< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (7. sayfa)
-
-
Mala mal oldugunu farkettirmek basit kabul ettirmek imkansizdir.hans bilal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 farklı aracın teknik özelliklerini karıştıran firma başka neleri karıştırmaz
-
YouTube inceleme kanalları …
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yuh, demek sıkışık dur kalk trafikte 15lt çok rahat yakar.
Cars.co.zayoutubeNew Chery Tiggo 8 Pro Review - 7-seater luxury SUV for a bargain price?https://www.youtube.com/watch?v=C5RQz7sVJx4&feature=youtu.be
Güney Afrika’da bir inceleme videosu arkadaşlar.İncelemeyi yapan kişi şunları söylüyor
1. Motor 145 KW ve 290NM
2.Gerçek karma tüketim 10-11 lt aralığında
3.Motora 10 yıl/ 1 milyon km garantisi veriliyor.
4.Genel anlamda aracın iyi olduğundan bahsediyor.
Eger gerçekten 10-11 lt arası yakıyorsa rakiplerine göre 2 lt civarında fazla yakıyor demektir bu da fiyat farkından dolayı telafi edilebilir.
Aklıma takılan şu:Eger motor aynı motorsa bizde neden motora 5 yıl garanti veriliyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Yakıt kalitesi en başta aklıma gelen
Benzinlide ne derece etki eder bilmiyorum
Ama Türkiye ve Bulgaristan da doldurulan yakıt Avrupa’nın geri kalanına göre 100-150 km az menzil veriyor dizel de
Güney Afrika’yı bilmiyorum
Düşününce az garanti vermek için bir sürü sebep var
Aynı tarzda ülkeleri kıyaslamak gerek
Avusturya da 3 yıl garanti verdiğin araca sen olsan Türkiye de 3 yıl garanti verirmisin ?
Açık ve net şekilde vatandaşı aldatmaktır bu. Ve bunu yok öyle yok böyle diye savunanlar var. Allah akıl fikir versin.
Birde YouTuberlara verilen yeni nesil olan demişti önceki mesajlarda arkadaşlar. Eğer o 12lt yakıyorsa bize satacakları daha fazla yakan motor 15lt yi çok rahat görür.
Türkiye de YouTube kanalları firmaların maşası maalesef.
Bu inceleme çok iyiymiş hocam teşekkürler. Yorumlarda da 8.5L-9L/100km gibi yaktığını söylüyor kullanıcılar. Bana 12-13L yakar diren arkadaşlar gerçekçi gelmiyor maalesef durmadan pedalın sonuna kadar basacaksanız tabiki yakar ama. Turbo benzlilerin hepsi bu şekilde zaten bir üst limitleri yok. Ayrıca fazla yakmasını hesapladım kendi arabamla çıkardığım sonuç yılda en fazla 10 bin lira oldu arabanın fiyatından dolayı hiç önemli değil bu yakıt benim için fiyat çok uygun
-
Araci almayi dusunmeyenler
Marka takıntısı olanlar
Çin mali boklamayi sevenler
Tamam arkadaşlar siz akilisiniz biz kandiriliyoruz
Artik mesgul etmeyin tamam siz buyuk resmi gördünüz oyunu bozdunuz
Lütfen araci ciddi dusunen ayrintilari ogrenmek isteyen araca ulasmak isteyen binici kesime engel olmayin
Baska guzel konular da var rica ediyorum...
sanırım incelemedeki aracın donanımıyla buraya gelenler farklı olacak gibi motorun üstü komple kapalı görünüyor video da (2:03)
-
O işi gerçekten hakkıyla yapan And vardı
O da diğerleri gibi olamadı
Ortağı oldu ama kanalı büyüdü
Arabaları da büyüdü hatta , Puma dan Kuga oldu
Bu benimde dikkatimi çekmişti, hatta videoyu geri sarıp tüketim değerine bakmıştım.
Amerikada 10 yıl garanti verilen dsg ye türkiyede neden 2 yıl garanti veriliyorsa o yüzden hocam :)
Amerikada dsg sanzimanla satmiyor tork konvertorlu diye biliyorum dsg ye 10 yil degil 10 gun bile garanti veremez
Arkadaşlar maalesef biz en iyi ihtimalle 2.sınıf Dünya ülkesiyiz.
O yüzden bizi Avrupa ülkeleri,Amerika,Japonya,G.Kore gibi ülkelerle kıyaslamayınız.
Şurası kesin.Bu araç muadillerinden en az 2 lt. fazla yakacak 100 km'de.
Ancak en yakın muadili olan Seat Tarraco'dan 300 bin lira ucuz.
Bu işe böyle bakmak lazım.
Benim esas merak ettiğim,aracın orta-uzun dönemde kronik bir arızasının çıkıp çıkmayacağı.Evet albenisi,malzeme kalitesi ve işçiliğe iyi diyor canlı görenler.
Misal C SUV MG HS ile aynı kiloda bu araçlar.
Acaba bu hafiflik,görmediğimiz noktalarda malzeme kalitesi düşüklüğü anlamına gelir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drmert -- 26 Mart 2023; 14:18:30 > -
ne yani sadece aracı almayı düşünenler mi yazacak bu konuya? burasının forum olduğunu unutmayın, herkes yazar okuyanlar da ona göre değerlendirmesini yapar sonra istediği gibi ilerler. eğer sizin işinize gelmiyorosa sizi alalım başka konulara o zaman...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X