Şimdi Ara

CHEVROLET CRUZE 2.0 DİZEL OTOMATİK 62.000 TL ALINIR MI? yoksa JETTA MI 1.4 BENZİNLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
4
Favori
73.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araç arayışım sürerken cruze dizel olduğunu gördüm normalde benzinli cruze almayı düşünmezdim ama fiyat çok makul geldi.
    astra 1.3 almayı düşünürken 2.0 çok daha iyi aradaki fark da 15 hemen hemen
    2.0 dizel vergi nasıldır.
    captiva motoru mu var bunda

CHEVROLET CRUZE 2.0 DİZEL OTOMATİK 62.000 TL ALINIR MI? yoksa JETTA MI 1.4 BENZİNLİ

Malum konunun ilerleyen sayfalarında konu vw ci arkadaşların istilasına uğradı 1.4 benzinli jettanın daha iyi olduğunu iddia ettiler bende başlığı bu yönde değiştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swrc -- 5 Şubat 2012; 13:47:21 >

• Değmez bana göre o araca, ayrıca chevrolet'nin dizel motorları eski teknoloji ve çok yakıyor.Otomatiğinden bahsetmiyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 31 Ocak 2012; 18:21:20 >
  • Alınır ve paşa paşa binilir. Başımızdakilere inat ben direnmeye devam edecem, 2000cc nin altına binmemeli gerçek bir otomobil sever.

60 bin tl bütçeye alıncak en iyi araba

Direnmeye devam.
  • cruze tanıtım

• astra 1.3 ten cruze 2.0 gelmen garip olmuş

cruze a 62bin tl vermek büyük hata olur diyorum

dizel otomatik olarak o fiyatlara skoda octavia citroen c5 , renault fluence , toyota corolla gibi seçenekler var

en kötü ihtimal 50-55bin tlye çok düşük kmde 2.0lt dizel epica var mesela yani bundan daha mantıklı olacağı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: swrc

cruze tanıtım

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swrc -- 31 Ocak 2012; 18:41:56 >

• 1.6 Cruze kullanıcısı olarak o arabaya sahip olmak isterdim, ancak fazladan 16-17bin lira + her yıl fazladan yaklaşık 1500 lira mtv ödemek istemezdim.
    Sınıfının en güçlü ve f/p arabası olduğu kesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vergisi 2.000 civarında sanıırm eğer karşılayabilecekseniz harika bir seçim.

Evet captiva motoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Alınır ve paşa paşa binilir. Başımızdakilere inat ben direnmeye devam edecem, 2000cc nin altına binmemeli gerçek bir otomobil sever.

60 bin tl bütçeye alıncak en iyi araba

Direnmeye devam.

• Alınır krallar gibi de binilip 2.0 motorun zevki sürülür

Motor captiva ile aynı degil daha az yakan daha yeni teknoloji bir motor

Benim babamda 1.6 Benzinli otomatik Cruze var o da 2.0 dizel Cruze almayı düşünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Alınır krallar gibi de binilip 2.0 motorun zevki sürülür

Benim babamda 1.6 Benzinli otomatik Cruze var o da 2.0 dizel Cruze almayı düşünüyor
    crash test 5 yıldız almış 8 airbag

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gb0Np3YrD3U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swrc -- 31 Ocak 2012; 18:35:22 >

• quote:

Rekor puanla 5 yıldız aldı

Donanım olarak cok zengin, güvenli oturakli bir araba. Gücünüz yetiyorsa 2.0 dizelini alıp keyfini surun derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Donanım olarak cok zengin, güvenli oturakli bir araba. Gücünüz yetiyorsa 2.0 dizelini alıp keyfini surun derim

2.0 dizeli tam evladiyelik araç al 15 sene bin

• quote:

Alınır krallar gibi de binilip 2.0 motorun zevki sürülür

Motor sanırım İnsignia CDTİ motoru.

Bu aracın tek iyi yanı 2 L dizelin vereceği zevk. Peki MTV farkına değer mi? Ben almazdım...Aradaki vergi farkına hanımla bir hafta tatil yapmıştım geçen yaz.

En azından ikinci el dizel bir Mondeo filan alırdım o vergiyi göze alıyorsam.

• quote:

Alıntıları Göster
    hocam siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz.
    Scenic'den Superb'e şimdi Cruze'a...
    vergisi 1600 civarında yanılmıyorsam.
    onun dışında güzel bir araç ama 5 yıl sonra satarken 2.0 dizel araç alıp yüksek vergi vereceksem Cruze alacağıma Mondeo, C5 alıp D sınıfı konforu yaşarım diyeceklerdir size.

• quote:

Orijinalden alıntı: medonk

onun dışında güzel bir araç ama 5 yıl sonra satarken 2.0 dizel araç alıp yüksek vergi vereceksem Cruze alacağıma Mondeo, C5 alıp D sınıfı konforu yaşarım diyeceklerdir size.

Alıntıları Göster
    2.0 dizel motor ve bu fiyata bence alınır paşa paşa adrenalinin tadı çıkartılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Değmez bana göre o araca, ayrıca chevrolet'nin dizel motorları eski teknoloji ve çok yakıyor.Otomatiğinden bahsetmiyorum bile

Cruze daki dizel motor yeni teknoloji motor ve yakıt tüketimleri cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muharrem.05

2.0 dizel motor ve bu fiyata bence alınır paşa paşa adrenalinin tadı çıkartılır.

Alıntıları Göster
    Gayet güzel araba bence alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

quote:

2.0 dizeli tam evladiyelik araç al 15 sene bin

Alıntıları Göster
    2.0dizel ve tork konvertörlü+6 ileri oranlı şanzımanıyla gözüme girmesiyle; bagaj kapağını tutan 2 adet zopanın bagaj hacmine tecavüz etmesi sayesinde tekrardan düşmesi bir oldu.. adamlar kapıların cam çerçevelerinin iç kısmını bile plastik muhafazayla kaplarken,nasıl olur da bunu atlarla aklım almıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: medonk

şimdi bende 2 araç var hala 2001 dti opel vectra kullanıyorum.
    scenicten fransız muhabbetine vazgeçtim
    superb 2.0 alacaktım ama bayi arkadaşım hatta pazarlık ettim kredi ile ilgili sıkıntı oldu Allahtan olmuş çünkü passat 1.6 ya dsg koydu yakında superb e de gelecek
    ben fio dan kurtulmak istiyorum çünkü heryıl muayene artı yüksek mtv 6 yıl sabit mtv olması o yüzden bana 2.0 çok mantıklı geldi
    fioyu astra 1.3 dizelle değişmeyi düşünüyordum eski kasa easytronic ile şimdi o araç 45 civarı ve üretimden kalkıyor.onu alacağıma 15 bin daha verip euro5 li 163 lük olabilir dedim fionun bana maliyetinden 500-600 daha fazla veririm gibi
    sonuç olarak kafam karışık bunda haklısınız
    zaten 2001 den beri aynı aracı kullanıyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.