Şimdi Ara

Chery Bayisi Tarafından Darp Edilmem (7. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 116 Misafir (69 Mobil) - 53 Masaüstü72 Mobil
5 sn
383
Cevap
19
Favori
60.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlatılanların tamamen doğru olduğunu varsayarak konuşuyorum, şikayetçi olmadığın için yapılanları kabul etmiş durumdasın, eğer anlattığın gibi ölümden döndüysen daha fazla ne korkuttu da şikayetçi olmadın çok merak ettim. zaten polis şikayete göre savcılığa sevk ediyordu.

• quxall Q kullanıcısına yanıt
    Dostum savcılıkta suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olduk zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Hepsini gördüm..inan hiç bir şey kaybetmezsin görmemekle

• mitsubashi kullanıcısına yanıt

bu nasıl bir tez anlamadım

kaybetmek ve

ya kazanmak

şimdi ben geçen sene tayland a gittim sen oraları görmediğin için bir şey kaybetmiyormusun

gitmemişsen bence kaybediyorsun o atmosfer ve o doğa hiçbir yerde yok..

benim olayıma gelelim,Adıyamanda Nemrut dağına çıkıp o kalıntıları görmezsem çok ama çok kayıbım olur

keza diğer illerin tarih ve doğal yapılarıda öyle..

• Fanboylar boşuna debelenmeyin..Almayacağız artık Cherry çürü oğlum ..hadi yallah..10 Adet Tiggo 8 Pro siparişi geçecektim iptal ettim gitti 

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Adıyaman daki Komenegos harabeleri ilginç olabilir..İstisna ..evet görülmesi gerekir..Diyarbakır-Mardin-Cizre-Batman-Şırnak hattında 1 yıldan fazla yaşayıp iş bitirmiş biri olarak görmemekle bir şey kaybetmezsin diyorum..Tayland başka Midyat başka yeğen

• Model Y satıp J7 almayı düşünürken bu olay sarstı 😵‍💫

• Geçmiş olsun.

Bu kadar olaydan sonra artık hukuki uğraşlar zorunlu oldu. Benide çok tehdit eden vardı. Araya avukatlar gidip iş ciddileşince kavru kedi gibi oluyorlar. Birde üstüne ceza yediklerinde Süt dökmüş kediye dönüyorlar. Artık sana kanıt lazım. Verilen sözlerin, edilen yeminlerin hiç bir önemi yok. Telefon kayıtlarını bile sildirirler.

Çin marka araba zaten hayatta almam.

• TR'de servise ne kadar az gitmeni gerektiriyorsa bir araç o kadar iyi mesela Tesla Model Y benim gözümde bir numara aracı aldım 40 bin km oldu hala 1 servis yüzü görmedi bizim mafya bayilere para kazandırmamış oluyorum

• quxall Q kullanıcısına yanıt

Şikayetten vazgeçmemiş şikayetçi olmak için gittiği zaman şikayetçi olmadan geri dönmüş sonra savcılığa giderek şikayetçi olmuşlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hala chery düşmanlığıni çin mali onyargilari doğrultusunda firsat olarak görenler var kimisi diyor ki diğer markalarda en azından dayak yok kardeşim parayla dayağı yiyorsunuz zaten fiziksele ne gerek var ülkede gukuk değil hukuk istiyoruz bunun çini almanı Fransızi yok bunu anlayın artık...

• Ronaldo-9 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. Olay tamamen bayideki elemanlar ile alakalı. Ben trabzon servisinden acayip memnun kaldım. Ön kamera bozuldu, ikiletmeden ücretsiz değiştirdiler. Oksijen sensörü hata verdi, hata kendi kendine geçmesine rağmen garantiden ücretsiz değiştirdiler. Üstelik parçayı başka şehirden istediler. Kısaca olay bayiden bayiye değişiyor.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Pisliğin ,karaktersizliğin adiliğin ve benzeri her türlü iğrençliğin bu ülkede yaygın olmasının tek sebebi k*** denen mağara dnaları.

• Kardeş bu çin malı araçların hepsi aynı.Araçları desen kalitesiz malzeme mi dersin teneke araç mı dersin.O yüzden hiç bulaşılmaz

• Öncelikle problemin büyüğü çeri de değil bu ülkenin insanında.Bunu da kabullenip kaderine razı olacaksın ne yazık ki :) Başka şehirden araç almak her zaman risklidir.Yaşadığın bir problemde kendi şehrindeki bayi aracı benden almadın diye hep arıza çıkaracaktır,aracın gibi :) Aracında bazı problemler var ve baktın bunları firma personeli çözemiyor mu,küşelemeyle birşey olamayacağını bilerek doğrudan hukuki yollara başvuracaksın.Yok orayı ara burayı zorla falan olmaz türkiyede.Aracını bakım için de aldığın bayiye götüreceksin.Bana ama hakkım var kendi şehrimde bakıma sokmaya falan deme.Başka şehirden aldığın gibi araç bakımını da o şehirde yaptıracaksın.En son adamlar senin tozunu bi güzel almış ve bunu yapmakta ne kadar doğru karar vermiş olacaklar ki gerçekten onların öngördüğü gibi karakolda şikayetçi bile olamamışsın :) Yani adamlar doğru hamle yapmış ve onları haklı çıkarmışsın :) Dostum sana tavsiyem bari bundan sonra yaşadığın ülkenin türkiye olduğunun bilincinde olarak yaşa.Haberlerde görmüştüm adamın biri 2017'de sıfır audi a6 alıyor.seninkine benzer sorunlar.Çözülmüyor,firma aracı geri alma ya da değiştirme de yapmıyor.İstikamet doğru mahkeme.Mahkeme tüketiciyi haklı buluyor,bayi itiraz.Temyiz falan der iken 6 yılı aşkın karar kesinleşmiyor.Karar en son aracın bayice geri alınıp fatura bedelinin tüketiciye iadesi :) Şunu unutmayın.O büyük şirketlerin derin açık-kapalı ilişkileri ve maddi ortaklıkları var.Hal böyle olunca sen bir tüketici olarak paranla rezil olmaya da maraba yerine konmaya da mahkumsun.

• Rezalet eksiksiz bir rezalet
    Bir firma çalıştırdığı personelin müşterilerine davranışından sorumludur. Verdiği bayilikten sorumludur. Adı geçen Kia ve Nissan firmalarıda bunların bayiliğini yeniden değerlendirmelidir

Başka bayileri iyi diye aklanamaz. Sırf diğer bayisi iyi diye yüzlerce km yol yapmak zorunda değil bu adam.

Firmanın bu insanlıktan nasibini alamamışların biletini kesmesi gerekir. Adam dövmek ne demek .sovmemek icin zor dayandım.

Araç süreci zaten yargıya taşınmış ve firmanın bu meselede de haksız olduğu kanun önünde açık adalet er yada geç tecelli eder.

Bu mesajım burda dursun bu şekilde size verdiği hizmeti eksik veren hiç bir firmadan çöp bile almayın aldırmayın ki anlasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 30 Mart 2025; 20:14:1 >
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt

Abi bu nasıl bir zihniyettir? Gerçekten okudukça sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum. Ne demek kaderine razı olacaksın, haramiler düzen kurmuş, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin mantığı nasıl bir mantık. Sen, ben, o bu olanı biteni sineye çekersek nasıl düzelecek bütün bunlar. Tozunu almış falan bunlar nasıl laflar, utanmasan ellerine sağlık iyi ki dövmüşler diyeceksin. Türkiye gerçeklerinin farkındayız hepimiz, yazdıklarından şunu anlıyorum muhtemelen bu "Türkiye gerçeklerinden" nemalanan gruptansın sen de. Sen de eline fırsat geçse birilerinin "tozunu almak" için hazırda bekliyorsun bence.

• Yıllardır derim sıfır araba alırız sorun çıkar değişim olmaz adamlar 3 parça değişenli aracı sıfır diye müşteriye kitler sonra müşteri dava üstüne dava ile uğraşsın. Ortada korkacakları yaptırım yokki en ufak hatada ağır cezalar ödemeliler ki sorun çözüme kavuşabilsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesher kullanıcısına yanıt
    Araç sağa çekmeden olaylar nereye gelmiş ya satıp kurtulcam bunlarla uğraşılmaz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gerçekten doğru ise bu anlattıklarınız elinizdeki kanıt belge vs ne ne varsa hepsi ile iyi bir avukat ile davalarinizi açın tüm sosyal medya alanlarında ve çin merkezine mail yolu ile ulaşın durumu anlatın

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.