Şimdi Ara

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
29.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi anlamakta zorlanmaya başladım artık bana 110 la bariyere girmiş bir mercedes koyun 180 kamyonun altına girmiş bir mercedes değil eşdeğerlikten kastım budur en çok hasarı kamyonun altına girince alır arabalar siz bana kamyonun altına girmiş araçları gösteriyorsunuz
  • Ben temsilci değilim ben kullanıcıyım yani tiggoyu sizden daha iyi tanıyan bilen bir kişiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

Ben temsilci değilim ben kullanıcıyım yani tiggoyu sizden daha iyi tanıyan bilen bir kişiyim

quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer.
    Kimse "Benim yoğurdum ekşi " demez sizede hak vermeye çalışıyorum. Kaza yapan sürücüye de ama çabalarınız boşa kendinizi yormayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 13 Temmuz 2009; 17:41:53 >

• İki araç da kamyon altına giren araçlar değil. Neyse kanıtlamak için uğraşmayayım bir sonuca varabilmemiz mümkün değil.

5 yıldızlı Laguna'nın 90 km/s hızla ağaca çarptığı video'yu izleyin ve Tiggo ile karşılaştırın isterseniz.

Bu sefer de; 'Ama o ağaca çarpmış' derseniz zaten demin söylediğim Murat 124 muhabbetinden öteye gidemeyiz..

Temsil etmek için illa temsilci olmanıza gerek yok, benim öyle bir düşüncem de yok.

Marka'yı tanıtmaya ve övmeye çalışırken farkında olmadan yerin dibine sokuyorsunuz, anlatmaya çalıştığım bu.

• ya mete malik in çin versiyonumusun nesin sen ya

• quote:

Sizi anlamakta zorlanmaya başladım artık bana 110 la bariyere girmiş bir mercedes koyun 180 kamyonun altına girmiş bir mercedes değil eşdeğerlikten kastım budur en çok hasarı kamyonun altına girince alır arabalar siz bana kamyonun altına girmiş araçları gösteriyorsunuz

yazmayayım izleyeyim elimde kahve fincanı dedim ama...

ferrariden sonra şimdi de mercedesle tiggo yu mu kıyaslıyorsunuz.. mercedesin yaptığı kaza ve tiggo nun kazalarını mı eşdeğer tutacaktınız

bu kadarına PESSSS!!

tiggo emin olun o mercedes in yerinde olsaydı 10cm lik bir parçasını bile bulamazdınız..

hadi tiggoyu geçtim rav4 te aynııı, CRV de aynııı, frontera da aynı!..

Mercedes in sadece önü bu şekilde.. Arka sağlam.. Diğerleri bagaja kadar akardeon olurdu.. yapmayın.. komik oluyor gerçekten

• inan çok iyi cherry den bu kadar iyi az hasarla kurtulmasını beklemezdim heleki 110 km hız la giderken
  • Hocam, diğer markalar bölümünde Chery konusu kilitli değil, orada bu araçlar nasıldır diye soranlar olmuş ama burada yazdığınız gibi uzun uzun cevaplar verilmemiş. Amaç bilgi paylaşımıysa neden orada insanlara yardımcı olmadınız?
    Ayrıca şu dediğiniz 4,5 yıldız NCAP testini buyrun getirin, biz burada 5 sayfa helal olsun yazarız, kendimiz de almayı düşündüğümüz araçlar listesine koyarız ama böyle farazi şeylerle gelip de örnekler verdiğinizde hiç bir anlamı olmuyor.Boşa konuşuyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadoz5775

inan çok iyi cherry den bu kadar iyi az hasarla kurtulmasını beklemezdim heleki 110 km hız la giderken

40 la giderken carpmanin etkisi ile gosterge ileri firlamiş 110 olmuş
  • Lady Diana'nın aracı beton duvara çarpmıştı.

Ayrıca bu şekilde polemik yapmanın sonu olmaz,ben de resimler vardı paylaştım,herkes istediği gibi düşünebilir.

Ama olumlu yazan herkese de yüklenmenin anlamsızlığı ortada,herkesin sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz,benim böyle bir çabam da yok ama aynı kişiler her topikte sürekli polemik yaratınca aklıma takılıyor sadece.

Söylediğim her sözü farklı yerlere çekmek ve ti ye almak çabası içindesiniz.

Galiba forumda sadece sizler yazsın istiyorsunuz,farklı düşünceler olması hoşunuza gitmiyor.
  • quote:

Lady Diana'nın aracı beton duvara çarpmıştı.

Ayrıca bu şekilde polemik yapmanın sonu olmaz,ben de resimler vardı paylaştım,herkes istediği gibi düşünebilir.

Ama olumlu yazan herkese de yüklenmenin anlamsızlığı ortada,herkesin sizin gibi düşünmesini bekleyemezsiniz,benim böyle bir çabam da yok ama aynı kişiler her topikte sürekli polemik yaratınca aklıma takılıyor sadece.

Söylediğim her sözü farklı yerlere çekmek ve ti ye almak çabası içindesiniz.

Galiba forumda sadece sizler yazsın istiyorsunuz,farklı düşünceler olması hoşunuza gitmiyor.

senin anlamadiğin yada anlamak istemediğin bir durum var

nezaman cherry NCAP testine girer hakettiği puani alir ozaman durum belli olur...

istersen bana 200 le carpmis cherry resmi videosu bul yine fikrim değismez...

• DİĞER MARKALARhttp://forum.donanimhaber.com/m_26678439/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: bakbay

Arkadaşım aracın genel performansı , yakıtı , yol tutuşu , rahatlığı hakkında kısa bir bilgi verirsen seviniirim.

quote:

Orjinalden alıntı: m ali

arkadaslar kımonun yakıt sarfıyatı nedır.surus keyfı ıtıbarıyle hangi araca eşdegerdir.

Hadi, neden bu soruları cevaplayıp merak eden arkadaşlara yardımcı olmadınız?
    Ayrıca aynı konuda şöyle bir yorum da var ve bu da cevapsız kalmış.

quote:

Orjinalden alıntı: mahocanko

ARKADAŞLAR BENDE BİR TİGGO SAHİBİYİM FAKAT ALDIĞIMA ALMIŞLIĞIMA PİŞMAN OLMUŞ DURUMDAYIM SEBEPLERİNİ İSE ŞÖYLE SIRALIYIM:
    1-İLK BAKIŞTA KALİTELİ GÖRÜLEN FAKAT BEŞ PARA ETMEZ İŞÇİLİĞİ.GÖRÜNTÜ VAR FAKAT İÇİ BOŞ.
    2-YAKIT GÜYA AZ YAKIYO FAKAT HİÇTE ÖYLE DEĞİL BUNDAN ÖNCEKİ ARACIN TERİOS YAKITI KOKLUYOMUŞ MEYER ARACIMIN KIYMETİNİ TİGGO ALDIKTAN SONRA ANLADIM.
    3-KULLANAN ARKADAŞLARDA FARK ETTİ Mİ?.. BİLMİYORUM AMA ARACIN FRENLERİ REZALET VE HİÇÇÇÇ GÜVENLİ DEĞİL.
    4-İKİNCİ ELİ YOK ARACIN ALIRSANIZ ELİNİZDE PATLIYOR 4 AY OLDU SATAMIYORUM ARACI.İKİNCİ ELİ YOK ANLIYACAĞINIZ.
    5-KESİNLİKLE SAĞLAM BİR ARAÇ DEĞİL ALDIĞIMA ÇOOOOOOOK PİŞMANIM.
    6-SERVİSİ HERYERDE YOK ARAÇ YOLDA KALDIMI ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 13 Temmuz 2009; 18:09:21 >

• Benim sizin fikrinizi değiştirmek gibi bir niyetim olamaz.

Ama burası bir forum ve forumlar paylaşım yeridir.

Ben de elimdekileri başkaları ve sizler ile paylaşıyorum sadece.

Bu ise karşıdakine daha saygılı davranmayı gerektirir diye düşünüyorum.
  • Saygısızlık yapan kim? Böyle muğlak laflarla ortalığı karıştırmayın
  • Peki Mete Bey, lafı çok fazla uzatmak istemiyorum.

60 km/s hızla kaza yapmış bir Tiggo, daha doğrusu teste tabi tutulmuş.

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

Bu da 110 km/s hızla kaza yaptığı iddia edilen Tiggo.

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

Her şeyi bir kenara bırakın; Chery'yi, Tiggo'yu, arabanızı, Çinli otomobilleri vs..

Sizin mantığınız buna iki görüntüye ne cevap veriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 13 Temmuz 2009; 18:35:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

DİĞER MARKALARhttp://forum.donanimhaber.com/m_26678439/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: bakbay

Arkadaşım aracın genel performansı , yakıtı , yol tutuşu , rahatlığı hakkında kısa bir bilgi verirsen seviniirim.

quote:

Orjinalden alıntı: m ali

arkadaslar kımonun yakıt sarfıyatı nedır.surus keyfı ıtıbarıyle hangi araca eşdegerdir.

Hadi, neden bu soruları cevaplayıp merak eden arkadaşlara yardımcı olmadınız?
    Ayrıca aynı konuda şöyle bir yorum da var ve bu da cevapsız kalmış.

quote:

Orjinalden alıntı: mahocanko

ARKADAŞLAR BENDE BİR TİGGO SAHİBİYİM FAKAT ALDIĞIMA ALMIŞLIĞIMA PİŞMAN OLMUŞ DURUMDAYIM SEBEPLERİNİ İSE ŞÖYLE SIRALIYIM:
    1-İLK BAKIŞTA KALİTELİ GÖRÜLEN FAKAT BEŞ PARA ETMEZ İŞÇİLİĞİ.GÖRÜNTÜ VAR FAKAT İÇİ BOŞ.
    2-YAKIT GÜYA AZ YAKIYO FAKAT HİÇTE ÖYLE DEĞİL BUNDAN ÖNCEKİ ARACIN TERİOS YAKITI KOKLUYOMUŞ MEYER ARACIMIN KIYMETİNİ TİGGO ALDIKTAN SONRA ANLADIM.
    3-KULLANAN ARKADAŞLARDA FARK ETTİ Mİ?.. BİLMİYORUM AMA ARACIN FRENLERİ REZALET VE HİÇÇÇÇ GÜVENLİ DEĞİL.
    4-İKİNCİ ELİ YOK ARACIN ALIRSANIZ ELİNİZDE PATLIYOR 4 AY OLDU SATAMIYORUM ARACI.İKİNCİ ELİ YOK ANLIYACAĞINIZ.
    5-KESİNLİKLE SAĞLAM BİR ARAÇ DEĞİL ALDIĞIMA ÇOOOOOOOK PİŞMANIM.
    6-SERVİSİ HERYERDE YOK ARAÇ YOLDA KALDIMI ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

Arkadaşım benim her mesajı takip ederek cevap vermek gibi bir misyonum yok,olamaz da zaten.

Ayrıca herkes bilir ki sanal ortam da her türlü amacı olan insanlar dolaşır ve yazarlar.

Ben sadece bir Tiggo sahibiyim ve elimdeki mevcut bilgileri sizlerle paylaşıyorum,bundan ötesi benim işim değil.

Şu kadarını söyleyebilirim ben Ankarada servise gittiğimde bir sorunla karşılaşmadım ve oldukça ilgilendiler.

Dediğim gibi her araba hakkında sıkıntı olabilir şikayet olabilir oluyor da zaten...

Tekrar söylüyorum ben burada bir misyon sahibi değilim sadece paylaşımda bulunuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Saygısızlık yapan kim? Böyle muğlak laflarla ortalığı karıştırmayın

Daha saygılı olmak gerekir dedim,Arkadaşın biri Malik falan demiş,seviyeyi düşürmemek lazım.
  • Misyonla ne alakası var, adam sana yakıtını, yol tutuşunu rahatlığını soruyor, merak ediyor. Ona iki kelime lafı esirgiyorsun ama burada, defalarca kilitlenen konular da dahil her türlü cevabı aldığın halde tekrar tekrar yeni konu açmaktan sıkılmıyorsun. Her mesaja da gayet güzel cevap verebiliyorsun.
    Amaç ne paylaşım mı gerçekten?
  • Tıggo ıle babamın bır arkadası hem kardesını hemde cocugunu kaybettı. Bu mu sımdı saglam arac? 80-90 ıle gıderken dusuk banket sonucu kontrol kaybolması sonucunda tarla sulama kanalına gıren arac takla atıyor ve tavan yırtılırcasına cokecerek bu ıkı kısının olumune neden oluyor. Yanlıs anlamayın ama ben bu araca guvenlı muvenlı demem...
  • Chery güvenlik ile ilgili biraz araştırdım; aşağıdaki siteyi buldum.

http://www.cheryturkiye.org/chery-neden-euroncapa-girmiyor-c-ncap-sonuclari-iceride-t-296.html
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.