Şimdi Ara

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
29.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu arkadaşlar biriniz dev boyutlarda 5-6 fotoğraf yüküyorsunuz, diğeriniz de sanki bunlar hiç görünmüyormuş gibi aynı sayfada alıntı yapıyorsunuz. Sayfa yüklenmez, izlenemez hale geliyor
    Ya küçük yükleyin ya da silin şunları

• 110 la bariyere nasıl wurdugu önemli bence

Söför arabanın kontrolunu kaybedip, araç yanken burnunu bariyere wurduysa yanal hızına bakılır o yuzden kazanın nasıl oldugu önemli !

İbre 110 göstersede çarpışma açısına baglı olarak momentum farklı yerlere dagılır o yuzden "tekil" kazalara bakıp yorum yapmak yanlış

Öyleyse ben 200km ile yanlim burnumu yada kıçımı bariyere sürtim airbag açim araba 3-5 spin atsın, sonra sadece ön tampon kırık airbagler açık resim çekim 200 le wurdum bişi olmadı diyeyim

Olmaz öyle şey
  • Haklısınız bilgi vermeyi unutmuşum arac sahibinin dediğine göre direk önden çarpış kafadan yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

Haklısınız bilgi vermeyi unutmuşum arac sahibinin dediğine göre direk önden çarpış kafadan yani

Buna nasıl inanabiliriz tavanda sağ arkadan alan bir darbeyle yamulmuş ?
  • Çarpıktan sonra sağa yatıp sürüklenmiş o yüzden sağ taraf hasarlı dostum
  • 110 km/h ile kaza yapmak ne demek haberiniz var mı?

Bu araç olsa olsa çelik koruma barlı bariyere çarpmıştır.. O bariylerin amacı da zaten olabildiğince fazla enerjiyi sönümlemek..
  • Sanırım haberlerde bariyerlere çarpan araçları hiç izlemediniz sayın Tubo ben sürücünün dediklerini ilettim size
  • quote:

Sanırım haberlerde bariyerlere çarpan araçları hiç izlemediniz sayın Tubo ben sürücünün dediklerini ilettim size

Kimse "Benim yoğurdum ekşi " demez sizede hak vermeye çalışıyorum. Kaza yapan sürücüye de ama çabalarınız boşa kendinizi yormayın.
  • quote:

Sanırım haberlerde bariyerlere çarpan araçları hiç izlemediniz sayın Tubo ben sürücünün dediklerini ilettim size

Yok ben kör cahilim, öyle kafama göre konulara girip girip yazı yazıyorum..

İsterseniz bir de siz kendi Tiggo'nuzla deneyin 110km/s hız ile bariyerlere çarpmayı, madem hiç bir şey olmuyormuş korkmanıza da gerek yok, hem biz de bilgilenmiş oluruz
  • araç baya bir yıpranmış dostum.
  • Tamam ama siz de kendi aracınızla arkamdan bariyere giriceksiniz ki sizin düşüncenize göre ben sağlam çıkarsam siz hayli hayli çıkarsınız bir de hasar tespit ederiz olmaz mı
  • İsterse tank gibi olsun.Kusura bakmayın ama bir türkün şu sıralar çin malı bir otomobili övmesi ve '' bakın ne kadar sağlam '' demesi hiç doğru bir davranış değil bence.Kaldı ki çin malı ürünlerin hiçbiri kaliteli ve sağlam değildir bunu herkes biliyor.
  • Niye Türkler sağlam demesin ki biz arabadan anlamıyor muyuz

Bir de Çinde her türlü mal üretiliyor dostum yeterki senin paran olsun

Teneke çin arabalarının çoğu Çin de 500-2500 dolar arası satılıyor o araçlardan nasıl bir sağlamlık beklersiniz?

Chery tiggo Çinde 15000 dolar bu para çin için büyük bir miktardır o yüzden aracın güvenlik ekipmanları tam ve sorunsuzdur...

Umarım açıklayabilmişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: 207m

İsterse tank gibi olsun.Kusura bakmayın ama bir türkün şu sıralar çin malı bir otomobili övmesi ve '' bakın ne kadar sağlam '' demesi hiç doğru bir davranış değil bence.Kaldı ki çin malı ürünlerin hiçbiri kaliteli ve sağlam değildir bunu herkes biliyor.
    +1000000

Halen daha şu Çinlilerin mallarını övüp duruyorlar ne Çin sevgisiymiş.
  • quote:

Tamam ama siz de kendi aracınızla arkamdan bariyere giriceksiniz ki sizin düşüncenize göre ben sağlam çıkarsam siz hayli hayli çıkarsınız bir de hasar tespit ederiz olmaz mı

İsterseniz kafa kafaya da çarpışabiliriz ama sonrasında hasar tespiti yapacak bir muhatabım olmaz, boşu boşuna ayağımı falan kırmış olurum.

Bakın, Mercedes S serisi 180 km/s hızla kaza yapıyor ve geriye sadece bagajı kalıyor..

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

Diana'nın olduğu Mercedes S serisi ise 105 km/s hızla kaza yapıyor...

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

.
    .
    .

Siz de diyorsunuz ki; Tiggo 110km/s hızla kaza yapıyor...

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 13 Temmuz 2009; 17:18:27 >

• Her zaman kafa kafaya çarpışabiliriz can benim canım

Aracınız ne acaba kendinize çok güveniyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

quote:

Tamam ama siz de kendi aracınızla arkamdan bariyere giriceksiniz ki sizin düşüncenize göre ben sağlam çıkarsam siz hayli hayli çıkarsınız bir de hasar tespit ederiz olmaz mı

İsterseniz kafa kafaya da çarpışabiliriz ama sonrasında hasar tespiti yapacak bir muhatabım olmaz, boşu boşuna ayağımı falan kırmış olurum.

Bakın, Mercedes S serisi 180 km/s hızla kaza yapıyor ve geriye sadece bagajı kalıyor..

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

Diana'nın olduğu Mercedes S serisi ise 105 km/s hızla kaza yapıyor...

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

.
    .
    .

Siz de diyorsunuz ki; Tiggo 110km/s hızla kaza yapıyor...

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

Gösterdiğiniz araçlar kazanın en fecisini yaşamış yani kamyonun altına girmiş araçlardır fakat tiggo bariyerlere girip yan sürüklenmiştir eş değer kazalar değil gösterdikleriniz

• quote:

Her zaman kafa kafaya çarpışabiliriz can benim canım

Aracınız ne acaba kendinize çok güveniyorsunuz?

Bunlar boş muhabbetler ve işin esprisi elbette. Ne kendi kullandığım aracı ben kendim ürettim ne de siz kullandığınız aracı kendiniz ürettiniz. Sadece para verilip alınan birer araç, dolayısıyla sahip olduğumuz araçlarla övünmek komiklikten öteye gidemez..

Kullandığım aracı ben üretseydim, siz de Tiggo'yu üretiyor olsaydınız o zaman övünebilirdim..

Edit:

quote:

Gösterdiğiniz araçlar kazanın en fecisini yaşamış yani kamyonun altına girmiş araçlardır fakat tiggo bariyerlere girip yan sürüklenmiştir eş değer kazalar değil gösterdikleriniz

Bunu söylediğiniz iyi oldu,

Eş değer kazalar değilse o zaman Tiggo 110 km/s hızla kaza yaptı buyrun demeyeceksiniz..

Murat 124 ile 170 km/s hızla tonlarca pamuğa çarpan bir adam benim aracım böyle güvenli şöyle güvenli diyebilir mi?

Veya 'Murat 124 güvenlik' diye bir konu açabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 13 Temmuz 2009; 17:24:59 >

• Sayın Tubo ben aracımı övmüyorum sadece güvenli bir araç olduğunu kanıtlıyorum ve en kısa zamanda euroncap den 4.5 yıldız aldığı videoyu koyucam buraya
  • quote:

Sayın Tubo ben aracımı övmüyorum sadece güvenli bir araç olduğunu kanıtlıyorum ve en kısa zamanda euroncap den 4.5 yıldız aldığı videoyu koyucam buraya

İşte kanıtlayamıyorsunuz.. Ve Chery'yi yüzlerce insanın içinde bu şekilde temsil ettiğiniz için Çinli otomobiller adına üzülüyorum, çünkü yeni yeni iyi işler çıkarmaya başlamışlardı..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.