Şimdi Ara

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
29.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [ Chery ]

İnsanların ön yargılarını parçalamak atomu parçalamaktan daha zor.

Markası chery tata vs hiç farketmez.

Binmedikleri arabaya yorum yapıyor arkadaş.

50 bin liraya golfa almak yerine adamlar 15 bin liraya araba satıyorlar

Ne için çalışıyorsunuz amacınız ne sizin?

ŞUANDA GÜLMEKTEN YERLERDEYİM VW İLE CHERY Mİ
    GOLF İLE TİGO HİÇBİR FİYAT HARİÇ HİÇBİR ALANDA REKABETE GİREMEZ
    OK GOLFÜN FİYA PAHALI HATTA ÇOK PAHALI BİLE OLABİLİR AMA CHERY İLE VW DE KARŞILAŞTILMAZKİ YA
    BİRİ ALMAN BİRİ ÇİN
    BİRİ VW BİRİ CHERY
    BİRİ GOLF BİRİ TİGO
    VOLKSWAGEN 71 SENELİK BİR FİRMA
    VW İLE CHERY KARŞILAŞTIRMAK ÇOK ÇOK YANLIŞ

• Demek başka sitelerden insanlar çağırıp buradaki KASKAFALI insanlara laf anlatmaya çalışıyorsunuz.

Bakın bunları gördüğümüz çok iyi oldu,forumumuzun saygıdeğer üyeleri hakkında siz başka sitelerde böyle ileri-geri konuşabiliyorsanız biz de artık yöneticisi-üyesi,hepimiz size karşı olan anlayışımızı kaybedeceğiz demektir,nasıl olsa kaskafalı insanlarız,bizlere laf anlatmak mümkün değil.

Diğer arkadaş da 'bunlardan birşey olmaz' demiş,bravo.

Bu forumda paylaşıma devam edebilmeniz için bu topik içinde benden,diğer üyelerden,kısacası herkesten özür dilemeniz gerekiyor;yoksa ben bu forumda olduğum sürece sürekli peşinizdeyim bunu bilin.

Bekliyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duratorq

Demek başka sitelerden insanlar çağırıp buradaki KASKAFALI insanlara laf anlatmaya çalışıyorsunuz.

Bakın bunları gördüğümüz çok iyi oldu,forumumuzun saygıdeğer üyeleri hakkında siz başka sitelerde böyle ileri-geri konuşabiliyorsanız biz de artık yöneticisi-üyesi,hepimiz size karşı olan anlayışımızı kaybedeceğiz demektir,nasıl olsa kaskafalı insanlarız,bizlere laf anlatmak mümkün değil.

Bu forumda paylaşıma devam edebilmeniz için bu topik içinde benden,diğer üyelerden,kısacası herkesten özür dilemeniz gerekiyor;yoksa ben bu forumda olduğum sürece sürekli peşinizdeyim bunun bilin.

Bekliyoruz.

HELAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLL

• Arkadaşım kiminle kimi karşılaştırmalıyız?

İkiside 0 km anahtarı üzerinde araba

Biri golf 50 bin lira

Örnegin chery kimo 15 bin lira

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

Golfte fren pedalı var degil mi?Gaza bastıgında gidiyor degil mi?Frene bastıgında duruyor degil mi?Havayastıgı var degil mi? Mp3 calar var degil mi? ve sayamadıgım birçok şey var degil mi?

Biri 2 lira digeri 7 lira ?

İnsanlar neden ayni hacıme aynı özelliklere sahip araçlara kat ve kat daha fazla para versin?

quote:

Orjinalden alıntı: anilxx92

quote:

OK GOLFÜN FİYA PAHALI HATTA ÇOK PAHALI BİLE OLABİLİR AMA CHERY İLE VW DE KARŞILAŞTILMAZKİ YA
    BİRİ ALMAN BİRİ ÇİN
    BİRİ VW BİRİ CHERY
    BİRİ GOLF BİRİ TİGO

• quote:

Polis amcaa.. olaya el atsana :)
  • quote:

Arkadaşım kiminle kimi karşılaştırmalıyız?

Biri golf 50 bin lira

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

Golfte fren pedalı var degil mi?Gaza bastıgında gidiyor degil mi?Frene bastıgında duruyor degil mi?Havayastıgı var degil mi? Mp3 calar var degil mi? ve sayamadıgım birçok şey var degil mi?

İnsanlar neden ayni hacıme aynı özelliklere sahip araçlara kat ve kat daha fazla para versin?

kalite için olmasın sakın...

• bence golf le niye kıyaslıyorsunuz?

ferrari ile kıyaslayın.. veyron ile kıyaslayın.. hedeflerinizi neden küçük tutuyorsunuz?

direksiyon teker gaz pedalı fren pedalı herşey aynı.. teybine bi cd koysanız ikisi de dumtıs aynı çalıyor.. vw de neymiş
  • quote:

Biri golf 50 bin lira

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

quote:

quote:

BİRİ ALMAN BİRİ ÇİN
    BİRİ VW BİRİ CHERY
    BİRİ GOLF BİRİ TİGO

olağanüstü bir durum (kaza) yaşanmadıkça bu sorunun cevabını anlayamazsınız.
    o kazayı da Chery içinde yapmanızı tavsiye etmem. ancak adı üzerinde "kaza" ve insan ne zaman ne koşullarda olacağını bilmiyor. bu nedenle 2 yerine 7 verip o bilinmeyen an'da hayatını kaybetmek yerine aracından sağ salim çıkıyor.

boşu boşuna laf anlatılmaya çalışılmış sayfalarca, hiç gerek yok. zaten diğer forumlarda yazdıkları yazıdan da belli ne olup ne olmayacağı.

• quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

Eeee dinleme kayıtları nerede,video görüntüleri falan.

Benim çekineceğim bir şey olsa her yerde farklı isimlerle yazarım komik olmayın.

Hani diyor ya dizide ben lafı ortaya atmışım üstüne alınmak isteyen alınır.

Olayı "sürek avına" dönüştürüp arama motorlarını karıştıranlar kadar ben de bilirim nette her şeyin bulunacağını,bir kaç arkadaş arasındaki muhabbeti kullanmak hoş değil...Siz hiç sinirlendiğinizde arkadaşlarınızla böyle konuşmalar yapmazsınız heralde...

Bu arada tubo arkadaşım chery kullanıcılarının hepsi aynı standarttaymış lgset farklıymış yani,ne komik şeyler bunlar.

Konu amacından saptı artık cevap yazmayacağım size.

Allah kimseye kaza bela vermesin,herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim.

Saygılarımla.

bir kaç arkadaş arasında muhabbet, telefonla olur, evde olur... internet ile donanımhaber'dekilere hakaret edersen, bu hakaret olur...muhabbet nedir bilmiyoruz sanki... hoş değilmiş, senin yaptıkların çok hoş zaten...
    iki kişi kendi arasında konuşurken 3. bir kişiye küfür etse dahi bu suç değildir(olayın ahlaki yönü ayrı bir konu)... ancak bunu basın-yayın ve internet aracılığıyla yaparsa suç olur... bakınız:basın kanunu ...

ikincisi motor falan kullanmadım...topiği dikkatli okusaydın,sizin sitenizi nereden bulduğumu görürdün...

quote:

Orjinalden alıntı: Yataghan

Chery güvenlik ile ilgili biraz araştırdım; aşağıdaki siteyi buldum.

http://www.cheryturkiye.org/chery-neden-euroncapa-girmiyor-c-ncap-sonuclari-iceride-t-296.html

tıklayınca sizin şaane şeri siteniz çıktı ve bir de baktım ki bir konu başlığının adı '' DONANIMHABER''... içinde de; sizin, bize karşı kullanmış olduğunuz şahane iltifatlarınız...

• quote:

Demek başka sitelerden insanlar çağırıp buradaki KASKAFALI insanlara laf anlatmaya çalışıyorsunuz.

Bu forumda paylaşıma devam edebilmeniz için bu topik içinde benden,diğer üyelerden,kısacası herkesten özür dilemeniz gerekiyor;yoksa ben bu forumda olduğum sürece sürekli peşinizdeyim bunu bilin.

Bekliyoruz.

Budur.

• quote:

Orjinalden alıntı: meteavcı

Amacım cherylerin güvenli bir araba olduğunu kanıtlamak...

Sen madem beğenmişsin bin tadını çıkar. Bize niye kanıtlayasın. İsmi bile chevy'nin çakması.

@chery nickli dahi üye

Biri frene bastığında 50 metrede duruyor. Biri 35. Biri 100e 10 saniyede çıkıyor diğeri 15. Biri bir virajı 150 ile alabiliyor, diğeri max 100. Birinin havayastığında yıllarca kaç mühendis çalışmış, en optimum olayı bulmuş, diğeri sadece havayastığı. Minderden farksız. Birinin içine binince araba diyorsun, ötekine ...... Biri sana yıllarca hizmet eder, ötekisi yıl..

Foruma şöyle safsatalarınızı yazıp durmayın. Bıktık artık. Şu Çinlileri savunanları çine yollayıp, kellesi ile vücudunu ayrı çuvallarda alıcaz en sonunda.

• Arkadaşlar ismim geçtiği için yazıyorum. 2 haftadır tatildeydim o yüzden ilgilenemedim. Bana laf atan arkadaşlarımı esefle kınıyorum. Bu bir dogfight değil. Sadece doğru bilgileri vermek önemli. Evetwww.cheryturkiye.org sitesine yazdıklarım doğrudur. Ancak o yazılar burdaki bir aylık chery deneyimleri adlı konuyu açmadan öncedir. Ayrıca açtığım konu okunur ise hiçbir marka yada modele (aynı maliyette ve bir şekilde bildiğim bindiğim araçlar dışında) kötüleme yada karşılaşıtırma yapmadım. Konu araba, put muammelesi yapıp milletçe çok iyi olduğumuz fanatikliğe gerek yok. Elbetteki şuna da anlayış göstermeniz beklerdim. Sonuçta bu arabaları alanlar gerek fiyatına, gerekse donanımına inanmış, veya başka herhangi bir sebeple, sonuçta ne olursa olsun bir şekilde almıştır. Sadece burası olarak düşünmeyin, dışarda bile hayatında araba kullanmamış, araba sahibi olmamış yada dişli nedir airbag nedir haber olmayan insanlar bile gerçekten haddini aşan şeyler söylüyorlar. Ben ilk başta bu kadar cok yorum yapan olacağını düşünmemiştim ki aslında sabırlı biriyimdir. Ama bir yerden sonra insan dayanamıyor. Romen malı adi plastikten üretilmiş arabaya altında X bir markanın adı var diye toz kondurmayanları görünce insan o zaman farklı düşünüyor. Bakın benim hakkımda yorum yapmadan önce lütfen açtığım konuyu okuyun ve ona göre yorum yapın. Sadece yorum yapmak yada laf dalaşı yapmak hoş değil.

Tekrar ediyorum;
    * Araba sadece bir araçtır. Ve araç seçimi yaparken herşeyde olduğu gibi kulaktan dolma yada dayanağı olmayan bilgilerle seçim yapılmaz. Yani sadece reklamı yapılan bir konu nedeniyle araç alınmaz yada almamazlık yapılmaz. Sonuçta bizler araç üreticisi değiliz ve hiçbir marka cebimize para koymuyor, aksine bazen gerçekten bizim tüketim yanlışlıklarımız yüzünden fazlasıyla haketmedikleri paraları bizden alıyorlar.
    * İkinci olarak sadece söy söylemek için söz söylemek gerçekten kimseye yakışmıyor. Elbetteki kimse bu araçlar mükemmel gidin alın demiuor, kaldı ki ben kimseye git al yada onu andıracak bir tavsiye bile vermedim. Konumda tüm gördüklerimi yaşadıklarımı +sı -si anlatmaya yol göstermeye çalıştım.
    * Fanatik olmamak gerekir. Sonuçta kimse aracın yaratıcısı, tasarımcısı yada finansörü değil, sadece sahibi. Yani basit manıkla bakarsanız aslında çocukken bindiğimiz bisikletten hiç bir farklı yok. (Kimse ölümden kazadan falan bahsetmesin, sadece basit anlamda söyledim).
    * Bu arada bana sorula üm soruları cevapsız bırakmadım. Olumlu'da olumsuz da olsa yanıtladım.

O yüzden tekrar söylüyorum, yapıı olalım. Eleştiri yapmak yermek değil, eksikleri ortaya çıkarıp gelişime katkı sağlamaktır.

Keşke ne çinli ne romen ne alman, Şöyle gerçekten güzel bir yerli otomobilimiz olsada göğsümüzü gere gere kullansak. Bu forumlarda nasıl daha iyi yapabilirz diye tartışsak.

@Tubo arkadaşıma'da ayretten teşekkür ediyorum. @enginu arkadaşıma da pm'den yazdıklarımı ve konuda verdiğim cevaplaı tekrar okumasını rica ederim.

Herkese keyifli sörfler
    Tüm site kullanıcılarında kendi adıma özür dilerim. Bunu daha öncede defaten yaptım. Yönetici arkadaşımız bunu kendi konumda da görebilir. Oradaki laf gereksizdi kabul ediyorum ancak silinmemiş ve temizlenmemiş ise yazdığım konularda şahsıma hakaret edip dahasını bile yapan insanlar( bir kısmı sadece 5-10 mesaj sayısına sahip ve uzaklaştırılmış) olduğunu göreceksiniz. Bu koşullar altında sizde kendinizi lütfen benim yerime koyun, Ancak bir şey söylemeden öncede lütfen öncesine bakın. Burda amaç popülizm yapmak değil. Sadece bilgi paylaşmak.!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGSET -- 13 Temmuz 2009; 22:00:17 >

• quote:

Biri golf 50 bin lira

CHERY GÜVENLİK(RESİMLİ)

quote:

quote:

BİRİ ALMAN BİRİ ÇİN
    BİRİ VW BİRİ CHERY
    BİRİ GOLF BİRİ TİGO

MOTORU İÇİN OLMASIN
    KASA İÇİN OLMASIN
    KONFOR İÇİN OLMASIN
    SERVİSLERLE KANKİ OLMAMAK İÇİN OLMASIN
    GÜVENLİK İÇİN OLMASIN

SEN KAFANA TAKMA ARKADAŞIM O GOLF'E 50.000 VERENLERİNDE Bİ BİLDİĞİ VARKİ CHERY YERİNE O PARAYI GOLF'E VERİYOR.

• http://www.cheryturkiye.org/1-aylik-kimo-deneyimleri-t-279.html

Kendi sitelerinin kendi forumlarında Chery kimo kullanan bir kişinin yazdıgı yazıdan birkac örnek..

''- yürüyen aksamda hafif sesler geliyor ama rahatsız edici boyutta değil. 1000 km bakımında baktıracağım.
    - sol arka kapı açılmasında zorlanma oluştu. sanki bi takılma yada sarkma var. kapıya bastırarak rahat açılıyor.''

Bu araç daha 800 km ! yahu 800 km de olan bir arabada nasıl böyle sorunlar olabılıyor aklım almıyor ınanın..800 km de kapının sarkması yürüyen aksamdan ses gelmesı nedemek ya ? HAla kalıtelı dıyebılıyormusunuz sız bu araca ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 13 Temmuz 2009; 21:58:32 >
  • Tüm site kullanıcılarında kendi adıma özür dilerim. Bunu daha öncede defaten yaptım. Yönetici arkadaşımız bunu kendi konumda da görebilir. Oradaki laf gereksizdi kabul ediyorum ancak silinmemiş ve temizlenmemiş ise yazdığım konularda şahsıma hakaret edip dahasını bile yapan insanlar( bir kısmı sadece 5-10 mesaj sayısına sahip ve uzaklaştırılmış) olduğunu göreceksiniz. Bu koşullar altında sizde kendinizi lütfen benim yerime koyun, Ancak bir şey söylemeden öncede lütfen öncesine bakın. Burda amaç popülizm yapmak değil. Sadece bilgi paylaşmak.!!!!
  • sevgili LGSET

Güzel yazmışsın da bu fanatiklik konularında meteavcı ile bu düşüncelerini paylaştın mı? Chery nin güvenlik sorunu olduğunu düşünen kişilere serzenişte bulunurken biraz da kendi grubunuzdaki kişileri frenletmek gerekmez mi.. Kesinlikle sizin konumunuzu da etkiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 13 Temmuz 2009; 22:12:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LGSET

Tüm site kullanıcılarında kendi adıma özür dilerim. Bunu daha öncede defaten yaptım. Yönetici arkadaşımız bunu kendi konumda da görebilir. Oradaki laf gereksizdi kabul ediyorum ancak silinmemiş ve temizlenmemiş ise yazdığım konularda şahsıma hakaret edip dahasını bile yapan insanlar( bir kısmı sadece 5-10 mesaj sayısına sahip ve uzaklaştırılmış) olduğunu göreceksiniz. Bu koşullar altında sizde kendinizi lütfen benim yerime koyun, Ancak bir şey söylemeden öncede lütfen öncesine bakın. Burda amaç popülizm yapmak değil. Sadece bilgi paylaşmak.!!!!

Peki,teşekkürler.

Zaten ne için kavga ediliyor o da belli değil;Chery almak da bir tercihtir,VW almak da bir tercihtir,Mercedes almak da bir tercihtir.

Bu forumda kimseye neden Chery aldınız,teneke gibi araba denilemez,biz zaten böyle mesajları gördüğümüz gibi siliyoruz,bunlar kural dışı.

Ancak;

Eğer bir Chery kullanıcısı arabasını güvenlik konusunda Mercedes'le karşılaştırmaya başlarsa kimse kusura bakmasın da dalga da geçerler,konuyu da katlederler.

O yüzden Chery sahipleri hiçbirşeyi kanıtlamak zorunda değiller,sizler zaten bu konuları aşmış ve Chery almışsınız.Fanatik mesajlardan uzak durmanız gerekmekte.Diğer arkadaşların da Chery sahiplerine karşı saygılı olması lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: enginu

sevgili LGSET

Güzel yazmışsın da bu fanatiklik konularında meteavcı ile bu düşüncelerini paylaştın mı? Chery nin güvenlik sorunu olduğunu düşünen kişilere serzenişte bulunurken biraz da kendi grubunuzdaki kişileri frenletmek gerekmez mi.. Kesinlikle sizin konumunuzu da etkiliyor..

Haklısın. Ben elimden geldiğince herkese aynı şeyi söylüyorum. Markanın yada başka birşeyin hiçbir önemi yok. sadece fanatikliğe gerek yok. Zaten fanatik olsam en azından kendi aracım için beğenmediğim yünleri dobra dobra yazmaya özen göstermezdim. Chery forumuna'da uzun zamandır girmiyorum, vede yazmıyorum ama orada yeni üye olduğum için sözlerim ne kadar etkili olur bilmiyorum, ama orayada yazarım. Ben ne kendimi nede satın almış olduğum aracı kanıtlama çabasında değilim. Sadece bilgi vermek istedim o kadar.

quote:

O yüzden Chery sahipleri hiçbirşeyi kanıtlamak zorunda değiller,sizler zaten bu konuları aşmış ve Chery almışsınız.Fanatik mesajlardan uzak durmanız gerekmekte.Diğer arkadaşların da Chery sahiplerine karşı saygılı olması lazım.

Haklısınız. Ama sizde "Chery alanları sopayla dövmek lazım" şekilindeki yorumu da görmüş olmanız grekiyor(kaldıki bu sadece en basitlerinden biri, durum böyleyken zaten az sayıdaki chery sahibi forum üyeleride sanırım vermemesi gereken tepkiler veriyor). Ve bu yorum hiçbir fanatikliğin bulunmadığı bir yerde sırf laf olsun diye ediliyor. Üzülüyorum böyle şeyleri görünce.

Herkese tekrar eğlenceli Sörfler

• Şikayet edin arkadaşlar.

Mesela o bahsettiğiniz yorumu görmedim ben,yorumların hangi birini okuyabilirim ki,hepimizin işi gücü var biliyorsunuz,siz şikayet ederseniz biz de o mesajı siler yazana da gereken cezayı veririz bu konuda şüpheniz olmasın

Ancak bu topikte olduğu gibi güvenlik konusunda çok aşırı iddialı yorumlar yapıyor bazı Chery sahibi arkadaşlar,o zaman da her topik bu noktaya kayıyor işte.
  • dh de bu kadar çok chery lehine konu açılmasaydı çin malı otomobil hakkınad çok daha iyi düşünecektim

neydi o söz ?

reklam kötü malı bitirir miydi

aynen öyle oluyor

ama olacak zamanla bu haline bile para veren fazlasıyla iyi niyetli vatandaşlar sayesinde ve zaman faktörününde katkısıyla chery iyi ürünler çıkaracak

fakat önce ellerindekilerle pratik yapması lazım bu işi öğrenmek için
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.