçekten çok işimize yaramıştı.
  • milosevic ile takas yapalim. bakalim hala kotu diyebilecek misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Tamam Chedjou kötü de Denayer seviyesine de düşmedi abartmayın. Denayer şuan da oldukça vasat bir stoper belki ileride olur ama sanmıyorum.

Kötü bir turnuva çıkarmış olabilir fakat yaşı da göz önüne alındığında bizde oynadığı sezon gerçekten çok işimize yaramıştı.

Turnuvadan bağımsız konuşuyorum bizde ki performansını da beğenmiyordum zaten. Evet yaşı genç ama biz neden elin kulübünün oyuncusunu yetiştiyoruz ki? senin kendi oyuncun Koray var onu yetiştirmen oynatman lazımken gidip City'nin oyuncusunu oynatıyorsun, yetiştiriyorsun.
  • Chedjou hiç bir zaman istikrarlı bir oyuncu olmadı. Lig başlar, bir kaç hafta sonra şöyle 2-3 aylık bir dönem olur; Chedjou defansta hatasız oynar, açıkları kapatır hatta gerektiğinde hücuma katılır, patlayıcı oyuncu eksikliğini giderir falan. Sonra yavaş yavaş performansı düşmeye başlar. Sezon bitimine yakın sakatlanır. İstiklal marşı ve kapanış. Adamın döngüsü bu. Formdayken ligin en iyi stoperi ama.
  • Geçen sezonda aynı şeyler dönüyordu nerdeyse satılacaktı ama gayet iyi performans gösterdi istikrarlı değil ama bence maç seçiyor oynadığı zaman tam oynuyor serdarın gelmesi umarım forma rekabeti açısında olumlu etkilerde stoperde sorun yaşamayız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Ligin en iyi ilk 3 stoperinden biri . Sözleşme uzatılmalı bence onun gibi son yıllarda kim geldi ujfa hariç ? Chedjou-Denayer Harika ikili.
  • CHEDJOU`nun satılma zamanı geldi de geçiyor. Büyük ihtimalle amacı; seneye Fransa`ya bedava dönebilmek. Bu nedenle satılıp; yerine alınması gereken isim kesinlikle DOUGLAS`tır.

• Tsl icin konusursak hic bir oyuncu f/p oyuncusu degil zaten. Bu performansla bu adamlarin simdiki alsiklarinin onda birini falan almasi lazim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.