Şimdi Ara

chevrolet hala alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar chevrolet üretimi durdu avrupada biliyosunuz yedek parça sıkıntısı olur mu? arkadaşım aveo 1.2 s hatchbak satıyo alayım mı ? 61.000 kmde 2008 model.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opel parça tedariğini ve servis hizmetini veriyor. Fiyat makulse takılma bunlara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön kaputa tuğla düşmüş değişmiş benim arkadaşım satıyo 19.500 tlye

• Uretimi durmadi. Satisi durdu. Yani fabrika hala uretiyor. Ve yillar boyunca da uretecek. Turkiyedeki chevroletler de buharlasmayacak veya belediye coplugune atilmayacak. Yillarca alinip satilacak. Fiyat uygunsa arac temizse alinir.

• Şevrolet hala diye anladım bir anda.

• odysseus007 O kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tuğla, saksı vb. şeylerin düşmesi hikayelerine fotoğraf olmadan inanmam ben şahsen. Satan kişi arkadaşınızmış, şakayla karışık sorabilirsiniz.
  • tuğla düşmesi benim de aklımı karıştırıyo arkadaşıma sordum bi belge var mı kaskodan fln arkadaşım bayan yok anlamam belge işlerinden o sinirle foto da çekmedim diyor. arkadaşlar expertizde anlaşılır mı şasede bi sorun olup olmadığı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Toyota Corolla alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Eski Mondeo alınır mı??
    18 yıl önce açıldı
    Bu araba alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • odysseus007 O kullanıcısına yanıt
    Önden darbe aldıysa iyi bir expertiz yeri anlar bunu. Arkadaş bile olsa expertiz yaptırmadan almayın tuğla hikayeli bir aracı, hele hele kadındansa.
  • [Deleted by Admins]

• Chevrolet alınır.Ama bence sizin bahsettiğiniz kasa Aveo alınmaz çünkü o chevrolet bile değil bildiğiniz Daewoo o.

Ama Cruze ya da 2011 ve sonrası olan yeni kasa Aveo'dur Chevrolet kalitesine yakışan.

Üstelik kaputa tuğla düştü.Onu da çözemiyorum herkesin aracının kaputuna tuğla düşüyor.

Bence alacağım ben yine de derseniz 5664'e mesaj atın hasar kaydına bakın bir anormallik var mı?

Mesela bir kaputun değerinden fazla bir hasar mı almış araç.
  • Mis gibi alınır, binilir. Ancak arabayı iyi ekspertiz yaptırın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır niye alınmasın .güzel araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono87 -- 6 Şubat 2015; 2:15:00 >
  • hocam tofaşı baz olarak alın markanın satışı durduruldu ve hala satıyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.