Şimdi Ara

CHEVROLET CRUZE???????????????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 1 HAFTAYA KADAR CHEVROLET CRUZE 1.6 SPORT PLUS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FİKİRLERİ OLANLAR VEYA KULLANANLARIN FİKİRLERİNİ ALABİLİRMİYİM YARDIMCI OLANLARA TEŞEKKÜRLER [:)]

• kolay gelsin
  • Hayirli olsun simdiden ben de araci bekliyorum 2 haftadir.

1.6 sport plus at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle araclariniz hayirli olsun.
    Ben 4 aydir 1.6 sport plus at kullaniyorum. Kesinlikle verilen parayi hakeden bir arac. Benim memnun olmadigim bir yani yok. 3.000 km oldu, ortalama yakit 9.3 lt/100 km gösteriyor. Ilk bakindan sonra 0.5 lt daha duserse lpgye hic bulasmayacagim. Nette dolasan cruzeun cok yaktigi bir efsane imis, cruze her atmosferik 1.6 kadar yakiyor. Depoyu son fulledigimde ortalama 8.8 lt yakti, ortalamayi hic sifirlamadigim icin 9.3 gosteriyor. Aracin donanimi harika, yok yok, sadece elektronik park freni olsa daha gosterisli olurdu ic kisim.
    Ben mart ayinda sunroofla birlikte 43
    500'e aldim. Sizlerin aldigi fiyati ögrenebilir miyim, bir mahsuru yoksa?

• Henüz fiyat konusunu konuşmadık bayii ile. Araç geldiğinde konuşacağız. Internette topladigimda araci 46900 oluyor samsunda 45300 e anlasmistik bakalim Agustos fiyatlari nasil olacak...

Bu arada sizede hayirli olsun umarim biz de sikintisiz bir kullanim yasariz...

• Ayrica siz alirken internetteki fiyat neydi + sunroofla birlikte bayii nekadar indirim yapti.

• bagaj filesine kadar herşey var 46.215 TL olarak grüştük arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    chevrolet cruze - citroen c elysee
    11 yıl önce açıldı
    3008-renault duster.
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ercan.mustafa bey bilgileriniz için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfsoyer42

bagaj filesine kadar herşey var 46.215 TL olarak grüştük arkadaşlar

Sport PLus At + Sunroof+Işıklı kapı eşikleri+bagaj filesi mi ?

Yoksa ekstra birşeyler daha varmı ?

Bir de araç rengi nedir. Tam anlamıyla bu veriler önemli benim içinde bayiye gittiğimde.

Bir de aracı nereden aldınız hangi bayii.
  • aracın gelmesini bekliyoruz kardeşim ( KONYA ÖZKAYMAKTAN ALCAZ) Ayna Kapakları, Bagaj Spoyleri, Ön Koltuk Filesi, Chevrolet Yazılı Kapı Eşiği (4'li set), Park Pilotu Elektrikli Sunroof Siyah renkli file dokuma kumaş ben otomatik arac sevmediğim için manuel tercih ettim kardeş
  • quote:

aracın gelmesini bekliyoruz kardeşim ( KONYA ÖZKAYMAKTAN ALCAZ) Ayna Kapakları, Bagaj Spoyleri, Ön Koltuk Filesi, Chevrolet Yazılı Kapı Eşiği (4'li set), Park Pilotu Elektrikli Sunroof Siyah renkli file dokuma kumaş ben otomatik arac sevmediğim için manuel tercih ettim kardeş

Anladım tekrar hayırlı olsun. Ne zaman geleceğini söylediler aracın size ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratozdemir28

Ayrica siz alirken internetteki fiyat neydi + sunroofla birlikte bayii nekadar indirim yapti.

Ben alirken internetteki fiyat 42.200 tl +1.300 tl sundroof toplam 43.500 idi. Bayii hic indirim yapmadi. Ben aldigim zamanlar arac kalmamisti, bircok bayii arac yok 2013 modelleri bekleyin dedi. Arac olanlarda hic inmedi, ben de bekleyemeyecegim icin mecburen o fiyattan aldim.

• quote:

bagaj filesine kadar herşey var 46.215 TL olarak grüştük arkadaşlar

Şimdii...

En pahalı Manuel 1.6 NB Sport plus 42,708 TL
    Metalik renk 831TL
    Sunroof 1.305TL

= 44.844TL (hiç indirimsiz)

Yukarıda bulunan 46.215TL nasıl ortaya çıkmış?
    Park asistanından bahsedilmiş. Biraz açabilirmiyiz, nedir??
  • 1598 cc 124 PS (91.2 kW) 5 İleri Düz Vites 6.6 lt/100km 155 g/km 42.708 TL
    + istege baglı
    Karbon Siyahı-Metalik +831 TL
    Elektrikli Sunroof +1.305 TL
    Ayna Kapakları, Bagaj Spoyleri+630 tl
    Bagaj Ağı, Bagaj Düzenleyici, Ön Koltuk Filesi, Chevrolet Yazılı Kapı Eşiği (4'li set) + 408 tl
    Park Pilotu + 485 TL
    Ipod Kablosu + 102 TL
  • muratozdemir28 M kullanıcısına yanıt
    10 gün verdiler
  • Yalniz o park pilotu sadece Spark larda var. Cruzeda zaten geri kamera var...

vala kardeşim benim pek bilgim yok ama bayi de onu da işaretledik
  • Ayni sekilde bagaj spoyleride 2011 araclar icin uygundur diyor bence sen birdaha gorus bayii ile. .

ayrica park pilotu zaten sport pluslarda kendinden var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratozdemir28 -- 1 Ağustos 2013; 13:21:25 >
    eyw kardeşim ya ama sitede girdiğim zaman standart donanım olarak görünmüyor ama genede sağol ben tekrar görüşüyüm peki yakıt hakkında bilgin varmı lpg uyumu ben sert kullanırım o yüzden fabrika verileriyle ilgilenmiyorum
  • Valla arac geldiginde ancak soyleyebilirim.Yakit konusu soyle onemli degil TR de zaten yakitlar pahali o yuzden sorun degil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.