Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
29
Favori
165.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de tam can simidi demisim tesadüfe bak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme sürüşü yaptıran bayi yokmu ya omoda 5 için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt
    😀 Asıl sağlamlık için referans alınacak hava koşulları orda.

• SoNSuZ.MaVi S kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz 2 firma çok büyük.Gelly ve Haval çok kaliteli araçlar yapıyorlar ama chery özellikle 2022 yılında piyasaya sürdüğü yeni tiggo ve Omada serileriyle eski sorunlarını büyük ölçüde giderdi diye biliyorum.Yani şuan showromlara inen araçların müşteri dönüşleri 1 yıl içinde şekillenir çünkü çoğu ülkede satışa çıkalı daha 6-8 ay olmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 1.2 lerdeki ıslak triger muhabbeti sıkıntılı PSA Opel gruplarını incelerse buji kırması değil triger koparması veya parçalayıp yağ filtresini tıkanmasını kastediyorum.

Aga ben Akdeniz bölgesindeyim. Çin ile hemen hemen aynı iklim. Burda gider bu araba.

Ne GLX'i arkadaşım?

1.2 Puretech 130+EAT8, 1.6 Puretech 180+EAT8, 1.6 Puretech 225+EAT8 toplamda 43 bin kilometreden fazla yol yaptım. Neyin zincirinin ne sıkıntı olduğuna dair kullanıcı tecrübem var. Lafla değil, tecrübe ile bu işler. Sen okurken insanlar kullanıyordu bunları diyorum. Yok bilmem neyin forumuna gir, yok oraya bak buraya bak; boş yapmayalım yani.

Hiçbir şey net değil emin olun showromlardaki ST ler bizim 10 da birimiz kadar bilgiye sahip değil.Bizzat şahit oldum alayı turist Ömer.Ne sorsanız bilmiyoruz diyorlar 😂

• jay jay justified kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz. 11 binde sıfır corollanın (güya sorunsuz) üst kapak çatlatıp motorun pert olduğuna şahit oldum. Arızalı bir kaç araç çıkabilir, yapılır geçilir.

• yunsu Y kullanıcısına yanıt
    Bende o yüzden bi sürsekte kendimiz deneyip görsek diyorum. Arkadaş 5,5 litre yaktığını söyledi. Mükemmel oran bu güçte bi araç için.

Muhtemelen bu hafta test sürüşleri yaptırırlar ama bayi ile dirsek temas halinde olmak lazım ben yarın sabahtan tekrar bayiye gideceğim bakalım test araçları var mı.

Yakıt değeri doğruysa oralar yıkılmadan bi tane kapmak lazım.

Valla ben 8-9 a bile fitim :) yol tutuşu konforu iyiyse gözümü karartırım 😂

O yakıt değeri doğruysa tr piyasası bu arabayı bağrına basar, çeyizine koyar, üstüne dantel koyar saklar. Tutulmaması için hiç bi sebep kalmaz. 150 bin km garanti ile.

Ben 10 a da fitim 11 e de lpg diye birsey var candan muhendislik var afr ayari var var oglu var tabi alip bir yil kullandiktan sonra  

Kardeşim azıcık kendini toparla. Bu ne korkaklık. Üst mesajda konu sahibine neler yazmışsın öyle. Yok Chery sana dava açar, yok mesajını yumuşat. Yalana yalan diyemedikten sonra neye yarar yaşamak. Ortada insanları kandıran birşey varsa ona karşı durmalıyız hepimiz. Hemen korkup dava ederler falan demene gerek yok.

Ayrıca bu nasıl bir eziklik psikolojisi. Konunun Fiat ile ne alakası var. Yok Fiat ta bize aynı şeyi yaptı. Bize o motoru layık görmüyorlar ne demek. Bu kadar ezdirme kendini kardeşim. Dik dur birazcık. Fiat ın bizi ezdiği falan yok. 1.0 turbo motoru ülkeye getirip soktu. Fiat müşteri kitlesi 1.0 turbo motora uygun kitle değil. Satın almadılar o motoru. Motoru güncellemek istedi. Halk izin vermedi. 1.4 atmosferikten devam etti bizim vatandaş. Haliyle Fiat ta tutulan motoru, halkın istediği motor ile yoluna devam etmiş oldu. Çünkü vatandaş 1.0 lpgsiz bir turbo ile uğraşmak istemedi. 1.4 basit teknoloji LPG uyumlu atmosferik motoru alır kullanırım dedi. Fiat ta o yüzden halk neyi tercih ettiyse onu getirdi. Yani Fiat ın bu olayının Chery nin olayı ile uzaktan yakından alakası yok. Ciddiyim herşeyden, herkesten bu kadar korkma. Senin gibiler yüzünden bu ülkede yöneticiler biat kültürü ile rahat rahat yönetiyorlar ülkeyi.

• Dertlere bak dertlere. Blok.

Bir ara benim dobloda da l/km gösteriyordu aldığımda değeri görünce şok olmuştum. Sonra km/l ye çevirince rahatlamıştım :) Eğer bu videodaki gibiyse aşırı az yakıyor.

Hafta içi gidip bakıcam bilgileri toparlarız burada. Çözücez bu işi. Uygun fiyatlı ve donanımlı diye beğenmek için yırtınıyoruz sanki. İnşallah çok sıkıntılı değillerdir.

😂😂😂😂😂

Hocam chery kullandım geely kullanmadım ancak bu yeni dönem araçları hep batı firmaları ile ortaklaşa üretilen araçlardan elde edilen üretim teknolojisi ile üretiliyor. Hatta Vw ile davalıktı saic benim tasarladığım üretim bandını kendi üretiminde kullanamassın diye dispute açmıştı.

Sizin bahsettiğiniz araçlar çinli firmaların iç pazar için ucuza fason ürettikleri modeller.

Onun haricinda FAW ın JAC ın Vw ile ortak ürettiği modeller fln zaten vw kalitesinde.

Mercedes bmw felan direk komple çinde üretim yapıyor artık.

BYD nin ortakları arasında berkshire blackrock vs var ki bu en son silikon vadisi bankasında biliyorsunuzdur W.Buffet ı komisyona çağırdılar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.