Şimdi Ara

Chery Bayisi Tarafından Darp Edilmem (3. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (7 Mobil) ve 132 Misafir (89 Mobil) - 53 Masaüstü96 Mobil1 iOS
5 sn
360
Cevap
17
Favori
57.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ne alakası var seni yolda durdurup mu dovecekler neyin kafası bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nahpeyker N kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    tüketici olarak araştırma yapmak zorunda da değil

Sonra ağlamayın o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napervasız -- 29 Mart 2025; 16:44:14 >
  • napervasız kullanıcısına yanıt
    Hayırdır gereksiz? Servis müdürü sen misin yoksa? Ne bu savunma!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Siz buyurun yine gelin ağırlayalım sizi. Böyle olaylar artık ülkenin her yerinde olabiliyor. Şöyle düşünün konuya kayıtsız kalan Chery Genel Müdürlüğü ve çalışanları İstanbul'da ikamet ediyorlar :)

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt

Benim elim ağırdır ben olamam 

• Geçmiş olsun. Videoları da izledim. Direksiyon sağa dönüyor sağa çekme mevzusunda. Anlaşılan mühendisliği kötü bir marka chery. Şaside, arka aksta, varsa torsiyon çubuğunda, kaster açısında, lastikte, jantta, süspansiyonda hepsinde problem olabilir. Zaten çinliden araba alınmamalı. Togg varken çinli bi milyoncu arabası alınmamalı. Hiç unutmam, bu çinli bi milyoncuların zamanında 3-4 milyon TL’ye su ısıtıcı almıştım. Eve geldim suyu koyup çalıştırdım ilk çalıştırmada, su ısıtıcı kısım küflendi attım direk çöpe. O gün bugündür, çinlilerden uzak durmaya çalışırım.

Servise girmeden önce arabanın fotoğrafları çekilir normalde, siz çekmediniz sanırım far mevzusunda.

densiz densiz konuşma uslubuna dikkat et.

• Geçmiş olsun. Avrupa model araçlarda yine merkeze mail atıp kurumsal ilerlenebiliyor adamalar medeni bu Çin'lilerden o kurumsallığı beklemek hayal olur. Koltuk ısıtma, kayar lede kanıp alıyorsunuz bu araçları sonra başınız beladan çıkmıyor. Rusların uzun dönem araç incelemelerinde her şey ortaya çıkmıştı.

• TEPEE PREMİUM PACK kullanıcısına yanıt

Korkma dovmezler

memleketin o kısmına hiç gitmedim ve merak ediyorum ailecek o coğrafyayı gezmek görmek istiyoruz.

kırıcı olduysam özür dilerim..

• nahpeyker N kullanıcısına yanıt

istanbul leventteyim diyarbakır adıyaman urfa mardin ve midyatı hiç görmedim ve gezmek istiyorum ailecek..

istanbulda levente yolunuz düşerse kahve ısmarlamak isterim boğaz manzarasında..

• mystiery_ kullanıcısına yanıt

Serviste aracı teslim ederken teslim alan yetkili en ufak çiziği bile not alıyor zaten. Hatta şöyle söyleyeyim servise gitmeden 1 hafta önce falan komşumuz geri geri çıkarken hafif bir vurmuş araca, ön tamponda ufak bir çatlak vardı bu yüzden. Teslim alırken düzenledikleri tutanakta oradaki hasar varken, farla ilgili bir şey yazmıyor.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 29 Mart 2025; 18:1:41 >
  • bu adana ve doğusunda neden allaha kitaba küfür etme olayı var bilen var mı ? bir şey olunca direkt allahını s.... kitabını s... diye başlıyorlar . ne pis adam lan bunlar.

• Konuyu öne çıkardım ama karakolda şikayetçi olmadıktan sonra burada sosyal medya adaleti aramak ve marka üst yönetimini zorlamak bana garip geldi. Yaşananlar korkunç tabii ama adli süreci bırakıp sosyal medya sürecine başlamak puan kırdı bende.

Bu arada şaşırtıcı bir şey yok. Chery Ford FIAT VW şu bu. Hemen her ilde bu markaların bayiliğini alabilecek, servisini vs işletip showroom'a 10-15 araba koyabilecekler belli başlı kalantorlar. Bu kalantorların ayak takımları da servisteki, fabrikadaki, dükkandaki işçiler, ustalar, ameleler işte. Öyle smokinli, fötr şapkalı Muhteşem Gatsby tadında iş adamları yok. En ufak sıkıntıda iş buralara düşüyor. Geçmiş olsun.

• Weisanstein kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu buraya taşımadan önce savcılığa suç duyurusunda bulunduk zaten. Karakolda şikayetçi olmamamızın nedeni dışarıda bekleyen servis çalışanları ve servis sahibinin üstü kapalı uyarısıydı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefona arka planda video kaydedici kurun. Bvr var geniş açı kamerayla kayut yapacak şekilde ayarlarsanız ekran kapalıyken bile çok net kayıt alırsınız karşı anlamadan. Sanayiye gidince ben bunu açarım bazen

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

en azından küfür ediyorlar günahları veballeri üzerine,ya allahı kullanarak bir yerlere gelselerdi? dini istismar etselerdi? işte bunun zararı kişisel olmaz.

• Okurken elim ayağım titredi ulan. Resmen terör estirmişler. Allah yardımcınız olsun hocam. Konu içerisinde size verilen bazı cevaplar da evlere şenlik, ona da ayrıca şaşkınım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Mart 2025; 19:4:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.