Ben cevabımı fotoğrafla vereyim. Şu da var ben pek sıkıştırmam sakin kullanırım. Bassam o değerler değişir. Ben atayım fotoğrafı en iyisi bakalım ne diyeceksiniz o zaman merak ediyorum. |
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (43. sayfa)
-
-
Şu çapsızı kaale almayın. Klâsik vag trolü. Vag lar kokluyor diğerleri 15-20 litre. Yaw hee hee
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiggo 3 leri bunlarla kıyaslaman cahilliğini tescilledi. Daha fazla cevap vermeme gerek yok
Niye ?
Tiggo 3 Chery de Tiggo 7 Audi mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yaman trollsün ne diyim :) Tiggo 3 Q8'den daha iyi. Bi kere daha az yakıyor Tiggo 3 ve daha ucuz. Audi o yüzden sıkıntılı.
-
Bu eleman ilginç bir şekilde chery'ye saldırıya başladı. Bakıyorum bütün konulara girip kötüleme yapıyor. Muhtemelen Chery listenin tepesine yerleşince fena rahatsız olmuşlar markayı aşağı çekme gayretine başlamışlar.
-
Biz aramızda konuştuk tatlıya bağladık artık dikkat ediyor yazdiklarina
13 yaşındaysa güler geçerim aksi bir durum varsa yatılı kalmalı.
-
Yakıt tüketimi de resmi teknik verilenler tutmuyor mu ?
Rüyanda chery mi gormeye başladın artık 😂
Arkadaşım Omoda 5 aldı, fabrikanın ilettiği tüketim ve hızlanmayı bir türlü tutturamadık. Biraz yakıyor araba, ama motor canlı.
Ben de w204 den tiggo8 e geçmeyi düşünüyorum ama halen karar veremedim. Omodanın sıfırı benim aracın 2. eli ile aynı, hadi onu geçtim bu aracı 2. el olarak satmakta mesele.
-
Omoda genelde 8 sn civarında 0-100 yapıyor ama siz kaç çıkardınız?
2 kişi , ben 72 kiloyum arkadaşım tahmini 115 civarı, dip gaz 8.8-9.2 civarı (OEM çok prof olmayan bir GPS üzerinde ki hız ve süre) , sport modda denedik, 100 civarı bir kilo farkı var desek o kadar etkiler mi bilmiyorum. Gerçi araba halen yeni, belki motor biraz açılınca toparlar.
-
8.8 iyi bir değer hocam. Olması gerektiği gibi çıkmış bence.
Chery övenleri bu konuya çekip burada dalaşalım dedim
Hocam övme işini bir kenara bıraktım da bu fiyatlara alınacak gayet güzel bir araba bence.
-
Teslim alırken rodaj süresi olduğunu söylediler, ilk 1000 Km den sonra tekrar servise çağırıyorlar ama bakalım, Rodaj olayı tam nedir çözemedik, bir kaç bayi ile görüştük gerek olmadığını ilettiler.
-
Off baydi bu çin mali muhabbeti.
Hangi araç 2.elde patlamis. Geç bu muhabbetleri.
Normal yakiyor. Sen 100 bg araca biniyorsun sanırım.
İç dış kalitesinde ne var. Araca bindin mi hiç?
Seni özel olarak chery icin mi gorevlendirdiler.
Konudan basindan beri aynı şeyleri zirvaliyorsun. Sal artik milleti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X