Şimdi Ara

Chevy Aveo veya Cordoba (25-28 milyar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi gunler. 25-28 milyar bandinda sedan araç bakiyoruz. Yaklasik 8 aydir arastiriyorum piyasayi. Adam akilli bu 2 arac buldum fakat ikisi de b segmenti. Haliyle bazi eksileri cok. Araba pek fazla kullanilmayacak. Agirlikli olarak hafta sonlari kullanilacak. Baska tavsiyelerinize de acigiz.
    Chevrolet Aveo diyoruz cunku: yas itibari ile yeni. Yipranmamis aracla oluyor genelde. Dusuk km de. Babamda chevy hastasi fakat euro n cap'te 1.5 yildiz almasi kafa karistirici biraz. Fazla da ozellik yok. Hiz sabitleyici vs de goremedim. Biraz zayif arac fakat yaş itibari ile one cikiyor.
    Cordoba: babam arabayi kullanmis. Arka tarafi segment itibari ile dar. Motor sesi biraz fazla sesli (dizel) fakat ekonomik bir arac. Tip olarak da one cikiyor. Durusu karizmatik. Ayrica vw grubu uyesi. Suspansyonlari pek fazla onemli degil bizim icin. Ayrica fiyatina gore iyi guvenlik ve donanimlari var. Euro n cap'ten 3 yildiz almis bu da iyi degil fakat elimizdeki en iyisi.

Sizin onerileriniz nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cordoba daha mantıklı Accent Era Kia Rio da bakın

• Cordoba daha sağlam parça olayı da cordoba

• 3 sene ibiza kullandım, Kesinlikle cordobayı tavsiye ederim.

Çoğu c segmentinden iyi yol tutuş ve fren mesafesine sahiptir.

• aveoya bindim. aman Allahım. arkada oturmuştum. koltuklar çok ufak ve konforsuz. kapıdaki kumaş desenlerine bakayım dedim birde ne göreyim adamlar kumaş görünümlü adi plastiği çakmışlar. cordoba daha sağlamdır eminim.
  • 2006 model Cordoba'mız 11 yılını doldurdu. Diğer araçlarla kıyaslayacak kadar bilgi sahibi değilim ama uzun yol veya şehir içi hiç üzmedi bizi şimdiye kadar. Yakıt tüketimi, yol tutuşu ve bagaj hacmi oldukça iyi.

• 25.000.000.000 tl ye kadar mi bakiyorsunuz? suna alisin artik kac sene oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 toyota Yaris 1.33 sol
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ff

25.000.000.000 tl ye kadar mi bakiyorsunuz? suna alisin artik kac sene oldu.

milyar görmeyeli uzun zaman olmuştu.
  • yağ pompa zinciri 2 kere ses yaptı o sebeple değiştirdik. 12 yaşında araba hiç yolda bırakmadı. Tarlaya gidip geliyoruz
  • Eski bir Aveo sahibi olarak Cordoba alın derim
  • Cordoba'yı 2009-2015 arasında 6 sene kullandım tık demedi. Kesinlikle Cordoba...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.