Merhaba Aracı öğretmen olan eşim için aldım bir önce ki aracımız yüksek olduğu için pek alışamadı. Bu zaman zarfında eşimin rahatsızlık duyduğu aracın eksiklerini tamamladım. 2021 ağustosa kadar muayenesi vardır. Atiker sıralı sistem olup Lpg tankı yenidir Aküsü Mutlu akü ile değişmiştir (Ters kutup kare tip 350TL) Egzost yeni değişti (300TL) Lastikleri ve sibopları yenidir (1000TL) Bagaj üstü spoiler (300 TL) Teyp orjinaldir aux çıkış kablosu eklettirdim (60 TL) Tüm sıvı bakımlarını ve filtre değişimleri yapıldı Sol arka amortisör takozu ses yapıyordu 2 hafta önce değiştim Kullandığım araçlar içerisinde süspansiyonu en yumuşak ve yaylanan araçtır en memnun olduğum yönü bu olmuştur. Alırken ustama gösterdim herhangi bir expertize götürmedim zira ezpertizler bile tutarlı bir tespit yapamıyor ben güvendiğim çocukluk arkadaşıma götürdüm inceledi ve kesinlikle al dedi. İsteyen istediği expertize götürebilir Tramerde 3 kazası olup toplam 5425 TL’dir Kaportasında ufak tefek çizik ezik her araçta olduğu gibi olabilir arzu eden 15 yaşında araç yerine sıfır bakabilir Bu hafta parke yolda hissedilen sol ön salıncak tarafından tıkır tıkır ses gelmeye başladı anlaştığım kişiye teslim etmeden yaptırıp teslim edeceğim. En ince ayrıntısına kadar ekliyorum kimse bu kadar yazmaz. Ben alırken çok araştırdım bu fiyata bu dolulukta otomatik pek yok. Aklıma gelmeye bilir lütfen gelip görün öyle konuşalım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme