Şimdi Ara

chip tuningde yine kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ramazan bayramı sonuna kadar vag 1.4 tdi chip tuning 700 ytl.

ister kendiniz gelin misafirim olursunuz...

ister aracın beyinini gönderin...

cemal arslan

chip@harmandali.com
    533 746 07 56

• Normalde ücret ne kadardı ? Bu 700 ytl halihazırda oldukça yüksek bir değer.

Bir de chip tuning - TDI ilişkisi ile ilgili genel bir soru sorayım:

Biz 1.4 TDI'ımızı tercih ederken, TDI'ın kalitesiz yakıta karşı hassas olmayışına, dayanıklı oluşuna güvenerek seçim yaptık. (1.4 TDI 80hp 195 nm)

Yani TDI'ın benim için en büyük artılarından biri kalitesiz yakıt konusunda sonsuz (tamam biraz abarttım) güven sunması.

Chip tuning sonrası motorun yakıta karşı daha duyarlı olacağını öğrendim. Bu da benim TDI felsefeme aykırı. Açıkçası chip konusunda en çok çekindiğim konu bu. Bu konuda yorumlarınız nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEAHAWK_3025 -- 19 Eylül 2008; 22:37:59 >

• normalde all car racingde turbo dizel araçlarda liste fiyatı 1250 ytl...bunu best servis ten teyit edebilirsiniz...

"Chip tuning sonrası motorun yakıta karşı daha duyarlı olacağını öğrendim" bunu her nereden öğrendiysen yanlış bilgi verilmiş....

yok öyle bir şey... :)

şunu çok iddialı söylüyorum eğer ..bir kez chip tuning yaparsanız bundan sonra alacağınız bütün araçlara chip tuning yaptırırsınız....
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12124817/mpage_3/key_/tm.htm

link teki konuda aynı araç için daha önce yaptığım bir uygulama ve kullanıcı izlenimleri mevcuttur..

benim Chip fiyatım 500 ytl dir..
  • best servis aşırı pahalı bir yer.
  • yazılımı dışarıdan aldıkları için maliyetleri yüksek..Doğal olarak son kullanıcı fiyatlarıda..

Ben yazılımı kendim tasarladığımdan 500 ytl ye düşebiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CADDY için CHİP
    14 yıl önce açıldı
    Chip tuning Garanti bozar mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba bende bişey sormak istiyorum belki daha önce sorulmustur ama göremedim aracım 2001 Clio Hb 1.6 8V 59kw sıralı sistemli 122binde clip uygulaması ne kadara maal olur ne kadar tork ve ne kadar hb kazandırır ve yakıtta artıs yada azalma olurmu su anda çok memnunum yakıtından 155ykr yakıyor
  • 6 Kw kadar güç artışı elde edebilriz..500 ytl ye malolur..normal kullanımda yakıt sarfiyatı negatif etkilenmez..
  • bende geliyorum yakında yaptırmaya
  • 6kw için 500ytl biraz yüksek bi maliyet gibi geldi
  • arkadaşlar
    sizler için olay belki dışarıdan çık basit görünüyor ama riskleri var ve bu riskleri biz alıyoruz...siz değil...

500 ytl dediğiniz nedir ??? bir ecu bozulsa....500 ytl belki tamir ettirirsiniz belki çıkmasını alabilirsiniz...yada 750 ytl ...yada 1000 ytl...

diğer taraftan 500 ytl para...üstelik bunun hepsi kar bile değil..masrafı var...maliyeti var...diğer taraftan aldığımız riski düşünün.

hani hep sorarsınız...garanti garanti garanti...

garanti nedir ne zaman geçerlidir ??

size yaşadığım bir örneği yazayım....

araça chip atılacak 1.5 saat sonra yazılım atıldı ecu takıldı marşa basıldı....sonuç ?? araç çalışmadı...uzun uğraşlar sonucu aracın ecusunun bozulduğu tespit edildi...her ne kadar chip tuning yazılım atılması ile ecu nun arızası alakası olmadığı halde...arızayı biz üstlendik...ve cebimdem 1000 ytl harcadım....aracı çalışır hala getirdim...chip atıldı paramı aldım...ama zarar ettim...

işte bu riski biz üstleniyoruz siz değil....

o yüzden all car racing pahalı...geliyor olabilir...ama sonuna kadar arkasında...aracı çalışır hale getirene kadar arkasında...çıkabilecek olası arıza karşısında güvendesiniz...

bende müşteriye yada aracına çamur atıp...bana ne ben mi bozdum ecu yu diyebilirdim...ama sorumluluğumuz gereği biz üstlendik....ve sonuç ne olursa olsun...arıza ne olursa olsun...gidermek zorunda kaldık...

abt firması 1100-1200 eruo artı kdv ye doğuş ile chip atıyor...600 euro abt 600 euro doğuş alıyor...niye...olası bir sorun için sizden 1000 ytl ye yakın parayı peşin alıyor sonra eee ben garanti veriyorum...diyor...

zaten yazılım atılınca sorun çıktı çıktı....çıkmadıysa atıldıktan sonra çıkmaz....

o yüzden....400-500 ytl yaparken çıkacak olası bir sorunda kim ne kadar arkanızda duruyor...ona bakın...

parayı düşünmeyin vereceği desteği güveni arayın...benim yaptığım gibi...

bir işe fazla para veriyorsanız mutlaka alacağınız bir destek vardır...

keşke günde 1 araç yada 3-5 araca yazılım atsam da...bende yazılımcı firmada fiyatları daha aşağı çekebilsek...ama ayda 3-5 tane araca yazılım atınca kendimizi şanslı sayıyoruz...sanki bakkalda ekmek satıyoruzda akşama kadar onlarca yüzlerce satış yapalım....chip tuning herkesin yaptırdığı bir uygulama değiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemal arslan -- 5 Ekim 2008; 18:47:34 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.