Şimdi Ara

CHEVROLET EQUINOX 3.4 LT AWD nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CHEVROLET EQUINOX 3.4 LT AWD hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Kullanan var mı aramızda? Tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Çok teşekkürler...

• koreli kardeşi chevrolet captiva dan birkaç gömlek üstün v6 amerikan versiyonu. şehiriçi 14lt şehirdışı 8 lt iyimser yakar. sürekli 4çeker. İçindeki malzeme kalitesi ses yalıtımı ve konforu captivaya göre biraz daha üstün. 2005 model olanı Vergi indirimi dilimine giriyor. Vergisi 6 aylık 1800 kusur yerine 1200 tl ye düşüyor. 2.el alırken mil kullandığına dikkat edin km değil. Lpg ile bir uyumsuzluğu yok çelik subap kullanıyor erime yapmaz.

Vergisini , yakıtını, servisini ve ikinci elini çok dert etmiyorsanız binilecek güzel, sorunsuz araçlardan biri.
  • Arkadaşım aracı uzun zamandır kullanıyorum. Cadillac fleetwood, mercedes s500, chrysler lhs, caprice classic gibi bir çok baba araba kullanmış birisi olarak söyleyebilirim ki aracın yol tutuşu harika, 1998 model S500 gibi bir yol tutuşu var ama ondan artısı yüksekten gitmeniz(yeni s500ler daha sert ve sportif). yerdeki çukurları hiç hissetmiyorsunuz. Aracın görüntüsü çok güzel, lpg ile tam uyumlu, uzun yolda 100 kmde 13 lt lpg yakıyor, şehir içinde 16 lt yi buluyor, hızlanması çok iyi, iç haçmi çok çok geniş, arkaya oturan birisi çok rahat bacak bacak üstüne atabilir. parçaları internet üzerinden araştırma yaparak bulunabiliyor. aracın bandrolü 6 aylığı 1900den 1300 e düşürülebiliyor. işim gereği yüzlerce araba kullanıyorum kullandığım arabaların en iyilerinden birisi ve çok keyif veriyor. kışın karda zorlu yollarda devamlı 4 çeker olduğu için bana mısın demiyor, asfaltta da çok konforlu. aracın hiç mi eksisi yok derseniz dönme turu biraz az şehir içinde çok kıvrak olamıyorsunuz araç az dönüyor. yıllarca daha aracımı satmayı düşünmüyorum, aracı almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. bu aracların ikinci ellerinin normalde fiyatının çok yüksek olması gerekiyor fakat Türkiyede çok az bulunduğu için insanlar korkup alamıyor. bandrolünün çok olması ve çok yakmasından korkuyorlar. Bu sebebten ikinci elleri bu aracın hak ettiği değerin çok çok altında bulunabiliyor. bu aracı kesinlikle kore malı captivalarla kıyas etmeyin kıyas bile edilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yashoo -- 2 Şubat 2013; 23:46:44 >

• yashoo Y kullanıcısına yanıt
    16 lt konusunda güncelmidir acaba 3.4 için biraz az gibi geldi vergide düşükmüş volvo xc90 düşünüyordum ama yakıt doğruysa fiyatında uygun olması dolayısıyla öncelik tanıyabilirim
  • bizimkoylu333 kullanıcısına yanıt
    dostum trafiğe ve kullanışa göre değişir ama araba çok iyi ve 2. eli zaten olması gerekenin yarısı, ortalama 15 litre yakıyor şehir içi ve dışında karma
  • Yashoo isimli kullanıcı acaba cevaplayabilir mi; ben de bu araçla ilgileniyorum tereddütüm ise olası parça bulunamama sorunu, siz internetden araştırınca bulunuyor demişsiniz, Türkiye'de mi buluyorsunuz yoksa yurtdışından mı getirtmek gerekiyor? Ankara Kapadokya arası yol yapacağım için güvenli az sorun çıkaran bir 4x4 arıyorum. XC90 / V70 lere de bakıyorum ama tam istediğim bir aracı bulamadım. Bu araç 3 /4 yıl beni idare etse sorun çıkarmadan yada çok üzmeden diyelim, muhteşem olur....Teşekkürler
  • 4 ay önce foruma giriş yapmış.birine soru sormak istiyorsanız görmesi için ismini alıntılamanız lazım.
    giriş yaparsa bu şekilde görebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.