Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
29
Favori
167.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siteye güvenmeyin ya daha düne kadar çelik kayış ile yakıt tasarrufu sağlıyor yazıyordu. Türkiyede satılmayan cvt şanzımanların bilgilerini çevirip siteye yazmışlar. Çift kavramada çelik kayışın ne işi var :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde YouTube da chery videolarının altında bir yorum görmüştüm.Yorumda şu yazıyordu: ‘Akrabam chery de çalışıyor.Chery Çin, Türkiye’de fabrika kurmak istiyor ama Türkiye’deki yönetimden memnun olmadığı için şimdilik projeyi erteledi’
    Ben de şaşırmıştım.Şimdi her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdıklarını görünce yapılan yoruma hak veriyorum.Sebeplerine gelince :

1.Şubeler bize ait olacak dediler ama bayilik verdiler.Milleti bayilerin insafına bıraktılar(seramik+cam filmi adı altında milletten para talep ediyorlar)
    2.Lansman yaptılar ama ortada ne hazır bayi vardı ne araba
    3.Gerek lansmanda gerek sonrasında müşterilere açıklayıcı bilgiler vermediler.Özellikle motor mevzusu çok uzadı milleti mühendis ettiler.
    4.Web sayfasının bilgileri problemli ve şirkete kimse ulaşamıyor.Ne adresi belli ne telefonu.Siteye birkaç gün önce 0850 li bir iletişim hattı numarası koydular ama onu da kaldırdılar. Ben birkaç kez aradım ama çalmadı bile !
    5.Milletten gelen talebi görünce hemen çakallık yapıp lansman indirimi pek olmaz,araçlar peyder pey gelecek,teslimat haziranı bulur,fiyatları garanti edemeyiz demeye başladılar. Hani 3500 araç gelmişti ? Hani herkese yetecek kadar araba vardı?Herkes rahatça alabilecekti? Lansman indirimi yapmamak için kısıtlı stok masalına sığındılar.
    Hakikaten Chery yönetiminin vizyonu çok sınırlıymış.Böyle bir araç kıtlığı döneminde yüklü stokla girip tüm araçları lansman fiyatıyla satıp pazar payını uçuracakları ve 2.el pazarlarını hızlı bir şekilde oluşturacakları yerde 3 kuruş daha fazla kâr için her fırıldağı çeviriyorlar.

Zaten arabaları Çin’deki fiyata ÖTV +KDV+gümrük koysanız bile 8-10 bin dolar daha fazlaya satışa çıktı bu ülkede!Normalde 650-700 den başlaması gereken modeller 850 üstünden başladı.Fahiş kâr etmelerine rağmen böyle ufak hesap yapmaları benim midemi iyice bulandırdı.

Ben bu firmanın akibetinin Ssangyong ve MG den farklı olacağını düşünmüyorum. Piyasada araç bollaşınca chery kimsenin aklına gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunsu -- 28 Mart 2023; 16:54:2 >

• yunsu Y kullanıcısına yanıt

çok güzel bir yorum.

Piyasada araç bollaşınca chery kimsenin aklına gelmez.

Cok isabetli yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugün bayiye gittim çok kalabalıktı. St ile 10 kere bölünme sonrasında anca görüşebildim sürekli görüşmeniz bölünüyor.

• Sevgili @yunsu ;

Yaptığın yoruma şapka çıkartıyorum  

• drmert kullanıcısına yanıt
    Valla durum bundan ibaret Sevgili doktorum.Ben mevcut aracımla devam etme kararı aldım.Bu rezilliğe daha fazla katlanamam.

• Alan var mı? Artık bayiye de ulaşamıyorum. İyice yılan hikayesine döndü.

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman çelebi derlermiş.Piyasada sözüm ona araba kıtlığı olunca Çin malı Chery bulunmaz hint kumaşına döndü 🤷‍♂️

• Yarın TOGG'un çekilişini bekliyor mühim bir çoğunluk benim gibi.Ona göre bir karar vereceğiz.

• Lansman işi yalan oldu, açıldığı gün gittiğimde lansman fiyatından bahsediyorlardı, bugün gittiğimde lansman fiyatının yalan olduğunu gördüm. Mart sonuna kadar 875 bin verildiği takdirde tiggo 7 yi hemen size ayıracaklarını belirttiler. Ama ben muafiyetli alacağımdan bu sefer işler değişti ve 15 bin avanta istediler.

Ayrıca ekleme de yapayım, bayideki araçların arkasında 290t yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 28 Mart 2023; 21:16:28 >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Size garanti veririm ki tanıdıklarına,hatırı sayılır adamlarına lansman fiyatından sattılar.Geçen hafta showromda gözümün önünde gerçekleşti oradan biliyorum.

Evet zaten dediğim gibi geçen hafta açıldığı günün ertesi gün gittiğimde lansman fiyatından veriyolardı.

• badurukan B kullanıcısına yanıt
    Tabiki gelmez araç az olduğu için oluyur herhangi bir suv tuscon gibi bir milyon dan baslasa bkim bakarki Chery arada 300/500 bin fark olunca bakılıyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yunsu çok iyi tespit bravo  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEHE -- 29 Mart 2023; 10:28:38 >
  • badurukan B kullanıcısına yanıt

O zamanda satmak için baya ucuz olması lazım, yoka tırt.

• Araca bu kadar talebin geleceğini kendileride hesab edemediler. Talep yetersiz kalırsa korkusu ile Genel merkez binası satış servis ağı masrafına girmek istemediler. Şimdi asraçlar Haziran da Temmuz teslim deyip zaman kazanıyorlar örgütlenmek için. Benim gittiğim bayide Çinli temsilcilerde vardı sırıtarak ortalıkta dolaşıyorlardı.

• AO A kullanıcısına yanıt
    Ahh o Çinliler bana denk gelmedi! Gelseydi itin g…tüne sokar çıkarırdım onları! Şimdi diğer firmalarda pazar payları düşmesin diye muhakkak bir önlem alacaklardır.Bu Çinliler haziran temmuza teslimleri uzatsınlar bakalım.İnşaallah arabaları ellerinde kalır! Bu kadar fırsatçılık olmaz.Ne fiyat garantisi veriyorlar ne de stok garantisi ! Çin malına Mercedes muamalesi yapılıyor.Ülkemin geldiği durum bu 🤦‍♂️

• Emre Özpeynircitwitter
    “Tüm sorularınızı okuyorum, 12.30'da Ahu hanımla hepsini konuşacağız. 👍”
    https://twitter.com/eozpeynirci/status/1640969479365558272?s=48&t=EeyAsbwnz_1xxgUJhND2_Q
  • Ülkeye gelen herkes ahlaksız ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.