Şimdi Ara

Chevrolet Aveo ile Peugeot 307 arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Chevrolet Aveo 1,4 ya da Peugeot 307 1,6 arasında kaldım. 30 bin TL civarı araç bakıyorum.

Chevrolet piyasadan çekildi. Aslında eksi bir durum gibi gözükse de uygun fiyata alınabileceği için bir fırsat. Araştırdığım kadarı ile yedek parça ve servis konusunda hiçbir sıkıntısı yok. Opel servisleri chevrolet nin araçlarına servis hizmeti veriyor. Araç üretimi durmadı sonuçta Avrupa Pazarından çekildi. Fakat çoğu insanda chevrolet söz konusu olunca alım-satım konusunda ön yargı var. Bu ön yargı da pazara yansıyor.

Peugeot 307 e gelecek olursak düşündüğüm XT paketi full donanıma sahip. Piyasası olan bir araç. Chevrolete göre 6-7 yaş daha yıpranmış bir araç almış olacağım. Birde Peugeot nun kronik sorunları var tabi.

Benim gördüğüm artıları eksileri bunlar.
    Kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray_tek -- 9 Şubat 2018; 13:1:59 >

• Her türlü ve her yönden Aveo . o yaşta 307 cebinize incir ağacı diker.

Aveo full donanımlı , daha yeni , daha düşük km li ve kronik sorunu olmayan bir araçtır. Tek gördüğüm bazı modellerinde bozuk yollarda önden gelen kaliper pimi tıkırtısı. Onu da sanayii de pime oring takıp hallediyorlar .

Aveo 1.4 2011 yeni kasa sahibi oldum sonra 2 günde satmıştım , piyasası yok tamamen yanlış.
  • Yeni model, kronik sorunu çok olmayan bir araç her zaman için daha iyidir. :) 307 alıp acaba birşey olur mu korkusu yaşamaya değmez bence. Aveo alıp keyfinize bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.

• 5bin daha ver güzel bı Cruze al 2-3 parça boyalı 125-130 binde

• 2 ay önce 2013 41 binde 1,4 aveo lt sedan aldım. tüpüde yeni taktırdım. gayet memnunum. 35 bin liraya aldım. ikinci eli düşünmüyorum 150 bin den fazla kullanmayı düşünüyorum bu da yaklaşık 9 sene yapar. o zmana kim öle kim kala.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Chevrolet Kalos var 2006 model geçen sene nisan ayında motor yaptırdım.Ayrica alt takımı vs. elden gecti.Hic bir parça sıkıntısı çekmedim.Istedigim parçayı gittiğim gibi aldım

• Aveo

• Eğer alırsanız izlenimlerinizi paylaşır mısınız? Ben de ilk defa araç alacağım ve Aveo'yu araştırıyorum.

• Hocam 2 sene (2009-2011 arası sanırım) 2003 model 307 kullandım. İş arkadaşımda aveo var ve arada bir kullanıyorum. Kesinlikle ama kesinlikle 307 derim. Benim araç xt idi ki donanım olarak hala yeten bir donanımı var. Benim araç otomatik idi hiç ocağıma incir ağacı falan dikmedi. Kronik elektrova sorunu vardı şanzımanda onu değiştirmiştim sadece normal bakımlara ek olarak. Asvalt seven biraz sert bir araçtır. Arka süspansiyon sesli çalışır. 2 araca binin farkı anlarsınız.

• Temiz 307 bulursan tadından yenmez. Kötüsü denk gelirse meledir adamı. Nereden biliyorsun dersen kendimden biliyorum 2 yıl önce 206 aldım full orjinal boyasız falan diye sıfır motor yaptırmak dahil birazda keyfi olarak toplamda 8.000 lira harcadım. Hala kullanıyorum aramız şuan çok çok iyi. 307 nin tadını diğeri vermez.

• Aveo'nun eski kasasından uzak durun, Daewoo'dur o. Güvenliği çok zayıftır, malzeme kalitesi yerlerdedir. 307 de maalesef sorunlarıyla bilinen bir araç. Bence rotayı başka yöne çevirin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.