Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
29
Favori
165.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hesabınız çok doğru.Aynı donanım ve kalitede başka araçlara yüzbinlerce lira fazla vermek durumundasınız.aradaki farka on binlerce km benzin alınır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilader 1 milyona D-SUV aliyosunuz. İçinde yok yok. Devletiniz % bilmem kaç vergi koymuş. Zaten yarisindan fazlasi saraya gidiyor. Daha hala adamlara yok 5 bg eksik yok 2lt fazla yakti tatavasi yapmayin bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cnytkyz C kullanıcısına yanıt

Hocam o 12L/100km yazısını bende gördüm şaşırdım baya fazla yakıyormuş neden 8.5 gibi bir şey söyledi dedim ama videoyu 4K ya alıp ortalama yakıt tüketimini söylediği anda göstergeye yakınlaşıp bakarsanız orda 8.2 gibi bir değer yazıyor yani doğruyu söylüyor. Benim şuanki aracımda ortalama yı sıfırlayınca trip de sıfırlanıyor acaba bunda trip ayrı ortalama ayrı mı sıfırlanıyor eğer öyleyse bir sorun yok gibi. Bu arada 12L yazan yerde saate bakın son kısımlarda da saate bakın arabanın 30-40dk sonrası rölanti halinde doğal olarak fazla gösteriyor sonra sürüşe geçince azalmış olabilir mi 🤔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben araçları bugün showromda gördüm çok kaliteli araçlar.Bu fiyat bandına bundan iyisi bulunur mu hiç sanmam.Tek sorun biraz müsrif motorları var.Ben tiggo 7 proyu merak ediyordum fakat Özellikle tiggo 8 pro beni benden aldı.Şuan sadece iç renk kahverengi varmış.Siyah seçeneği yok dediler.Araç çok premium duruyor.Passatı sattıracak bana namussuz :)

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!!

• arma33 A kullanıcısına yanıt
    Araçla uzun yolda 8-9 lt, şehir içinde de 12-13 lt bandında karmada da 10-11 lt aralığında gezersiniz.Tüm test videolarından çıkardığım sonuç bu.

• YouGotThatRight kullanıcısına yanıt

Forum sitesinin ne anlama geldiğini cok iyi biliyorum kayit gecmisim de hayli eskidir

Kimleri kast ettigimi kendileri cok iyi anlamislardir

Tabiki arti eksi herkes yorumunu yapabilir ama bok sinegi tarzinda degil uslup onemli esek gibi degil insan gibi ...

• yunsu Y kullanıcısına yanıt

Passati satip chery alacagim dedin ya hah iste simdi

O zehirli oku attin

Yapmayin sunu zehirli işte

• Bu F4J16 motorun farklı versiyonları var (150-197hp ve 230-290nm tork arası) ve Türkiye ye mevcuttaki en verimli motorunun bir alt versiyonunu gönderiyorlar. Bu bir pazarlama stratejisi mi yoksa normlardan dolayı mi orası muamma.

• arabaya bok atmak zor olduğu için ikide bir12 bg düşükmüş falan filan sayfalarca yazı olmuş komediChery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! 

• arma33 A kullanıcısına yanıt

Şimdi dikkat ettim bende kadrana. Trafiksiz asfalta çıkınca sıfırlamış, uzun yol ortalamasını söylemiş muhtemelen. Çünkü dikkat ederseniz ortalama yakıt tüketimi söylediği dakikadan 1 dakika önce o değer 8.6 sonra 8.4 oluyor kendi söylediğinde de 8.2 oluyor. Ortalama tüketimin o kadar hızlı değişme ihtimali olmaz.

edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 26 Mart 2023; 16:17:57 >
  • Valla bu araba adamın ocağını söndüren pavyon hanımına benziyor😂 Bu fiyat aralığında adamın aklını başından alıyor.Araç beklediğimden de kaliteli çıktı.Çok kararsızım. Hakkımızda hayırlısı.Hele bir test sürüşüne çıkalım o zaman aklımız başımıza belki gelir 😂😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunsu -- 26 Mart 2023; 16:44:29 >
  • erhandonmez E kullanıcısına yanıt
    Haydaaaa 😂 tam motor mevzusunu kapatıyor gibi olduk şimdi de bu çıktı.Bu nasıl iş anlamadım.eğer böyle birşey varsa yeni kasa tiggo modellerine yeni ve verimli motor koyduk diye ilerde satmayı da planlıyor olabilirler.Bu arada Çin’de tiggo 8 in yeni ve daha teknolojik görünümlü kasaları satılıyor

Tiggo 8 pro

Cars Showyoutube
    2023 Chery Tiggo 8 Pro SUV Superb - Car Show
    https://www.youtube.com/watch?v=faVCni62i4A&feature=youtu.be

keşke benim olsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunlar yeni kasa değil mevcutta var olan kasalar. 8 pro nun iki tip kasası var, farklı bölgelerde faklı kasa ve isimlendirmeyle satiliyorlar. Videodaki yekpare ekranlı olan bize gelen kasada da var ama 2.0 ve hibrit olan versiyonlarda. 2.0 olanı bize gelmez muhtemelen ama hibrit versiyonunu ilerde getirirlerse içi bu şekilde.

• leftercan1907 L kullanıcısına yanıt

Ya hic sorma arac ful kelimesini de aşıyor dolulukta ve emsallerinin cok altinda fiyati var ama yok 12 bg dusuk yok 13 tork az yok 2 litre fazla yakar yaksin be yaksin o kadar :)

• erhandonmez E kullanıcısına yanıt
    Öyle mi ? Demek Çin’de bu teknolojik görünümlü kasayı satıyorlar ama bu coğrafyalara ise daha avrupalı görünümlü kasa getiriyorlar.Mantıklı

Bak iste demei istedigim aynen bu passat sahibisin kac model olursa olsun onyargini kirdin gittin Çin markasi chery yi gordun icine bindin inceledin begendin olay bu

Burda arkadaşlar girmeden binmeden internette okumadan bok atmaya çalışıyorlar da o bok ellerine yapisiyor :)

• Çin, kafasına bu otomobil işini fena takmışa benziyor Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! 

• Valla aracı bizzat gördüm güzel araç.Şimdi Seat tarraco alsan 100 km de 9-10 lt den aşşagı yakmazsın.Cheryde ise 11-12 lt. Hadi diyelim 100 km de 2 lt fazla yakacaksın.Tarraco full paket eklendiğinde 1.5 milyon TL! Bu araç lansman fiyatı 1150 TL arada 350 bin TL fark var. O fark da şimdiki benzin fiyatıyla 17000 litreden fazla yakıt parası demek! Yani hesap ortada.150 bin km yakıt paran cebinde kalır.Kim aracını 150 bin km kullanıyor ki?

• Ben yıllarca yurtdışında yaşadığım için Çinli markalara hiçbir önyargım yok.Kalitelerini çok geliştirdiler.Zaten chery Türkiye’ye geliyoruz dediği günden beri düzenli takibimde olan bir araçtı.Fakat fiyat-motor endişelerim vardı.Artık endişelerim pek kalmadı.Lansman fiyatı gayet makul.Test sürüşünde de araç güven verirse ciddi ciddi almayı düşünüyorum.Herkesin hakkında hayırlısı olsun

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.