Chery varken diğer arabalar nasıl satılıyor ? (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
2024 model tiggo 8 pro ne zaman gelecek ? Bilgisi olan var mı ?
Compara Carros by Jonathan Machadoyoutube
NOVO TIGGO 8 PRO 2024https://www.youtube.com/shorts/J-BzUgCnxtY?si=2n876OEbpXwYqmkN
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
İlk geldiğinde lansman fiyatları ile bir çok kişi cezbeden ÇİN otomobilleri bizim piyasaya ayak uydurmuş.
Yukarıdaki tablo her şeyi açıklıyor.En çok satan modellere 1 ay içerisinde ZAM YAPMIŞ.
Bir çok otomobil firması gibi ZAM furyasına ayak uydurur ve devam ederse kendi kaybeder.Çünkü bir çok alıcı yıllardır ülkemizde satış yapan ve servis ağı olan otomobilleri tercih edecektir.
-
ucuz etin yahnisi nasılsa öyle işte
-
Tucsonla hemen aynı fiyatlar.
-
Ülkemiz piyasasında rüştünü ispat etmedikten sonra benim gözümde çok ucuzada verseler almayı tercih etmem.
En azından 10 yıllını doldurur ve iyi bir satış ve servis ağı kurarsa bu Çinli firmalar o zaman başarıyı yakalar.
-
Hocam size tiggo 7 ile hyundai tuscon paket farklarını diğer konuda yazdım yan yana açın sayfayı kıyaslayin arada uçurum olduğunu göreceksiniz
Tiggo 7 exelent rakibi 1400 lira
Tuscon nline olur 2 milyon lira
En az 600 bin lira oynuyor az para mı ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok doğru. Uygun fiyatla giriş yapıp biraz rağbet görünce hemen fiyat arttırdılar. Mevcut fiyatlarıyla Chery yerine tercih edilebilecek rüştünü ispat etmiş birçok marka ve araç var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mg ingiliz.
Evet marka İngiliz ..ama Çinliler satın aldı.Hem İngilterede hem de Çin de üretimi var.MG Avrupanın en çok satan elektrikli araç markasıydı sanırım 2022 de..O yüzden Chery ye tercih ederim dedim zaten.Üretim kalitesi belirli bir standarttadır ve Doğan holding temsil etmesi bir avantaj
-
SUV araçları sevmiyorum ama sevecek olsam Tiggo 7 fena değilmiş. alınır gibi duruyor. Tiggo 8 ise aşırı ve gereksiz devasa bir araç.
-
Tucson u daha kolay ve daha pahalı satarsınquote:
Orijinalden alıntı: OnyargisizHocam size tiggo 7 ile hyundai tuscon paket farklarını diğer konuda yazdım yan yana açın sayfayı kıyaslayin arada uçurum olduğunu göreceksiniz
Tiggo 7 exelent rakibi 1400 lira
Tuscon nline olur 2 milyon lira
En az 600 bin lira oynuyor az para mı ...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşte bütün mesele burda zaten ben dünyaya bir daha gelmeyeceğim zevkle ağız tadıyla binmek istiyorum almadan satmayi düşünenlerden değilim bakıyorum insanlar sifir arac alıyor koltuk kilifi anahtar kılıfı ekran koruyucu vs vs kardeşim bu malın bir ömrü var bin gez yaşa be iki günlük dünya benim bakış açım budur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayınpeder geldi aklıma, adamda glb alacak para varken mahalle baskısıyla gitti corolla aldı. Geçen mayısta öldü. Noldu?
Ama ben arta bıraktığı para ile bi tiggo 7 alıp yad edeceğim.
Hocam sizler araba alabiliyorsunuz 1.5 milyonluk arabaya ucuz diyebiliyorsunuz bizim nesil beğenilmeyen Chery de alamaz imkansız hatta 1.5 milyonu 10k maaşla nasıl toplayalım
-
Araba parçası takıp çıkarmayı öğreneceksin. Kendine ucuz bir proje araba bulup kendin tamir ede ede gezeceksin. Parayı biriktirip bütün hareketli parçaları tek seferde değiştirip kafa rahat bineceksin diyeceğim ama, bi baktım ki en ucuz 4 kapı Avrupa araba bile 300 bin lira olmuş. Az para değil.
Aynen öyle. İmkan varsa insan hayattayken istediği her şeyi almalı. Keyfini çıkarmalı. Fani dünya sonuçta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2011 Chevrolet Cruze aldım, çevremdeki herkes yandın araba elinde patlar tutulmuyor, son sahibi olursun, bu fabrikayı kapattı gitti dediler.
2010 Fiat Bravo aldım, bu arabayı nerden buldun ülkede kaç tane satmışki puntonun büyüğü işte tutulmuyor zaten diyerek yine döküldüler.
şimdilerde Ford Bmax çok hoşuma gidiyor 1.6 dizel titanium x paket full dolu tam aile arabası. Üretimi durmuş, satış adedi çok az, bakalım buna ne diyecekler
Özetle mahalleliyi hiç dinlemedim her seferinde bişi söylediler, keşke chery almaya bütçem yetse şok olsalar
-
Ya hocam elinde avucunda yoksa hadi neysede, paran var pulun var, git al en iyisini bin işte. Şimdi vasıfsız kayınço dötüne başına sürüyor paralarını. Hanıma kalsan mirası bölüşmeyelim hepsi abime kalsın diyordu. Lan dedim o vasıfsız çoruna çocuğuna hergün et balık yedirecek bizimkiler ağzınımı ayıracak. Olmaz dedim şerh koydum böldürdüm mirası. Kayınço laga luga etti bi güzelde onu dövdüm. Şimdi 100 metre öteden esas duruşa geçiyor beni görünce. Alttan almalar baban yaşıyorkendi olm. Bitti o devir.
Şey gibi oldu tam ya, kral öldü yaşasın yeni kral. Hükümdarlığımı ilan ettim.
O kadar parayı gözden çıkaracaksan b max değilde çok daha geniş olan citroen c5 öneririm 2011 2012 son kasa olanlardan. Motorlar fordun motorla aynı. Trim parçaları pahalı olabilir bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 15 Ekim 2023; 22:27:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X