arkadaşlar bu arabayı düşünoyorum kullanıcıları yorum yapabilir mi? bütçe max 150000 bayan kullanacak arabayı otomatik ya da manuel olabilir piyasadaki arabalara bakıyorum genelde bu fiyata 2003 ve altı arabalar var. e haliyle yıkık dökük araba çok hah bu sefer temiz buldum diyorum şaside işlem çıkıyor hah buldum diyorum podye de kule de bi şeyler oluyor. komple boyaya güvenemiyorum değişenli olsun desem sanki 3 ayrı arabadan birleştirmişler gibi her yanı değişen çıkıyor aynı markalar arasında dönüp duruyor piyasa ( aveo,clio,tata,palio,206 vs gibi ) ne dersiniz eski araba mı yoksa kimoya şans verilmeli mi ? |
chery kimo 1.3
-
-
Ben kendi adıma cevap veriyorum.
2004-2005 model civarında corsa-fiesta bakardım.
Kolay satılan ve bolca yedek parçası olan araçları tercih ediyorum.
Karşıma bir fırsat çıktığında değerlendirmek için hızlı satılanlar daha avantajlı.
-
Çin malı, piyasada üretimi devam etmeyen, insanlar tarafından bilinirliği olmayan bir markaya para vermektense eski olsun ama bilinir olsun mantığıyla kesinlikle temiz araç kovalardım. 98-2000 Model Corsa veya Polo çok rahat söylediğiniz rakamlara bulunur. Satmak istediğinizde hemen elden çıkartır, parça-usta zorluğu yaşamaz, en azından bilinir bir markanın aracına binmiş olursunuz. Baktığınız Chery'ler de bahsettiğimiz araçlara göre yeni olmasına rağmen malzeme kalitesinden dolayı dökülmeye başlamış, belki kondisyon olarak diğer markalardan daha kötü bile olabilir zaten. Şahsen tercih etmezdim.
-
150 bine kadar olan corsa ve fiestalar çok sıkıntılı durumda oluyor hocam yine de tercih edilebilir mi
-
polo larda dediğim gibi 150 bin e kadar olanlar baya km li oluyor yine de tercih edilebilir mi
-
Hocam twingo tarzı birşey bakın bence.
Hb 3 kapı temiz palio fiesta polo bulabilirsiniz bence hocam. 3 kapı olsa da çin malı piyasası hiç ama hiç olmayan bir araçtan daha hızlı elden çıkarılırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Material-Engineer -- 10 Aralık 2022; 21:3:44 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlanlarla alakam yok, araçların temizliğine de bir şey diyemem ama o bütçelerle temiz Rio bulabilirsiniz sanki. Hatta kilometreyi göze alırsanız 2011 model bile çıkıyor.
Yine Chevrolet Aveo düşer gibi.
-
Bir ay önce arkadaşıma 145 bin TL'ye fena durumda olmayan bir 1.4 HDI Peugeot 307 bulduk. Aracın içi oldukça düzgündü fakat tavanı sarkıyordu. O da döşemecide 1000 TL'ye halloldu. 1 aydır da herhangi bir sorun sıkıntı yok. Hem yakıt hem de performans fena değil. Hem Corsa, Polo, Palio gibi araçlardan daha geniş. Bu arada araç 2005 model.
Bence Peugeot 307 bu şartlarda değerlendirilmeli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ağır hasar kayıtlı hocam rio :/
-
Chery Türkiye'ye tekrar giriyor sanırım düşünülebilinir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş Kıbrıs'ta 2 gün önce 90 bin TL ye Ds3 aldı 2013 model 1.6thp motorlu.Ülkeyi getirdikleri duruma bak.Paraysa ikiside TL,arabaysa aynı araba.Nasıl fark olabilir bu kadar ? Çok garip...
Edit:Hocam ayrıca Chery falan alacağına Daihatsu gibi piyasası zayıf japon markalara baksan sanki daha iyi olur sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 12 Aralık 2022; 1:52:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X