Şimdi Ara

CHP'li vekil İlgezdi'nin videosunu paylaşan çalışana dayak attırdı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  CHP'li vekil İlgezdi'nin videosunu paylaşan çalışana dayak attırdı.

Sosyal medyada CHP'li milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi'nin terörist cenazesine gittiğini gösteren bir video paylaşan eski Ataşehir Belediyesi çalışanı 44 yaşındaki Şehmus Gülerce, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin koruması tarafından dövüldü.

"KONUŞURSAN AİLENİ UNUT"
    Şehmus Gülerce, konuyla ilgili şunları söyledi:

"O gün videoyu ilk kez gördüm. Bunca şehidimizin olduğu kritik bir dönemde bu tarz görüntüler beni de rahatsız etti. Paylaştım, görmüşler. Battal Bey'in koruması Hamit Ş. aradı ve 'Videoyu sil' dedi. Sileceğimi söyledim. 'Silsen de silmesen de sana sıkacağım' dedi. Videoyu sildim. Gece yarısı beni görüşmeye çağırdı, gittim. Olay yerine başkanın belediyeye ait siyah koruma aracıyla gelmişti. Silahını çıkarıp kabzasıyla kafama vurdu. Yanında tanımadığım biri daha vardı. Darplardan ötürü düştüm. Sonunda da 'Bu olay burada bitti. Konuşursan, polise gidersen aileni unut. Seni ve aileni yok ederiz' dedi. Darp raporu alıp şikayetçi oldum. İkimiz de haksız yere işten çıkarıldık. Belediye başkanının sekreteri, benden özel işleri için talepte bulunuyordu. Gideceği yerlere benim götürmemi istiyordu. 'Araç resmi plakalı. özel işleriniz için bu aracı kullanamazsınız' dedim. Tartıştık. Beddua etti. Sonra da işten çıkarıldım. Bizim gibi haksız yere işten çıkarılan bir arkadaşımızın davasında şahit oldum. Filiz'in işine tazminatsız son verdiler. Davayı açtık. Ben de dava açacağım. Tehdit nedeniyle aileme zarar gelmesinden korkuyorum"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slobodno -- 22 Mart 2016; 13:08:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun haber değeri yok ki.CHP den beklenen normal bir davranış zaten
  •  CHP'li vekil İlgezdi'nin videosunu paylaşan çalışana dayak attırdı.

Tabi kambersiz düğün olur mu, bizim kravatlı terörist Sezgin de terörist cenazesindeydi.

Terörist cenazesine gitme videosundan rahatsızsan neden terörist cenazesine gidiyorsunuz o zaman. İstediğiniz kadar saklamaya çalışın, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı CHP seçmeni gerçekleri görüyor, CHP'nin PKK partisi olduğu gerçeğini daha fazla saklayamacaksınız. Gerçek Atatürkçü seçmen sizi sandığa gömecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 22 Mart 2016; 13:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

Bunun haber değeri yok ki.CHP den beklenen normal bir davranış zaten

Adam dövdürtme işinden etme aileni unut deme bu neyin kafası ? Sonra çıkıp ben laikim demek abes oluyor..! Mafyanın laikliği savunması gibi komik bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: slobodno

quote:

Adam dövdürtme işinden etme aileni unut deme bu neyin kafası ? Sonra çıkıp ben laikim demek abes oluyor..! Mafyanın laikliği savunması gibi komik bir durum.

İşte bunlar CHP için sıradan şeyler.Görüyoruz biliyoruz CHPli belediyelerin işçilere neler yaptığını.Hem maaşlarını ödemeyip hem aşağılayıp dayak attırdığını da gördük.Ama laikçiler hiç dile getirmez bu konuları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 22 Mart 2016; 13:35:56 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slobodno

quote:

İşte bunlar CHP için sıradan şeyler.Görüyoruz biliyoruz CHPli belediyelerin işçilere neler yaptığını.Hem maaşlarını ödemeyip hem aşalıyıp dayak attırdığı da gördük.Ama laikçiler hiç dile getirmez bu konuları

Bence bununda suçlusu Tayyip istifa etmeli mi hocam :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Engin Polat GSS (SS'li)
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.