ARKADAŞLAR CHOPPER / CRUİSER ARIYORUM ALACAĞIM MAKİNA 500 CC DEN AŞAĞI OLMAMASI LAZIM SAHİBİNDEN COMU İNCELEDİM FAKAT FİYATLAR COK UÇUK ZATEN PİYASADA EKONOMİK SIKINTI VAR BİRDE FİYATLAR YÜKSEK OLURSA HİÇ MOTOR ALAMAYIZ ŞU ANDA MCT 250 VAR ONUNLA İDARE EDİYORUZ AMA ARKADAŞLARIMIZ YAKIŞTIAMIYORLAR ONUN İÇİN MOTOR BÜYÜTMEMİZ GEREKİYOR YARDIMCI OLURSANIZ MEMNUN OLURUM
Arkadaşlarınız yakıştıramıyor diyemi motor büyüteceksiniz? Yanlışmı anladım?
evet doğru anlamıssın ben eksik yazmışım kimse tavsiye etmeden ben en 500 vulcan kavasaki aldım 95 model gerçi biraz elden geçireceğiz ama ne yapalım en azından 500 cc makina amerikan versiyonu hızlı ve atak artık başkaları eleştiri yapmaz bari
hayırlısı olsun tekerin düz bassın. motosikleti kaça aldınız acaba ?
2,500 yaklaşık 2,000 de masraf var fakat ben bilebile aldım çünkü ne taktığımı bileceğim ne kadar kullanacağımı bilirim piyasada o modelin gezenini 5,000 e bulunur ama içinden ne çıkar kaçgün sonra nereden ne çıkar belli olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: asbaskan
2,500 yaklaşık 2,000 de masraf var fakat ben bilebile aldım çünkü ne taktığımı bileceğim ne kadar kullanacağımı bilirim piyasada o modelin gezenini 5,000 e bulunur ama içinden ne çıkar kaçgün sonra nereden ne çıkar belli olmaz
2000 masraf nesi var?
O makine kolay kolay motor istemez.Motor dışında o masrafı ne çıkarabilir?
üzülerek söylüyorum motor istiyor yatak sarık komple yatak ve gırank istiyor
bu motosiklete yatak sardıran kişi motosikletine hiç bakmamış demektir.
quote:
Orjinalden alıntı: asbaskan
Dostum, Allah yardımcınız olsun.
arkadaşlar bu kadar üzülmeyin ben zaten moyor yenileme rektifiyeciyim benim için sorun değil tabi orjinal o kalsaydı daha iyi olurdu ama ne yapalım ucuz olunca bu riskleri oluyor yalnız benim üzüldüğüm tek konu bunu bana satan adam kesinlikle motorunda birşey yoktur bide ustasının onu onaylaması beni çıldırtıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme