< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanın.En güzelini yapmışsınız.Yakıtta da sizi asla üzmez.İkinci eli olan güzel bir araç.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kardeşlerim.
Sevgili @Sinirli ve Süratli ; Whatsupp grubuna kaydettirirsen sevinirim.
Rabbim sizlere de gönlünüzden geçeni en hayırlı şekilde nasip eder inşaAllah.
C5A konusuna da gelirsek malum geçen yaz makyajlandı,2-3 yıl daha gider muhtemelen.
Motoru tasarruflu-sorunsuz,çekişi yeterli,epey donanımlı,rüştünü ispatlamış EAT8 şanzıman ve oturmuş 2.eli ile mantıklı buldum.
Yakın rakamlara Tiguan ve Karoq ihtimalimde vardı ama kısmet böyle imiş.
-
2011 sedanı bile buram buram konfor hocam. Pişman etmez. Kazasız belasız günlerde kullanın yeterki.
Özelden mesaj atıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun en güzelini yapmışsınız. Benim bütçe de yeterli olsa bende yüzlerine bakmam da mecbur işte bekliyoruz.
Hayirli olsun bu chery midir nedir son derece kotu bir intiba birakti tamamen sacma sapan hareket ettiler ben cinlileri durust olarak bildigim icin farkli olur demistim ama degsisen bisey yok uzulduk yanib..siz bikmadiniz mi bjze yapilaardan ben dilimle soyluyorum lansmandan kim arac alabildi kac kere adimi yazdirdim.. utanmadan 200 bin kaporo istenir mi ? Kisaca en guzelini yapmissiniz gule gule binin..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peugeot 408’ de 1.6 180 HP olan motor plug-in hybrid. Aynı şey 308 içinde geçerli. Adamlar yüksek fiyatından dolayı ilk etapta getirmedi. Duruma bakıp ilerleyen dönemlerde getirmeyi planlıyorlar.
Konumuza gelirsek, uzun yıllardır ticari faaliyetlerine ülkemizde ara vermiş bir markadan çokta birşey beklememek gerekiyor. Oluşturdukları organizasyon yeterli değil demek ki. Web sitesindeki bilgilerle broşürdeki bilgilerin örtüşmemesi buna işaret zaten. Bunun motor gibi önemli bir bilgi olmasıda tam bir skandal. Bence biran önce açıklama yapıp bu yanlışı düzeltmeleri gerekiyor..
güzel seçim, hayırlı olsun...
-
Merhaba arkadaşlar Erzurum chery bayiisini aradım tiggo 7 pro için fiyat alayım dedim şimdiden diğer marka bayilerden farkı kalmamış…
Engelli adına almak istediğim araca
Liste fiyatı 945k olan araca
730k istediler ❌
Oysaki
Hesaplarıma göre
Aracın maksimum
Fiyatı 945.000₺ / 1’80’yaptığımızda
530.000₺ tl çıkıyor
Hadi ekstralarla beraber 550k olsun
560k olsun ne zaman bu rezillik bitecek artık nerde bu devlet neden denetim yapılmıyor suistimal yapılıyorsa da devlet neden denetlemiyor?
Ve inanırmısınız 350k kapora dedi şok oldum
Umarız ki bu adaletsizlik biter
Şimdiden herkese Kazasız belasız hayırlı araçlar nasip olmasını nasip olmasını temenni ederim…
Buradaki mantık zaten bunlar kar ediyor bir kısmını da bize yedirsinler.
Devlet aldığı vergiyle ilgileniyor, gerisine çok takılmıyor. 2023 olmuş, hala motor hacmine dayalı vergi alan bir zihniyetsizlikten fazla beklentiye girmemek lazım.
-
Milletimiz akıllı olsada Hakkını yedirmese Biz bu dünyaya şüphesiz ortak değiliz ama 3 günlük dünya hayatında Allah bizleri zalimlere muhtaç etmesin boyun eğdirmesin…
Hocam hayırlı olsun. O dostunuza söylesinizde bizde bir c3 aircross bulsak. Olmaz mı ? Hayır işlersiniz. :)
Ciddi almayın düşünüyorsanız yarın arayıp sorayım kardeşim.. Kısmetinde varsa olur..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalan yanlış bilgilerle ortalığı bulandırdınız marka müdürü açıklama yaptıktan sonra ama kimseden ses çıkmıyor, şuan kime sorsak chery eski motor getirmiş diyiyor, marka şuan konu sahibini dava etse donuna kadar alır
Marka ne demiş buraya atarsanız herkes okur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye genel müdürü ahu turan best fm deki otomobil programına katıldı ve avrupa normlarından dolayı olduğunu söyledi ve şuan gelen motor en güncel motorları ayrıca 290 nm tork geçici süreli verebildiği max tork değeri ve her modelinin arkasındada yazıyor 290T olarak
-
wltp kombine:
tiggo 7 pro 8,6 litre, 3008 1,6 thp 6,9 litre,
yani %25 fazla yakıyor ki 1.6 thp 15 yıllık motor temelinde.
ödüllü hali buysa ödülsüzü ne yapıyor acaba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X