Şimdi Ara

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
29
Favori
160.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 30 bin fazladan verip ilk sahibi olmak için değer sanırım.
  • Sinirli ve Süratli kullanıcısına yanıt

2. El değil. Sifir araclar . Bayi calisani olabilir. Arayip. Görüşün isterseniz.

Ben sadece konusunu görmüştüm.

• Grubun linki varmı
    Istanbul bayilerini tek tek arayın

Chery alim ve yardımlaşma destek grubu

• Konya bayisi luxury için 1290 a kadar indi, yarın paranın yarısını yollarsan fiyatıda sabitlerim dedi.

Normal fiyatı 1315 güzel 25 bin inmiş ama varsa cift renk daha çok tutuyor tavsiye ederim yoksa da bulduğunu alsın hocam bu fiyatlar firsat 2 - 3 ay sonra burda başka şeyler konuşuyor olacagiz

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Şu an ki durumu koyayım bende Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!!  Tiggo7 sahibi olarak yazıyorum.

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 3 Aralık 2023; 9:53:35 >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt

Epey düşmüş tüketimler, motor mu değişti yoksa test prosedürü mü diyeceğim ama wltp normları baz alınıyorsa test aynıdır, motorda bir güncelleme yapılmış olabilir (mi).

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya ilk baştaki verileri artık kim nereden aldıysa hep yanlıştı. Onları bir bir düzeltiyorlar. Adamlar ruhsata aracın kg değerini bile yanlış girmiş. Şimdi düzelttiriyorlar noterde. Bunu bile becerememişler

Halen son hız ve 0-100 değeri hatalı mesela. Son hızda düzlükte 250 görenler var. 0-100 de 8 sn civarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 3 Aralık 2023; 11:32:4 >
  • Tiggo 7 sadece şehiriçi trabzon şehiriçini bilen bilir. Daha araç 600kmde. 152km yapmışım ve kalan mesafe 378kmyani 530km yaparım diyor. Civicten az yakıyor valla

Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 3 Aralık 2023; 16:18:0 >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt

Evet 9 ay olmuş ben bunları yazali fiyat beklediğimden de artmış güncel tahmin yazayım editleriz

Şu anda nakit 1250 liraya verilen tiggo 7 pro luxury tahminim subat ayi basi liste fiyati 1600 olacak takip ...

• ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi mor erikleri görmek acayip mutlu ediyor. Öyle miymiş yakışıklı oğluşum
  • PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt

milf üviy annicim öyyeymiş...

• Sonuç olarak şu an tüm araçlar eski tip 183 lük motorlar mı
  • Adaletli Türk kullanıcısına yanıt

Eski yeni motor yok ayni motor güç ölçüm farkı var anlık olarak 197 beygiri giriyor youtube da videosu var 190 beygirlik qasqai epoweri tokatlıyor izleyin

• Adaletli Türk kullanıcısına yanıt

Öyle bi motor yok önce yazılanları oku. Eski tip ne demek? Nerde geçiyor? 197hp tek tip motor var.

• Başlığı baştan sona okudum. Gerçekten sadece şunu anladım. Cahillik harbi çok güzel şeymiş. Herşeyi biliyosun. Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! 

• Okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır en büyük örneği
  • Omoda 5 PRO = 145 HP. Buyur burdan yak. Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! 

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.