< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (12. sayfa)
-
-
farkı anlayacağını düşünüyor musun ki?...
-
Maanz Motivationyoutubetiggo 8 pro Adaptive cruise and fuel averagehttps://www.youtube.com/watch?v=hSQNMN-uv84&feature=youtu.be
Ekran görüntüsü aldığım video bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimde merak ettiğim bu yakıt sorunu 14/15 lt bize çok fazla nerdeyse km de 3 TL yapıyor YouTube de mart ayında hepey video chery ile eklendi ama yakıt tüketimi ile ilgili motor ile ilgili net bilgi yok 2 haftaya bende İzmir'de olucam o zaman test sürüşü nde inceler paylaşırım varsa binen deneyen bilgi verebilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırk yıl düşünsem aklima gelmez 😁
Bir litre ile 18 km gidiyormuş meğerse, yani 5 litre ile 90km gidiyor. Harika değer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu zamanda 5/6 lt gerçekten çok iyi ve olması gereken yıl olmuş 2023 nerdeyse elektrik liye geçilecek yakında komple aksi takdirde almak için mantık göremiyorum
Muhtemelen Nisan başında itibaren aracın durumu netleşir stoklarda netleşir bende İzmir'de olucam araç denemesini yapar aksilik olmazsa burda detaylı paylaşırım
Tiggo 8 ve 7 bakıyorum
Eyvallah ben de yorumlari çevirdim biri sormus sehir ici normal surucu yakit tuketimi kac demis
Cevabi 8-9 olmus
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Turbo benzinli motorlarda kullanım detayları ortalama yakıtı çok fark ettiriyor.
* Dış ortam sıcaklığı
* Trafik yoğunluğu ve lamba sayısı
* Yol eğimi
* Kullanım alışkanlıkları
* Yük durumu vs vs.
Muhtemelen bu motora 7-8 arası yaktıracakta , 10-12 arası yaktıracakta çok olacaktır.
-
-
abuk sabuk ekonomi politikaları ülkede 1 yıl sonraki geleceği mechul chery'nin bile fanatiğini yaratmış.
büyük bir açık hava tımarhanesi olmaya doğru gidiyoruz.
-
-
Maalesef gidişat o yönde.Mesela MG de geldi ülkemize fiyatları sözüm ona uygun tuttu ama kaç kişi MG kullanıyor? Aynı durum Chery için de geçerli.Bu firmanın gelecegi ilk kullanıcıların yaşadığı deneyimle belli olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün Ankara yenimahalle şubesine gittim. Fotoğraflarda belli olmasada ciddi bir kalabalık vardı. Çok şaşırdım bedava dağıtıyorlar sanırım dedim içimden. Arabaları incelemek kolay olmadı. Soru sormak imkansıza yakındı. Motorla ilgili soru soramadım. Malzeme kalitesi bayağı iyi geldi bana. Kapılar her modelinde cup diye kapanıyor sevdim bunu. Tok araçlar. Çıt kırıldım yapıda değiller. Herkes satış kısmında sıraya girmişti. Sırası gelen o anda hızlıca aklında ne varsa sorup whatsapp üzerinden araba bilgisini geçip kalkıyordu. Çünkü herkes sağınızda solunuzda kalksada ben oturup sipariş versem diye bakıyor. Otobüsün içi gibiydi satış yeri. Ben kaporayı kalkıp dışarda gönderebildim o kadar vakit yok. Omoda 5 siparişi geçtim. Ancaaak şöyle bir durum var. Araç teslimi haziran gibi olur dediler. O anki kur neyse o fiyattan alırsınız dediler. Peki dedim bu kampanya fiyatları herkes için yalan oldu o zaman. Evet dediler kampanya fiyatı yoğun talepten dolayı olmuyor. Onu geçtim diyelim haziranda geldi araç o anki kura göre fiyat belirlenecek. Yani bırakın 930.000tl kampanya fiyatını 980.000tlde olmayacak gibi fiyat. Omoda 5'i 1 milyona belki verirler. Ben şimdilik kaporamı verdim. Alamama durumum daha yükseldi gibi. Bakıcam. Durum bu.
-
O zaman eldeki parayı kkm yapacaksın hangi kur üzerinden geliyorsa.
Keşke fiyat garantili yapsalardı ama bu kadar talep olunca hiç o işlere girmemişler. Mevcutta jetta aracım var. Onu takasa vericem. kalan parayı ancak kkm yapabilirim. Artık ikisinden ne kadar farkı kapatabilirsek.
-
Haziranda teslim ne demek? Böyle saçmalık olur mu? Fiyatı lansmandan almadıktan sonra ne anlamı kalır? Mevcut arabamla devam ederim daha iyi.
hani stok sorunu yoktu
Ne bileyim. CEO hanımefendi araç bol 3500 tane getirdik daha da gelecek demeyi biliyordu.Bence nasıl yaptılar biliyor musun. El altından tanıdıklarına belli bir miktar aracı lansman fiyatından sattılar.Geriye kalan araçları da zulada bekletip fiyatı şişirip seçimden sonra satışa sunacaklar.Benim iyice midem bulandı.Arabamla devam edeceğim galiba.Bunlar piyasada pazar paylarını arttıracakları yerde böyle çakallığa giriştilerse bu firmadan bir cacık olmaz
Haziran teslim ne demek yahu !
Hani tüketici ne kadar isterse getireceklerdi ? Hani Arz sorunları yoktu !?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X