Şimdi Ara

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
29.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilker67

Misyonla ne alakası var, adam sana yakıtını, yol tutuşunu rahatlığını soruyor, merak ediyor. Ona iki kelime lafı esirgiyorsun ama burada, defalarca kilitlenen konular da dahil her türlü cevabı aldığın halde tekrar tekrar yeni konu açmaktan sıkılmıyorsun. Her mesaja da gayet güzel cevap verebiliyorsun.
    Amaç ne paylaşım mı gerçekten?

Arkadaşım,ben o yazılanları görsem fikrimi,deneyimimi paylaşırdım.

Peki sizi mutlu edecekse artık cevap yazmıyayım siz kendi kendinize yazın,ne güzel değil mi hem gelip mesaj yazın hem de niye cevap veriyorsun amacın nedir diye eleştiri getirin....
  • anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...

hala daha cherynin hummer gibi dayanıklı olduğunu iddia edio ya... sayın mete.. çıkarın at gözlüklerinizi de gerçeği görün...
  • ''CNCAP de euroncap in bayisidir unutma... ''

mete avcı bunu yazarken hiç düşündün mü?
  • şericiler kendi forumlarında ;
    köpeksiz köy bulmuşlar, çomaksız gezmeye başlamışlar...
    ilk önce saygılı konuşmayı öğrenin, daha sonra gelin burada şeri diye bağırın...
    bu yazılar şeri türkiye forumunda mevcuttur...

aha da linki:

http://www.cheryturkiye.org/chery-donanimhaber-forum-t-62-2.html

bu contra 07 'nin yazısı:

Arkadaşlar ben günümün 10 saatini internette geçiren birisi olarak birçok forumdada yazılarım olmuştur bunlar arasında ww.donanimhaber.com siteside var. Bu sitede araçlarımız hakkında herzamanda kötü eleştiriler yapıyolar, daha önce bunun gibi bir topicte "Turaf TurhaN" arkadaşımızda şahit olmuştur hep sovunma içerisindeydim yalnız yanlış ve bilgisiz konuşmalar arasında tek başıma kaldığım için tartışmama kararı aldım çünkü bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan kişilerden bıktım artık. Burada elbetteki bir birliğiz yalnız araçlarımız hakkında yapılan güzel ve KÖTÜ eleştirilere duyarsız kalmayalım "google"a bir Chery Tiggo yazın ve birçok konu altında yapılan eleştirilere bir bakın derim ama öncelikle şuradaki :http://forum.donanimhaber.com/m_27636872/tm.htm
    eleştirileri bir okuyun derim

veeeeee METE AVCI: bizim için ne yazmış:

''Yok ya bunlardan adam olmaz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyolar adam daha cheryi yazmasını bilmiyor bi de eleştiriyor valla ne diyim artık nasıl bir memlekette yaşıyoruz... '' adam olmayı sizden mi öğreneceğiz, şeri sahibi mete bey

''Arkadaşlar biraz da siz destek verseniz artık'' sitedeki arkadaşalrını, kahveden adam çağırır gibi, dh'ye yönlendiriyor...

lgset'in yazıları:

''Arkadaşlar ne yaparsak yapalım bazı kaskafalı insanlar kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş hesabı chery'i kötülemeye devam edecektir. Ama biz yine de elimizden geleni yapalım. Eğer bugün bir aksilik olmazsa servise gideceğim. Orda 120yle kamyona önden çarpmış bir tiggo ve parçaları vardı. resimlerini çekip kapak yapacağım cır cır konuşanlara. Bu arada bende yazdım DH'a. Buradaki herkes araçlarının resimleri ve tecrübeleriyle katılırsa oradaki kararsız insanların fikirleri değişebilir. ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 13 Temmuz 2009; 19:21:49 >

• Böyle hiçbirşey kanıtlanamaz, bir şeyin kanıtlanması için bilimsel, kontrollü testler gerekir. Kusura bakmayın Chinese Ncapa da güvenmiyorum. Çinliler dünya pazarlarına yayılmak için herşeyi yapar, herşeyi beklerim onlardan. Şu çerinin var var denilen Euro Ncap sonuçları neden euro ncap'ın resmi sitesinde yok? Bir de çerinin forum sitesinde CNCAP, euro Ncapın çin şubesi demişler. Acaba Euro Ncap'ın çinde şubeleri olduğundan haberi var mı... Çin şubesiymiş sanki burger king'den bahsediyoruz da çinde şube açacak Nedir bu Chery için bu kadar ısrarlı şekilde insanlara birşeyler empoze etmeye çalışmaktaki amaç? Ne güzel kendi forumunuz da varmış orda takılın işte birbirinize anlatın şöyle güvenli böyle süper diye, DH forumuyla ilgili de atıp tutun rahat rahat, zaten yaptığınız gibi.

quote:

Yoq ya contra zaten daha kimse yorum yazamamış hepsi mor takım elbise giymiş

Bu alttakini de bu konuyu açan meteavcı arkadaşımız yazmış. (Bunlardan diye bahsettiği biziz)

quote:

Yok ya bunlardan adam olmaz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyolar adam daha cheryi yazmasını bilmiyor bi de eleştiriyor valla ne diyim artık nasıl bir memlekette yaşıyoruz...

Bir de DH'i fethetmekten falan bahsetmişler. Amacınız ne?

• @soldier_of_fortune

LGSET o yazısını yazdığında henüz Kimo konusunu açmamıştı, cheryturkiye forumunda başka yazıları da var, onları da bir okuyun isterseniz. Kafamızı o kadar bulandırdılar ki Elma ile Armut'u karıştırır olduk siz de haklısınız.

Amacım tabiki kimsenin avukatlığını yapmak değil ancak ben LGSET ile pm yoluyla da biraz sohbet etme imkanı buldum, kendisi diğer Chery kullanıcılarından farklı ve amacı da farklı, o yüzden onu ayrı tutun derim. Veya yazdıklarım tatmin edici gelmediyse eğer, isterseniz her iki forumda da yazdıklarını şöyle bir okuyun, siz de anlayacaksınız.
  • ok,
    haklı olabilirsiniz...okuyacağım...
    kendi forumlarında arkamızdan konuşmuşlar...
    bakalım mete efendi ne diyecek bunlara?
    quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

@soldier_of_fortune

LGSET o yazısını yazdığında henüz Kimo konusunu açmamıştı, cheryturkiye forumunda başka yazıları da var, onları da bir okuyun isterseniz. Kafamızı o kadar bulandırdılar ki Elma ile Armut'u karıştırır olduk siz de haklısınız.

Amacım tabiki kimsenin avukatlığını yapmak değil ancak ben LGSET ile pm yoluyla da biraz sohbet etme imkanı buldum, kendisi diğer Chery kullanıcılarından farklı ve amacı da farklı, o yüzden onu ayrı tutun derim. Veya yazdıklarım tatmin edici gelmediyse eğer, isterseniz her iki forumda da yazdıklarını şöyle bir okuyun, siz de anlayacaksınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

ya mete malik in çin versiyonumusun nesin sen ya

Vallahi Malik'i mumla arar oldum bu adamların yanında...
  • Kazan fokurdamaya başlamış konu kilitlenebilir..
  • Eeee dinleme kayıtları nerede,video görüntüleri falan.

Benim çekineceğim bir şey olsa her yerde farklı isimlerle yazarım komik olmayın.

Hani diyor ya dizide ben lafı ortaya atmışım üstüne alınmak isteyen alınır.

Olayı "sürek avına" dönüştürüp arama motorlarını karıştıranlar kadar ben de bilirim nette her şeyin bulunacağını,bir kaç arkadaş arasındaki muhabbeti kullanmak hoş değil...Siz hiç sinirlendiğinizde arkadaşlarınızla böyle konuşmalar yapmazsınız heralde...

Bu arada tubo arkadaşım chery kullanıcılarının hepsi aynı standarttaymış lgset farklıymış yani,ne komik şeyler bunlar.

Konu amacından saptı artık cevap yazmayacağım size.

Allah kimseye kaza bela vermesin,herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim.

Saygılarımla.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tubo

quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

Tamam ama siz de kendi aracınızla arkamdan bariyere giriceksiniz ki sizin düşüncenize göre ben sağlam çıkarsam siz hayli hayli çıkarsınız bir de hasar tespit ederiz olmaz mı

İsterseniz kafa kafaya da çarpışabiliriz ama sonrasında hasar tespiti yapacak bir muhatabım olmaz, boşu boşuna ayağımı falan kırmış olurum.

Bakın, Mercedes S serisi 180 km/s hızla kaza yapıyor ve geriye sadece bagajı kalıyor..

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

Diana'nın olduğu Mercedes S serisi ise 105 km/s hızla kaza yapıyor...

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

.
    .
    .

Siz de diyorsunuz ki; Tiggo 110km/s hızla kaza yapıyor...

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

Bahsettiginiz Diana nın aracı Kocaman bir beton duvara çarpıp o hale gelmiştir... Diğer aracın ise başından büyük bir olay geçmesi gerek ki öyle bir hale gelsin 180 km çok büyük bir hız.. Mercedes de staj gören bir arkadaşım geçen gün bana şöyle birşey dedi.. ''Biliyormusun Mercedes S serisinde ölme ihtimailn 1%'' Ve şaşırıp kaldım..

• İnsanların ön yargılarını parçalamak atomu parçalamaktan daha zor.

Markası chery tata vs hiç farketmez.

Binmedikleri arabaya yorum yapıyor arkadaş.

50 bin liraya golfa almak yerine adamlar 15 bin liraya araba satıyorlar

Ne için çalışıyorsunuz amacınız ne sizin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

110 la bariyere nasıl wurdugu önemli bence

Söför arabanın kontrolunu kaybedip, araç yanken burnunu bariyere wurduysa yanal hızına bakılır o yuzden kazanın nasıl oldugu önemli !

İbre 110 göstersede çarpışma açısına baglı olarak momentum farklı yerlere dagılır o yuzden "tekil" kazalara bakıp yorum yapmak yanlış

Öyleyse ben 200km ile yanlim burnumu yada kıçımı bariyere sürtim airbag açim araba 3-5 spin atsın, sonra sadece ön tampon kırık airbagler açık resim çekim 200 le wurdum bişi olmadı diyeyim

Olmaz öyle şey

güzel açıklama

• quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

Eeee dinleme kayıtları nerede,video görüntüleri falan.

Benim çekineceğim bir şey olsa her yerde farklı isimlerle yazarım komik olmayın.

Hani diyor ya dizide ben lafı ortaya atmışım üstüne alınmak isteyen alınır.

Olayı "sürek avına" dönüştürüp arama motorlarını karıştıranlar kadar ben de bilirim nette her şeyin bulunacağını,bir kaç arkadaş arasındaki muhabbeti kullanmak hoş değil...Siz hiç sinirlendiğinizde arkadaşlarınızla böyle konuşmalar yapmazsınız heralde...

Bu arada tubo arkadaşım chery kullanıcılarının hepsi aynı standarttaymış lgset farklıymış yani,ne komik şeyler bunlar.

Konu amacından saptı artık cevap yazmayacağım size.

Allah kimseye kaza bela vermesin,herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim.

Saygılarımla.

Bak,

Sen önce sahip olduğun mantığını kullanarak, yukarıda resimler ile birlikte sorduğum sorunun cevabını yaz.

Resimlerini koyarak 110 km hızla kaza yaptığını iddia ettiğin aracın görüntüsü ortada, 60 km ile kaza yapan testteki aracın da görüntüsü ortada..

LGSET farklı çünkü; sahip olduğu aracın reklamını yapmaya çalışmıyor, araç alacaktım bütçem buna yetti, hoşuma gitti aldım diyor..

Sizler Tiggo kullanıyorsunuz diye garip bakan insanlardan değilim, dolayısıyla hiç biriniz bana bir şeyler kanıtlamak zorunda değilsiniz.

Kaldı ki; Resimlerdeki aracın 110 km hızla kaza yaptığına inanan bir insan'dan, otomobiller ile ilgili öğreneceğim hiç bir şey yoktur bile diyemiyorum...

Buradaki bir çok insan'ın karşı çıkmasının tek nedeni de; X bir kişi'nin bu resimleri görerek, 'Vay be Tiggo 110km hızla kaza yapmış, hiç bir şey olmamış' diye düşünüp yanılmasını engelleyebilmek.

@Alper145

O araba duvara çarptı, bu araba kamyonun altına girdi vs.. Kazalar hep bariyere çarparak mı gerçekleşiyor? Eğer öyle olsa idi onlarca resmi kurum milyonlarca dolar yatırarak test araçlarını; bariyere, plastiğe vs yerlere çarparlardı.

Yaşanabilecek en kötü senaryoyu simüle etmek, en gerçekçi kanıttır diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quadrifoglio -- 13 Temmuz 2009; 20:33:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: [ Chery ]

Chery ile golfüde kıyasladınız ya helal olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_of_fortune

veeeeee METE AVCI: bizim için ne yazmış:

''Yok ya bunlardan adam olmaz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyolar adam daha cheryi yazmasını bilmiyor bi de eleştiriyor valla ne diyim artık nasıl bir memlekette yaşıyoruz... ''

Mete Bey..
    Bize saygısız ve hakaretvari cümleler kuruyorsunuz demeye devam edecek misiniz hala..

Bu üstte yazdıklarınız için bir açıklamanız olacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [ Chery ]

İnsanların ön yargılarını parçalamak atomu parçalamaktan daha zor.

Markası chery tata vs hiç farketmez.

Binmedikleri arabaya yorum yapıyor arkadaş.

Yok artık ya,Golf ile Chery'i bir mi tutuyorsunuz?

DH Otomobil Forumu kullanıcılarına önerim var.

Altınızdaki ister B segmenti,ister C segmenti,ister D segmenti olsun,hepimiz arabaları satıp Chery alıyoruz.Nasılsa aynı kalitedeler,güvenlikleri de aynı.Niye boşa para verelim ki.

Haydi,dosdoğru Showroom'a.
  • Bu güne kadar chery konularında chery ile kıyaslanan araçlar:

1- Ferrari
    2- BMW X5
    3- Mercedes
    4- VW Golf
    5- ..

(Liste değişik araç isimleri gündeme geldikçe güncellenecektir.)

• quote:

Orjinalden alıntı: enginu

Bu güne kadar chery konularında chery ile kıyaslanan araçlar:

1- Ferrari
    2- BMW X5
    3- Mercedes
    4- VW Golf
    5- ..

(Liste değişik araç isimleri gündeme geldikçe güncellenecektir.)

Eski Vw ciler'de aynı mantalite ile hareket edıyorlardı fakat en azından araclarını FERRARI ile kıyaslamıyorlardı

Bunlar daha beter cıktı kardeşim, ne bu ya

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.