Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
29
Favori
165.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Obara, şehir içi 18 mi diyor o

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erhandonmez E kullanıcısına yanıt

Ortalama hiz kac hocam burda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günün sonunda söylenen revize motor gelmiş mi? Hayır. Hâlâ neyin çözümlemesi bu?

Bazıları gerçekten bazı şeyleri hak ediyor.

• Kenara kaydedelim 2 sene sonra yine bu konuya dönelim. PSA nın 1.2 puretech motoru 2 yıl üstüste yılın motoru seçildi. Ama gel gör ki triger götürüyor motor. Çok insanı mağdur etti ki daha garantileri bitmeden sonrası ne olur ))) Tamirciler ihya olur. Senin verdiğin örneğe karşılık verilebilecek en güzel örnek . Çok satması veya en iyi araç seçilmesi kaliteli olduğu anlamına gelmiyor ki.

Gayet iyi degerler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

18 olan anlık tüketim, 14 olan 1400 km lik ortalama tüketim verisi 🤦

• Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

O değerler 100 km/L değil, litre başına gidilen km verisi. Bizde kullanılmaz. 18'e bölüp 100 ile çarpıp bulabilirsiniz. 5,5 litre civarı eder.

500 beygir X5 bile o kadar yakmıyor ya, kafayımı yemiş bunlar.

• Buna LPG takılmaz mı acaba 😂 diye düşünür yurdum insanı. Bir de üzerine çift kavrama şanzıman ohhh yemede yanında yat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNSuZ.MaVi -- 27 Mart 2023; 0:46:49 >
  • SoNSuZ.MaVi S kullanıcısına yanıt

İnsaf, kronik sorunlu 1.2 PT'ler 2015-2016 yıllarından kalma. Nasıl takip ediyorsunuz günceli anlamak güç.

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    Yani bi sakatlık vardı, 500 lük X5 16 litre yakıyor :))

Gayet iyi iste dedigim gibi 😁 su markayi sisirmesinler de ikinci arac olarak omoda 5 alma niyetim var. Fiyatlari su an icin makul. 3-5 beygir eksikmis fazlaymis umrumda degil.

Aç PSA ve Opel forumlarına bak ağlama duvarı gibi. 15-30 arası motor indirienleri takip edebilirsin. Hepsi servis bakımlı garantili araçlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoNSuZ.MaVi -- 27 Mart 2023; 0:48:36 >
  • 5,5 litre yakıyor lan, alınır bu araba.

• Bir hususta bilgi vereyim Üstadım.Katarın nüfusu 2.7 milyon ve bunun sadece 300 bini katarlı geri kalan 2.4 milyon kişi expat ve bu expatlar ağırlıklı olarak Hindistan,Pakistan vb ülkelerden geliyor yani gelir seviyesi düşük insanlar.Hiçbir katarlı Çin malına binmez.Bu aracı gelir seviyesi düşük expatlar alıyor çünkü bu fiyat aralığında bu kadar geniş ve bol donanımlı bir araç yok.Meksika deseniz o da fakir ülke.Üzülerek belirteyim ki Çin araçları gelir seviyesi düşük insanların yaşadığı ülkelerde can simidi oldular.Özetle bizim ülkemizde de alım gücü yerlerde süründüğüne göre bizde de gelecek Çin araçlarıyla şekillenecektir 😔

2015 yilinda 1.2 3 silindir 308 radarimdaydi buji kesmesi yaygindi sandik motor takilanlar vardi sonrra dizillerde adblue sorunu yasandi basja virsey duymadim

Her aracta sorunlar oluyor burda garanti devreye giriyor 5 yil 150 bin km garanti vermiyor mu chery

Bak ben 2019 da son kasa sifir corolla aldim yillarin corollasi direksiyon kutusu degisenler mi dersin balatasi surekli otenler mi dersin akusu zirt pirt bitip yolda kalanlar mi dersin yalitima boya inceligine hic girmiyorum hele hele motor ust plastik kapak olmamasi kaput altinda kece olmaması bunlardan hic bahsetmedim bile :)

Yani demem o ki burasi turkiye ortadogu egea clio reno araclar bize reva gorulmus iken gucumuz tuscon sportage bile yetmiyorken chery bana can simidi gibi geldi bayileri acar uygun fiyattan satarsa 5 yil garanti verirse hic acimam ne yaparsin cografya kaderdir ...

Boş yapmayalım.

• yunsu Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bu araçlar bizde yenide Rusya piyasasında yeni değil. Tutulmadı, ödül alma olayına gelince derginin biri vermiştir ) Geely ve Haval piyasayı süpürüyor.

Boş yapmayalım derken , bende GLX var. Hangi boştan söz ediyorsun.

Ruslar eline tornavida alıp vida sıkmayı beceremez. Referans alınacak bi millet değil.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.