Şimdi Ara

Chevrolet Spark 1.2 LPG Dönüşüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 model chevrolet spark 1.2 LT 82 hp aracıma LPG kiti için bugün görüştüğüm usta düşüncelerimi değiştirdi.

Bir aydan fazladır forumları takip ettim ve prins marka LPG de karar kıldım. Sonra bir yakınım bu ustayı aramamı söyledi isin profesoruymus. Bu isin tüm egitimini ve pratiğini Almanya İtalya ve Japonya'da bulunarak tamamlamış. İsmini vermicem. Taksi camiasında tanımayan pek yok. Lafı uzatmayalım.

Prins taktırmayi düşünüyorum dedim. Dedi ki, yeni sistem LPG kitlerinde pek fark yok. Önemli olan kiti takacak olan ustadadir. Ben LOVATA takiyorum, ve yıllardır hiçbir sorunla karşılaşmadım. 1200 lira. Gidip de prins e baskalarına verdigin paraya yazik bütün is takan kisidedir. Ama digerleri gibi 3-4 saatte takmam. Sabah alırım aksam teslim ederim bizde acele is olmaz isin garantisi de bizzat benim dedi. Ufak motorlarda kürüm yapıyormuş dedim. Dedi ki, bir sürü 1.2 motor araçlara taktım bir problem çıkmadı zaten her 1000 km de bakıma çağırırım herkesi dedi. Benim gibi titiz ve eleştirel bir insanın bile bütün soru işaretlerini yıktı gecti usta ya

Hakikaten böyle mıdır bu isler ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir gün AUTRONIC seminerindeyim, sıralı sistemler daha yeni yeni piyasaya çıkacak, italyan bir yetkiliye öğle yemeği arasında bir soru sordum, sizce usta nedir ve her işin ustası olurmu? tercuman var tabi, verdiği cevap şaşırtıcıydı...
    şöyle düşünelim genç, bir usta var 10 senedir aynı civatayı söküp takmakta.
    bir usta var 1 senedir farklı civataları söküp takmakta. sence hangisi ustadır?
    ben tabi 1 yıllık usta daha tecrübelidir dedim. gülüştük:)
    kıssadan hisse, ustaya saygımız var, ne desem bilemedim şimdi, affedin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.