|
Chery'den 1.6 TGDİ Motor Kargaşası !!! (45. sayfa)
-
-
2. El değil. Sifir araclar . Bayi calisani olabilir. Arayip. Görüşün isterseniz.
Ben sadece konusunu görmüştüm.
-
Grubun linki varmı -
Istanbul bayilerini tek tek arayın -
Chery alim ve yardımlaşma destek grubu
-
Konya bayisi luxury için 1290 a kadar indi, yarın paranın yarısını yollarsan fiyatıda sabitlerim dedi. -
Normal fiyatı 1315 güzel 25 bin inmiş ama varsa cift renk daha çok tutuyor tavsiye ederim yoksa da bulduğunu alsın hocam bu fiyatlar firsat 2 - 3 ay sonra burda başka şeyler konuşuyor olacagiz
-
Şu an ki durumu koyayım bende Tiggo7 sahibi olarak yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 3 Aralık 2023; 9:53:35 > -
Epey düşmüş tüketimler, motor mu değişti yoksa test prosedürü mü diyeceğim ama wltp normları baz alınıyorsa test aynıdır, motorda bir güncelleme yapılmış olabilir (mi).
-
Yok hocam ya ilk baştaki verileri artık kim nereden aldıysa hep yanlıştı. Onları bir bir düzeltiyorlar. Adamlar ruhsata aracın kg değerini bile yanlış girmiş. Şimdi düzelttiriyorlar noterde. Bunu bile becerememişler
Halen son hız ve 0-100 değeri hatalı mesela. Son hızda düzlükte 250 görenler var. 0-100 de 8 sn civarında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 3 Aralık 2023; 11:32:4 > -
-
Evet 9 ay olmuş ben bunları yazali fiyat beklediğimden de artmış güncel tahmin yazayım editleriz
Şu anda nakit 1250 liraya verilen tiggo 7 pro luxury tahminim subat ayi basi liste fiyati 1600 olacak takip ...
-
Sizin gibi mor erikleri görmek acayip mutlu ediyor. Öyle miymiş yakışıklı oğluşum -
milf üviy annicim öyyeymiş...
-
Sonuç olarak şu an tüm araçlar eski tip 183 lük motorlar mı -
Eski yeni motor yok ayni motor güç ölçüm farkı var anlık olarak 197 beygiri giriyor youtube da videosu var 190 beygirlik qasqai epoweri tokatlıyor izleyin
-
Öyle bi motor yok önce yazılanları oku. Eski tip ne demek? Nerde geçiyor? 197hp tek tip motor var.
-
Başlığı baştan sona okudum. Gerçekten sadece şunu anladım. Cahillik harbi çok güzel şeymiş. Herşeyi biliyosun.
-
Okumak cahilliği alır eşşeklik baki kalır en büyük örneği -
Omoda 5 PRO = 145 HP. Buyur burdan yak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X