Şimdi Ara

Chrome'a girsin Sıkıntı Çıkarmasın Laptop Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Muğla da ufak işletmesi olan 65 yaşlarında bir abimiz var.

İşletmeye gelenleri e-devlete mi bir yere kayıt yaptırmak için laptop istiyor. Telefon ekranı küçük geliyormuş.

Kullanım amacı bunun dışında çok olmaz, belki haber youtube max.

14" de olur 15.6" da. FreeDOS olabilir, yüklemeyi yaparız.

Tavsiye var mı?

• Bütçe ne kadar?

• Olabildiğince minimum :) 5-6
  • ThatsIt T kullanıcısına yanıt

Ya da sahibinden 2.el bakabilirsiniz. En az 8gb olarak.

• Aman hocam sakın ucuz olsun diye 2.el faturası olmayan laptop almayın. 2 sene önce aynen bu abimiz gibi benimde ucuz sadece internete girecek bir laptop ihtiyacım vardı.Sahibinden den bir ilan gördüm aradım direk gittim aldım geldim. Laptop'u 1 ay civarı kullandım sonra durumlar düzeldi güzel bir bilgisayar aldım laptopu kenara ayırdım. 1 sene falan sonra evlilik dolayısıyla odamı toplamaya başladım. Laptop çıktı ortaya. Dedim artık işime yaramaz boşuna taşımıyım sattım. Geçen gün polis çevirmesine girdim, aranmam çıktı. Nedir ne değildir derken savcı karşısına çıktım. Sattığım laptop çalıntı çıkmış. Satın aldığım kişi ile bağlantım vs yok doğal olarak. Bir yazışmam vs yok. Sattığım kişiye letgo üzerinden satımıştım o herşeyi çıkartmış ortaya yazışmaları vs.İfademi alıp bıraktılar fakat tabi daha dosya kapanmadı. Şu an şüpheli durumundayım. Görünce paylaşmak istedim. Dikkat edin lütfen.

• Fatura kısmı önemli burada dediğiniz gibi. Aklıma gelmezdi ama bundan sonra dikkat edeyim faturası olması kısmına. Bu durum telefonda vs de gerçekleşebilir sonuçta.
    Teşekkürler uyarınız için

4 gb ramli laptopların çoğunda ram arttıramazsın. Lehimli gelir. Bu 8 gb hometech de ram slotu yok üzerinde gömülü 8 gb ram var. Buna dikkat edin alırken. Win11 yerine win 10 yüklersen daha sağlıklı olur.

• Asusu kullanıyorum. +8 gb ekledim. 12 gb oldu. Acer olan 8 gb ram ekleniyor mu bilmiyorum. Satıcıya sorunuz.

Bence celeron modellere yönelmeyin.

ram olarak da adata ddr4 3200 mhz ram taktım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.