< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (42. sayfa)
-
-
Tiggo 7 pro, Omoda 5 hangisini seçerdiniz? Bayilerde araç bulunurluğu var mı?
-
beklemeden aldım hocam. Birisi almaktan vazgeçmiş. Bana nasip oldu
-
Omoda 5 daha modern ama bagajı küçük. Eğer bagaj probleminiz yoksa omoda 5 luxury çok mantıklı
-
Polo alır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Chery almak isteyen veya doğru bilgilenmek isteyen arkadaşlar aşağıdaki ana konuyu takip edebilirler.
Ortalama olarak 7-8 litre yakıyoruz.
Arabaya binme konusunda ise ben 40 günde 5 bin km yaptım.
https://forum.donanimhaber.com/chery-kullanicilar-klubu--154806437
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınır
Yedek parca zamanla bollasir.
1500 kg suv a ve de 183 bg turbolu araca gore normal yakıyor.
Lpg takiliyor.
Bilmeden cahilce ve de baska marka fanatikligi gibi yorumlara gerek yok
Lpg öyle bir takiliyor ki öyle de uyumlu ki Youtube'da videoları mevcut açmışken drag yarışlarına da bak hangi araclari tokatladigini da görebilirsin...
Sizi tanıyorum daha önceki farklı konularda. Tüm araç markalarına benzer şeyler yazıyorsunuz. Bu mesajları trollemek amacıyla mı yazıyorsunuz? Yoksa yazdıklarınızda ciddi misiniz?
-
Troll.
He ondan 150 bin km garanti veriyor.
Boş yapma hadi yürü git rahat bırak konuyu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garanti filan hikaye
2 aydır parça bekleyen Chery var haberin var mı ?
Yarım yamalak tam çalışmayan karma sistem tüp takarsan zaten o garanti bile iptal oluyor
2. Elde galericiler ALMIYOR
Satamıyor insanlar
Şehir içi 15 Litre benzinle binecek kadar zengin olan zaten Chery almaz
4 aydır polo kaputu bekliyoruz bizde.
İki gün sonra ödeme yapamadık diye yarım saatte gitti ilan. Boş boş konuşup durma. Liste fiyatından yüksek istersen tabi satamazsin. Bana bul bir tane liste fiyatı altına veren nasıl satıyorum izle. Ama bulamazsın çünkü satılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 10 Eylül 2023; 19:55:32 >
Tiggo 3'le şu anki Chery'lerin uzaktan yakından alakası yok. Bu güncel araçlar Rusya, Kazakistan gibi soğuk ülkelerde, Singapur, Malezya gibi nemli ve sıcak ülkelerde 2019'dan beri kullanılıyor. Şu an deneme tahtası değil bu araçları alanlar. LPG olayını bilmiyorum. Conta eritebilir. Ancak gerek yok. Ben Omoda 5 kullanıcıyım. Şehir içi 29km ortalama hızla 7.3lt yakıyor araç. Ben kafadan 15lt diye atmam, fotoğrafını çekip atarım. Önceki iki aracım jetta ve polo gti'dı. Artık Vw'ne para verilmez. Arkadaşım t-roc aldı geçenlerde 1.7 milyon verdi bomboş araba hız sabitleme bile yok. Yazık günah o paraya bu karşılık donanım. Daha doğrusu donanımsızlık.
-
Harbi yokmu hız sabitleme. Yuh. 2011 citrolarda bile standart o.
Valla yok. Orta paket birde. Ne hız sabitleme, ne şerit takibi, ne güvenlik asistanları yok. İsmine cismine bu kadar para mı istenir. Saçmalık ötesi.
-
Şehir içi 7 Litre fotoğrafını merak ediyorum.
Ama en az 500 Km yol yapıp ortalama 7 Litre yakarsanız Çinliler size madalya takar
Yokuş aşağı toplamda 10 Km bırakan adam bile 7 Litreyi göremez.
O zaman 180 HP değil bu araba kullanılan 50 HP
Gerçekler:
Şehir içi 15 Litre
Şehir dışı 8 Litre
LPG UYUMSUZ
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X