Şimdi Ara

CHEVROLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce chevroletler nasıl bir araba kalos almayı düşünüyorum bilgi verirseniz sevinirim.

• Tam olarak merak ettiğiniz nedir? 2005 model kalos SX 1.4 96 beygir aracım var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt bakımından nasıl bazı söylentilere göre kasası motora ağır geliyormuş araba çekmiyormuş sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhukl

Yakıt bakımından nasıl bazı söylentilere göre kasası motora ağır geliyormuş araba çekmiyormuş sizce ?

1.4 olanlarda çekiş problemi yok.1.2 72liklerde çekiş problemi var. Yakıtı fazladır LPGsiz binilecek bir araç değildir.

• Şehir içi şehir dışı kaç kuruş yakıyor veya 100 km de nekadar yakıyor biliyormusunuz ve aracınızdan memnun musunuz ?
  • quote:

Şehir içi şehir dışı kaç kuruş yakıyor veya 100 km de nekadar yakıyor biliyormusunuz ve aracınızdan memnun musunuz ?

Şehiriçi 12 13 litre yakıyor 100kmde. Daha çok sizin araçtan beklentiniz neler ona göre cevap vereyim? Ayrıca mesajınıza mention eklerseniz mesaj attığınızda haberim olur.

• ALFAXQ benzinde mi okadar yakıyor lpg de mi ? getz le kıyasladığımızda eksik yönleri neler performans bakımından galiba SX modelleri tutuluyormuş onlardan almak istiyorum
  • o dediğini nasıl yapıcam yeniyimde ?
  • quote:

ALFAXQ benzinde mi okadar yakıyor lpg de mi ? getz le kıyasladığımızda eksik yönleri neler performans bakımından galiba SX modelleri tutuluyormuş onlardan almak istiyorum

Benzinde o kadar yakıyor. SXler daha donanımlı ve dıştan farklılıklar var(hatchback modellerde spoiler gövde rengi kapı kolları yan aynalar vs)siz sedan mı düşünüyorsunuz hatchback mi?

• hatchback
  • Bendeki de hatchback. Kaç model düşünüyorsunuz?

• 2004-2007 arası
  • quote:

2004-2007 arası

Araç genel olarak izolasyonu zayıf. Yol tutuşu çok iyi değil. LPGsiz yakıtı fazla aklınıza takılan başka birşey olursa sağ üst köşeden işlem butonuna tıklayıp alıntıya tıklayın mesajınızı yazın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALFAXQ

quote:

2004-2007 arası

Araç genel olarak izolasyonu zayıf. Yol tutuşu çok iyi değil. LPGsiz yakıtı fazla aklınıza takılan başka birşey olursa sağ üst köşeden işlem butonuna tıklayıp alıntıya tıklayın mesajınızı yazın.

arkadaş kısaca özetlemiş..
    ben de 1.4 sx sedan vardı 94 beygir olanı, izlenimlerimi aktarayım
    yol tutuş berbat virajlarda araç çok yatıyor.hiç güven vermiyor
    lastik sesini çok fazla alıyor.pazar ve pazartesi 2 gün boyunca clio kullanma şansım oldu. ondan bile kötü
    yakıt konusunda sorun yaşamadım. ama agresif kullanırsanız 1.6 araçlara eş değer yakar
    ben uzun yolda normal kullanımla klima açık bin km yolu 175 TL ye gelmiştim bu rakam geçtiğimiz eylül ayına ait
    ayrıca yan rüzgarlardan da epey etkileniyor
    2. eli zayıftır yıllar geçtikçe daha zayıflayacaktır
    benim araçta mı sorun vardı yoksa hepsi mi aynı bilmiyorum direksiyon tepkilerini beğenmedim ve biraz ağırdı
    işin özü ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.