chevrolet nova toplamak istiyorum ortalama maliyeti ne olur ? aslında kasası nova ama motoru biraz daha güçlü ve güzel bir motor olsun diye düşünüyorum bunun hakkında biraz yardımcı olursanız sevinirim. aracın tamamen orinal değilde bazı aksamlarının yeni nesil olarak yapmak istiyorum yani klasic ile yeni nesili karıştırıp güzel bir araba yapmak istiyorum
Tesadüfe bak. Bende de yıllardır bi fastback hayali var ama dün gece şöyle bi geleceğimi düşündümde. Sanırım benim için fastback hayalden öteye geçemicek. Peki ya hevesim ne olcak diye düşündüm düşündüm ilk gözüme çarpan nova oldu Önümüzdeki 1 2 yıl içinde hayatımı bir düzene sokabilirsem ikinci araç olarak bende bir nova istiyorum. Ama öyle 2 3 binlik hurda alıp toplamak bana göre değil. Başkası tarafından toplanmış kaporta sorunu olmayan araçlar bana daha mantıklı geliyor. Hazır toplanmış hevesi alınmış sonra satılan düşeş araçlar oluyor. Sahibinden de bile 10 bine şuan hiçte fena görünmeyen araçlar var. Umarım hevesin kırılmadan istediğine kısa zamanda ulaşırsın
aslında bnde ilk başlarda öyle bir araba düşünmüştüm ama çoğuda istediğim gibi değil bende 15 bin fln harcayıp eşine raslanmayacak bir nova düşünüyorum aslında ama önce bunun üzerinde iyi bir araştırma yapmam lazım bu araba sadece kaborta olarak almayı düşünüyorum motoru yeni nesil daha kuvvetli bir motor sanzuman aksamınıda yeni nesil bir sanzuman olsun istiyorum anlayacağın nova görunumlü canavar :)
Motor, şanzuman, alt takım işine girersen astarı yüzünden daha pahalıya mal olur. Hele hele 70 model eski bir araçtan bahsediyorsak. Hevesini kırmak istemem ama ciddi bir bütçe ayıramadığın sürece ne yazık ki buda hayal olur.
fiyat hakkında ortalama bir bilginiz varmı?
Bu işlerle uğraşmadığımdan fiyatlar hakkında net bilgilerim yok. Forumda konularını severek takip ettiğim aykunsezer diye bir kullanıcı var. Sanırım bu işlerle uğraşıyor. Düşündüklerinin fiyatları ve zorlukları konusunda rica edersen sanırım yardımcı olabilir. Ama benden tavsiye yinede yürüyen aksam konusunda fazla niyetlenme. Günümüz araçlarında bile sadece bir motorun bir araba fiyatında olduğunu düşünürsek 70li modellerdeki bir nova için karşına çıkacak rakamları var sen düşün
hocam nova amerikan arabaları içerisinde alt grupta yer alan bir arabadır.zaten cok temizini bile 5000-6000 tl ye alabileceginden ugrasmaya degmez.amerikan sevdanız varsa arac toplayacaksanız pontiac buick oldmobilin kıymetli serilerinden toplarsanız yarın bir gun sattığınızda size hatırı sayılır kar bile bırakabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme