|
Chery, aylık satışta 200 bin adedi geride bıraktı
-
-
Ülkemizde satışta olan araçlar çok başarılı. Tek zayıf yanı çok yakmaları. Onuda çözerlerse (lpgli fabrika çıkşlı olsa mesela) piyasa karışır.
-
Vay canına çok iyi satmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chery ve byd marka imajını oturttu gibi. Artık bu markalar çin malı diye aşağılanamaz.
Çin malı yakıştırması bitti. Hala yapanlar varsa gözlüklerini çıkarmalılar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygun fiyat politikası ,donanım ve araçlarının güzel olması vs tercih sebebi oldu. Vw 3 milyona sattıkları performanslı aracı yarı fiyatına veriyolar . Yakıt konusunu dert etmeyen için güzel seçenekler var. Bazı soru işaretleri zamanla çözlür inşallah .
Şimdi millet bir heves saldırdı birde piyasada araç Yok diye. Galiba tarcanlar expertizdi cherylerin yakıt ortalaması 15 litre ölçtü. alanların çoğu satma derdinde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu anda görüntüye aldanan arkadaşlar 1 2 sene içinde Chery eğer tüp monte edilmezsse çok kötü elde kalacak. Yurtdışında yorumlarda zaten trim sesleri aracta gevşemeler gibi şikayetler de var. Çok arastırdım almamaya karar verdim. Ocakta yeni limitle alacağım ama Chery byd asla
çevremde çok kişi aldı bazıları lpg dönüştürdü f/p aracı
Şu an ülkemizde çok iyi rakamlar yakalamaya başladı ÇİN markaları ve imkanı olanlarda alıyor.
Fırsat varken alınabilir çünkü bir süre sonra bu markalar oturursa Hyundai gibi bi tarafları kalkar ve uygun ederli ÇİN modellerini göremeyiz.
-
Bu yıl 2 kere 0km chery araç aldım. Çok memnun kaldığım için 2.sini aldım yani. İstanbuldaysan gel buluşalım araca 15 litre yaktırabilirsen sana 50 bin liralık yakıt hediye edeceğim. Fakat yaktıramazsan aynı şeyi senden talep ederim :)
-
Ortalaması 9 11 olan bir aracın İstanbul trafiğinde 15litre yakması anormal değil. Tusconcular iyi bilir onlara anlatın.
Candan mühendislik ekspertiz firmasını ara de siz nasıl Chery 15 litre yakıyor onlar anlatsın
Yaklaşık bir aydir Omoda 5 kullanicisiyim. Aracımı oldukca seviyorum ve severek aldim. Ne yaktığı açıkça umurumda degil. Cocugu okula birakiyorum oradan da işe geciyorum. Toplasan ancak 2 kilometre yapiyor. Senede bir kere de Erdek'e gidiyorum, orada da ne yakarsa yaksin. Ayrica bir arkadas trim sesi falan demis. Arkadasimin Range Rover'i var ve trim sesi cok fazla. Simdi Range Rover kotu araba mi diyelim yani. Ben aldığım keyfe bakiyorum bu yastan sonra. Almak isteyen arkadaşlara duyurulur; özellikle Omoda 5 kullanmasi asiri keyifli bir araç.
Chery bence gerçekten mühendislik harikası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu araçları alanlar zaten yakıtı düşünüyorsa hiç almamalı özellikle büyük şehirlerde yoğun trafikte kullanacak olanlar. Bizim sitede en az 20 adet Chery oldu her modelinden var. İstanbul içinde 10 litre altı yakıyor diyen yok herkes 10-11 arası diyor bir kaç kişi 12-13 diyor. Demekki burada güzergah etkili kullanım şekli etkili. Genel şikayetler arka koltukların ses yapması ve bazılarının bir kaç defa bagaj kapağı ayarı yaptırmasına rağmen çukurlardan geçerken ses yapması hem yol sesi hem rüzgar sesini içeri vermesi. Tabi bu araçlar daha çok yeni ilerleyen yıllarda belli edecek kendini.
-
Yer gök chery oldu ülkede. Bu kadar çabuk yükselen başka marka var mı acaba.
-
ben de çok görmeye başladım
-
Evet ..rakipleri 6-7 lt yakarken..15 lt yakabilmek gerçekten mühendislik harikası
-
Yakıtı düşünen almasın..Servisi düşünen almasın,.. Yedek parça hemen bulunsun isteyen almasın...ee geriye ne kaldı
Uygun fiyat politikası ,donanım ve araçlarının güzel olması vs tercih sebebi oldu. Vw 3 milyona sattıkları performanslı aracı yarı fiyatına veriyolar . Yakıt konusunu dert etmeyen için güzel seçenekler var. Bazı soru işaretleri zamanla çözlür inşallah .
|
Bu yıl 2 kere 0km chery araç aldım. Çok memnun kaldığım için 2.sini aldım yani. İstanbuldaysan gel buluşalım araca 15 litre yaktırabilirsen sana 50 bin liralık yakıt hediye edeceğim. Fakat yaktıramazsan aynı şeyi senden talep ederim :) |
Chery ve byd marka imajını oturttu gibi. Artık bu markalar çin malı diye aşağılanamaz.
|
Çin malı yakıştırması bitti. Hala yapanlar varsa gözlüklerini çıkarmalılar.
|
Ülkemizde satışta olan araçlar çok başarılı. Tek zayıf yanı çok yakmaları. Onuda çözerlerse (lpgli fabrika çıkşlı olsa mesela) piyasa karışır.
|
Vay canına çok iyi satmış
|
Yaklaşık bir aydir Omoda 5 kullanicisiyim. Aracımı oldukca seviyorum ve severek aldim. Ne yaktığı açıkça umurumda degil. Cocugu okula birakiyorum oradan da işe geciyorum. Toplasan ancak 2 kilometre yapiyor. Senede bir kere de Erdek'e gidiyorum, orada da ne yakarsa yaksin. Ayrica bir arkadas trim sesi falan demis. Arkadasimin Range Rover'i var ve trim sesi cok fazla. Simdi Range Rover kotu araba mi diyelim yani. Ben aldığım keyfe bakiyorum bu yastan sonra. Almak isteyen arkadaşlara duyurulur; özellikle Omoda 5 kullanmasi asiri keyifli bir araç.
|
Yer gök chery oldu ülkede. Bu kadar çabuk yükselen başka marka var mı acaba. |
Bende bindim chery trenine bakalım memnun kalırım inş fp rakibi bulamadım o segment ve fiyatta corsa parasına otonomlu araç aldık
|
Benzer içerikler
- mırıldanarak şarkı bulma
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- tv kumanda uygulaması
- xiaomi whatsapp sorunu
- instagramdan nasıl para kazanılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X