chery ve stellantis grup araçların donanımına ve fiyatına aldanıp onlardan araç almayın. alıyorsanız da eğer kalite falan beklemeyin çünkü kalite namına hiçbir şey yok. problem yaşamaya hazır olun. vag grup da sütten çıkmış ak kaşık değil ama vag grup markaları, üretim kalitesi (build quality) açısından daha kaliteli ilk saydığım markalardan. |
Chery Bayisi Tarafından Darp Edilmem (5. sayfa)

-
-
Konu "Türkiye'de neden her namuslu vatandaş silah taşıma ruhsatı alabilmeli" sorusunun cevabı olmuş âdeta. Öncelikle çok geçmiş olsun; olaya karışan hiçkimse büyük ihtimalle ciddi bir ceza almayacak, maddi manevi zararınız karşılanmayacak ve bu insanımsılar sizi ve ailenizi tehdit etmeye devam edecek; gerçekten zarar verme potansiyelleri olduğu da zaten uğradığınız saldırıdan görülüyor. İktidara yakın değilseniz bu ülkede adalet bekleyemiyorsunuz maalesef; ülke GTA serverına dönmüş durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 29 Mart 2025; 23:10:30 > -
Çok geçmiş olsun. Yaşadığınız şey barbarlık. Umarım en kısa zamanda sorununuz çözülür ve şahıslar gerekli cezaları alır...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu durumlarda vatandaşa tüm gücüyle sahip çıkacak, kamera kaydı sorgulatıp olayı kapatmayacak, sahtekar servisler takip edecek bir düzenleme istiyoruz artık.
-
Bu arabalara bu kadar para veriyorsak, servise tonla para veriyorsak orada çalışanlar yöneticiler iyi seçilmeli. Mağdur Arkadaşı tenzih ederim Tırnak içerisinde sorunlu müşteri dahi olsa çözüm üretilmeli. Hukuk daha hızlı ilerlemeli. Herkes biliyor mahkeme 3-4 sene sürer. O yüzden müşteri geri vites yapar, alttan alır diye düşünülüyor. Gerekirse aracı alın yenisini verin, müşteriden aldığınız diğer aracı onarıp daha az kârla satın. Zaten müthiş kazancınız var, adamın arabası sorunsuz olsa neden sürekli gelsin gitsin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ülkenin doğusuna adım atmamış kişiler oralar hakkında güzelleme yapmasını iyi bilirler. Bir kez adım atmış beyaz türk ise gerçeği gayet iyi bilir.
Orada bir iki yumruk atsaydın bir bok yapamazlardı emin ol. Hepsi sessiz insana binmeyi sever.
Sırf bu sebepten deprem riskini alıp istanbulda yaşıyorum. Burada iş ahlaklı var ve bir şekilde problemin çözülüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 30 Mart 2025; 0:19:29 >
Çok geçmiş olsun 1.5 yıldır tiggo 7 kullanıyorum çok memnun biri olarak çok üzüldüm o bayideki kameralar inşallah silinmez bayi inşallah kapatılır bu olay üzerinden chery ye yüklenmek kolay adamlar sadece chery değil başka 2 markaya daha bakiyorlarmis olay hukuk devleti meselesi bakın bwm konusu da var çok yeni 3. Dünya ülkesi haline gelmişiz hukukun üstünlüğü değil güçlülerin hukuku hakim olmuş olay budur inşallah kısa sürede çözülür takipteyiz...
Büyük geçmiş olsun. Dişlerimi sıka sıka okudum, yazdıklarınızı. İnşallah hak ettikleri cezaları alırlar ve bu kez de, şikayetinizi geri çekmeniz için yalvaracak duruma düşerler.
-
Problem cherryde değil, esnaf olarak edep ve adap bilmeyen insanımızda , görende babalarının markası sanacak, tutun tutanağınızı işlemlerinizi yapın aynı aracın emsali ile değişimi müşteriye sunun, her türlü mahkemede aracın ayıplı olduğu ortaya çıkacak zaten, burdaki amaç müşteriyi süründürmekse eğer bu olumsuz imajlarla zararlı çıkan servis olacak, bu Gaziantep servisine kim gidecek şimdi ?
-
problem bu ülkenin insanlarında
sigara almaya girdiğin markette mayfavari
ekmek aldığın fırında
herkes birbirinin bilmemnesine koyuyor.
galericiler de mafya ve hırsız
müteahhitlerde
bakkalda oturan rayban çakması gözüp takıp yerinde kurulan ahmet de.
konu sahibine çok çok geçmiş olsun, keşke ilk adımda şikayetci olsaydı ancak anlam veriyorum. tehdit edilmiş.
bu ülkenin zıvanası çıktı. umarım şu tiplerin azala azala veya içeri tıkıla tıkıla bitecekleri günler gelir, vatandaş nefes alır.
-
Geçmiş olsun, keşke karakolda şikayetten vazgeçmeseydiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkcası yazının sonunda "hepsi şakaydı" tarzı bir cümle bekliyordum. Yaşadığınız şey inanılmaz , peşini bırakmayın , kamera kayıtlarını isteyip dava mı açılır başka bir şey mi yapılır artık sonuna kadar gidin.
Yalnız olaydan hariç olarak, adam burada konu açmış, bayinin önünde darp edilmiş, bizim çok bilmiş milletimiz halen Chery diyor. Chery'nin bununla alakası nedir?
Aynı zamanda Kia,Nissan'ın da bayisiymiş. Araç Qashqai veya Sportage olsa da bunlar başına gelecekti. Bunu anlayamıyor çok zeki milletimiz.
Adam darp edildiğini yazmış, diğeri de yorum atmış "araçları kalitesiz yeaa"
-
Çok geçmiş olsun. 15 yıllık otomotiv sektörü geçmişimde ilk defa böyle bir olay duyuyorum. Çok çok ileri gidilmiş. Servis müdürü sıfatıyla ortada gezen tiplemenin vasıfsız ve torpilli biri olduğuna eminim ama ispat edemem. Ama sadece Chery değil bence birçok markanın yetkili bayi ve servisleri sadece parası olan, vizyonsuz, tek derdi tonla para kazanmak olan, personelin hakettiği primlere bile göz koyan, iğrenç, nefret edilesi patronları var. Bende bu sektörden tiksinip, 15 yıllık kariyerimi ( son çalıştığım yerde satış müdürlüğü yapıyordum, marka ismi vermeyeyim ) sonlandırdım ve kendime küçük butik bir cafe açmak üzereyim.
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPERBen bu markanın aracını almayı düşünüyordum hatta konu açıp sormuştum konular duruyordur ama şikayetvarda şikayetleri ve servislerin başlarından savmak için her sorunu kullanıcı hatası göstermelerinden ötürü vazgeçmiştim bu firmadan araç almaktan aklımda tiggo 8 vardı, sonra ek bilgi olarak öğrendim ki bu marka araçları ambargo yemiş veya çok kötü durumdaki afrika gibi iran gibi ortadoğu ülkelerine satmak için üretmiş hak hukuk gibi kavramların olmadığı ülkelere göre o yüzdende araçlar her yerindenn arıza veriyor ve servisleri hiç birşeyi kabul etmiyor vazgeçmekle ne kadar dogru karar vermısım şimdi bir kez daha anladım
Bu yorumu yaptığım için chery almış olanlar araçlarının değerinin düşeceğinden dolayı bana veryansın ediyorlar ama kabullenmek lazım süsle donanımla şişirilmişliğe kanıp 0km alanlar gerçek yüzünü görünce hemen ilana koyuyor bu araçlar bir ton sağa çekme şikayeti var resmen kronik sorunlu araçlar,
hiç kimsemi bu araçlar fabrikada üretildikten sonra kalite kontrolünü yapmamış veya tam tersi bu araçlar kalite kontrolden sağa çekmelerine rağmen geçtiyse biz bunu türkiyede felan iteleriz millete mantığıylamı getirilmişler ? bir sürü şikayet olan markada 1 tane geri çağırma duymadım bu konularla ilgili
chery almış arkadaşlara araçlarıyla mutluluklar diliyorum
Kusura bakmayın ancak olaya çok yanlış yaklaşmışsınız. Öncelikle chery düşmanlığının modası geçti , 2 senede 150k araç satıldı, millet bomboş araç almaktansa dolu dolu gerçek bir SUV almayı tercih ediyor..
Ben de 1,5 senedir tiggo 7 kullanıyorum ve 5-6 ayda bir sunroof yağlaması ve yıllık bakım haricinde servise gitmedim henüz. Bunları geçeyim, öncelikle konu sahibi tam şehir eşkıyalarına denk gelmiş. Ancak özellikle kia-nissan gibi bayilikleri de varmış. Burda anlamamız gereken en önemli husus, suçlu marka değil Bayiidir. Aynı olay toyota-opel-reno-pejo gibi araçların bayilerinde olsaydı bu şekilde bir yorum atacak mıydınız? Pek sanmıyorum. Ki her gün sosyal medyada bu şekilde haberler okuyoruz.Ancak chery kadar gündem olmuyor,konuşulmuyor.. Chery'e karşı halen gereksiz bir düşmanlık var , mesela siz Tiggo ların yıllardır Rusya'da kullanıldığını biliyor musunuz? "100.000 Km ye gelsin görürüz Cheryleri" diyen tayfa açıp rus videolarına bakabilir.
Yanlış anlaşılmasın , mesajımın asıl sebebi Chery'i savunmak değil gerçekleri anlatmaktır. Ben kullanıyorum diye en mükemmel araç vs diye övünmüyorum. Sonuçta Chery babamın şirketi değil ve cebime zerre para getirmiyor :)
Konu sahibine geçmiş olsun ,umarım sorunu en hızlı şekilde çözülebilir. Ancak önerim kesinlikle farklı bir bayiye gitmesidir.
-
bu nasıl iş gaziantep servisleri çok kötü başka olaylar da duydum
sizin başınıza gelen yaşadıklarınız rezalet gerçekten mafya gibiler darp raporundan sonra şikayetçi olmadınız mı ama çok yanlış
bir yerde çalışırken o yerde böyle kavga etmek amiplerin yapacağı iş ne olursa olsun çalıştığın yerdesin şirkete bir şey olacaksa da olacak yani kurum bu
devamını varsa araç fotosu bekliyoruz çevrede oraya bakan mobese vb var mıdır
-
Bayinin mühürlenip darp eden saldırganların hapis yatması lazım.
Bu işin peşini bırakmayalım.
-
Geçmiş olsun hocam
Araç almak için fiyat araştırıyorsunuz. Bazen uygun fiyatlı araçları doğudan buluyorsunuz ya. Size abi/kardeş tavsiyesi.
Sivas hariç Bakü tiflis ceyhan boru hattının doğusundan araç almayın.
Ben çöp bile almıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şayet konu doğruysa ve bu bayinin lisansını iptal etmiyorsa, yada etmeyecekse problem artık chery' dedir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normal vatandaşa güçleri yeter ama başka biri olsa bak bayiyi nasıl yıkıyor
Amigdala gelişmemiş ondan..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X