Bu konuyu ekşisözlük'e taşıyabilecek biri var mı acaba forumda? |
Chery Bayisi Tarafından Darp Edilmem (8. sayfa)

-
-
Adam dövmekten çok daha ağır şeyler var. Ailesine eşine çocuğuna nasıl alenen ölüm tehditleri savurabiliyor. Doğruysa yani bunlar nasıl bir insansin ya da "erkek" sin de suçsuz olduğunu bildiğin adamın coluğuna çocuğuna taşıyorsun olayı. Hayır suçlu olsa bile kadına çocuğa öyle sözler sarf etmek ne demek. Teröristden ne farkı var bunların? Terorist bile kendinin terörist olduğunu gösteriyor. Sen vatandaşım diye gezip iş yapıyorsun. Ama içinde canavardan ötesi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam konu sahibi taisiyipta destek istemedikçe konu eksi de çok ilerlemiyor. Ancak yine de denenebilir
Yazınızı takibe alıyorum , çok geçmiş olsun umarım herkes cezasını fazlası ile çeker
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kesinlikle katılıyorum ve aynı şekilde düşünüyorum. Masrafını geçtim ya arabayı bozuyorlar ya da böyle nahoş olaylar da oluyor demek ki. Şimdi elektriğe geçtik diyen markalar bakım adı altında yine de oraya gitmeyi mecbur bırakıyorlar. Tesla bu anlayışta olduğu sürece başka elektrikli araba değil, başka araba bakmam. Şu anda elimdekini biraz daha kullanmak zorunda kaldığım için mecbur beklemedeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim de bir magduriyetim forumdoanumhaber aracılığıyla eksiye taşındı ilgili konu linki; ancak konu sahibi ekside konusuna sahip çıkıp destek istemedikçe gündeme oturmuyor demek istemiştim. Tabiki olay sansasyonel yine de dikkat çekebilirekşi sözlük
servise bırakılan araçla yapılan 405km test sürüşühttps://eksisozluk.com/servise-birakilan-aracla-yapilan-405km-test-surusu--7813498
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincheaster -- 30 Mart 2025; 22:32:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Öne çıkardım.Çünkü çok ciddi bir olay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nedir sizin bu niyetiniz? Üslup bozuk ve alakasız yerlerden örnek verip provokatif hareketlerde bulunarak milleti sinir ediyorsunuz? Bu şekilde devam ederseniz bölümden uzun süre engelleyeceğim sizi..
-
Çok geçmiş olsun, sağa çekme probleminde lastiklerden kaynaklı problem olabilir, daha önce başıma gelmişti. Kontrol ettirmenizi tavsiye ederim...
-
Bu markadan daha çok bayii ve kişilerin ayıbı diye düşünüyorum.Chery bu satış rakamlarını yakalayıp piyasaya hızlı bir giriş yapmışken kendini bu şekilde baltalayan adamların firmayla ilişiğini net sekilde keseceğini düşünüyorum.Chery global ile temasa geçmek gerekiyor.Yaşanan durum aşırı vahim bir durum.Her marka araçta bu tür sorunlar olabilir fakat her marka ülkede düzgün bir adalet sistemi olmadığını bildiği için bu şekilde rahat davranıyor.Gelişmiş birçok avrupa ülkesinde şu durum yaşansa bırakın o bayii direk markaya ultimatom verilir.Coğrafya kaderdir maalesef...Okudukça sinirlerim gerildi.Çok geçmiş olsun.0 araba alalım keyiflenelim sorunsuz sıkıntısız gidelim diye alınan aracta yaşananlara bak.
Adalet sistemimizde gelinen son nokta budur arkadaşlar. Artık insanların zihnine işlemiş suç işlesek de ya para cezasına döner ya adli kontrol ile serbest kalırız... Böylelerine eski osmanlı şeriat kanunlarını uygulamak gerekirdi yaşamaları suç
-
zaten 1 gün ban atıldı,hakaret içermeyen mesajlarım dahi silindi. neyin tepkisi bu? daha ne olsun istiyorsun kardeş?
-
Alıntı yaptığım mesaj dahil konuyu baştan okudum. Hep bir tartışma, atışma içindesiniz. 1 gün ban atılmaz. Geçici uzaklaştırmadır o.
-
Chery ben ve çevrem için bitmiştir. Reziller.
gölgeden sola atması büyük sıkıntı, özellikle kadınlar bu gibi durumlarda panikte yapabilir, resmen herşeyiyle bozuk araba satmışlar..
inşallah kısa sürede sonuca ulaşırsınız.
-
Ben son satıra kadar gene forumun eski huyu karabasan hikayesi sandım gerçekmiş .
Üstü kapalı sorun bakalım bu konuyu ben böyle böyle bir durum duydum nedir diye bakalım tepkileri ne olacak . Malı satana kadar herkes çok iyidir asıl marifet malı sattıktan sonra yada hizmet sunarken .
İnsanlıktan çıkmış kişilerin toplum içerisinde çalışmaması ve yer almaması gerekiyor. Büyük geçmiş olsun, elinizdeki her kayıt ile yetkili mercilere başvurun. Dini değerlere hakaretten de dava açın.
Aldığın şubeye götürmüş, sen o markanın şubesi isen her türlü bakmak zorundasın. Kafa yapısına bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 31 Mart 2025; 7:13:53 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X