< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (16. sayfa)
-
-
lansman fiyatından aldım.. 8 bin tl çift renk farkı ödettiler aracın üstü siyah. 13 bin tl de aksesuar parası ödedim. Cam filmi, seramik vs dediler. Bu piyasa şartlarına göre seve seve kabul ettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim baktığım araçta da yoktu, bunda da yok. Bu araçlar paspassız şekilde satılıyor olabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun, ben Atmo'ya yazdırmıştım fakat son telefon konuşmasından sonra hiç geri dönüş yapmadılar. Siz daha önce yazdırmış mıydınız isminizi? Bayiye gitsem mi diye düşünüyorum mesai saatlerinden dolayı pek uymuyor ama yüz yüze görüşmek daha mı iyi olur sizce?
-
benim isim yazdırdığım bayi ile aramda 50km var. Bayinin nerede olduğunu bilmeden aradım. Talep oluşturdum. Numaramı aldılar, arayacaklarından zerre ümidim yoktu. Öyle aradılar şansa. Yani ekstrem bir şey yapmadım.
Tamam şimdi oldu yoksa kimseye lansman fiyatından satmıyorlar.Sizden ekstra aksesuar parası almışlar o yüzden satmışlar.Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın
hayırlı olsun. siz bayiyle ne zaman iletişime geçtiniz acaba? ben geçen hafta isim yazdırdım bugün aradılar gittim. dediğiniz gibi çok kalabalıktı. en erken mayıs ayı içerisinde tiggo 7 pro alabilirsiniz dediler. o da haziran'a sarkma ihtimalini de belirterek. 100 bin tl kapora istediler. lansman fiyatından da alamıyoruz. tanıdık vasıtasıyla filan mı halledebildiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandel -- 29 Mart 2023; 19:14:21 > -
hiçbir tanıdığım yoktu. Dediğim gibi bayinin yerini bile bilmiyordum
Anladım. Siparişi daha önce verdiniz o zaman. Biz bugün çok dil döktük ama iyi ihtimal mayıs dediler.
22.03 tarihinde aramışım bayiyi ilk defa. Yalnızca telefonda görüştük.
Şanslınısınız güle güle kullanın
Teşekkürler hocam. Daha iyileri sizin olsun inşallah. Dediğiniz gibi şansım yaver gitti.
Hocam kacirdim galiba hangi modeli aldiniz ? Teslimay tarihi ile ilgili bilgi verdiler mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tiggo 7 pro comfort paket aldım. Teslimat tarihi en geç 15 gün dediler. Araç belli, kapıda duruyor gördüm arabayı ama niye 15 gün süre verdiler anlamadım.
-
Ufff arabaya bak be. 190 küsür beygir hemde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Togg çıkmadı maalesef.
Yarın telefonla bayileri arayıp (şayet ulaşabilirsem) 8 pro satın almaya çalışacağım.
Lakin eğer hemen alabileceksem kabul edeceğim.
Bakalım neler olacak.
-
bayinin söylediğine göre teslimatı en uzun süren model tiggo 8 proymuş hocam. çok az geliyor dediler. en düşük paket tercih ederseniz daha hızlı teslim edilir üst paketlerde çok sıra var dedi istanbuldaki bayilerin çoğu. ama ben yine de tiggo 7 pro orta paket için kapora yolladım. mayıs ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.
-
Can sağlığı olsun.İnşaallah istediğinizi alırsınız.Çoğu bayi telefonlara bakmıyor bile.Ben bugün Yüzbaşıoğlu denen çakal bayi ile kavga edip çıktım.Hepsi ahlaksızlık peşinde.
Ne yaşadınız hocam tam olarak? Ben de bugün oradaydım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X