Şimdi Ara

CHROME'A VİRÜS BULAŞTI YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün pcyi actım google bir girdim piasearch diye bir yer çıktı arama moturu yani sonra bunu kaldırdım felan spyhunter ,malware bytes dan taradım virüsleri buldu sildi ama halen googleda yeni sekme açıp arama yaptıgımda fotoda attıgım gibi s.coldsearch yazısı cıkıyor ayrıca bunların dışında google resetledim ayarlardan yine olmadı silip tekrar yükledim olmadı ve google ayarlarında arama motorlarında ' bu seçenek yöneticiniz tarafından denetleniyor ' yazısı cıkıyor ve tıklayınca ne değiştiriliyor ne de siliniyor bunların haricinde sistem geri yüklemede yaptım ordada hata aldım neyse arkadaslar sorunu yaşayan ya da cözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa cok mutlu olurum .
     CHROME'A VİRÜS BULAŞTI YARDIM !!! CHROME'A VİRÜS BULAŞTI YARDIM !!! CHROME'A VİRÜS BULAŞTI YARDIM !!!

• Relaxingle kullanıcısına yanıt
    adwcleanerr ile tarat düzelir
  • Olmadı malesef virüsleri buldu ve temizledi ancak halen aynı
    malwarebytes indir tarat bu sefer kesin çözülür
  • bazı sitelerdeki reklamlarda hatta çıkıyor yani bulaşabiliyor şu programlar çok iyi bence kullanmanı tavsiye ederim
    1- ****
    2- **** Plus
    kardeşim biraz uğraştıracak ama mecbur yapman lazım.

1.si denetim masasına gir ve resimde gördüğün yüklenme yazan yere tıkla,

enson yüklenen programları bu sayede görebilirsin. orda son zamanlarda yüklenmiş programlardan şüpeli gördüklerini kaldır.

2. olarak %localappdata% bnunu % işaretiyle beraver kopyala ve başlat'a yapıştır. resimdeki gibi 2 klasör çıkacak, 'local' yazana
    gir. (eğer chromede önemli verilerin varsa kayıtlı şifre, yer imi vb 3. yönteme göz at.)

local içinde google klasörü var oraya gir , chrome klasörünün içindeki 'user data' klasörünü sil.

3. eğer chromede kaybedicek çok önemli belgelerin varsa masa üstündeki chrome kısayoluna sağ tıkla, özellikler de.

resimdeki yere bak, hedef yazan yer resimdeki gibi olacak.

eğer değilse, başka birsite varsa o siteyi en sondan başlayarak yavaş yavaş sil. ve ...chrome.exe" http:\\www.google.com.tr olacak şekilde yaz. ( " bu işaret ile http arasında 1 boşluk olacak.)

bukadar. sonrasında chromeye girerken masaüstündeki simgeden giriş yap. mümkünse görev çubuğundaki chrome simgesinini kaldır , masa üstündeki
    düzelttiğimiz simgeyi görev çubuğuna sürükle.

soracağın birşey olursa tekrar yardımcı olurum.
     CHROME'A VİRÜS BULAŞTI YARDIM !!! CHROME'A VİRÜS BULAŞTI YARDIM !!! CHROME'A VİRÜS BULAŞTI YARDIM !!!

• erhantoros E kullanıcısına yanıt
    kardeşim öncelikle yardımın için teşekkür ederim söylediklerinin hepsini yaptım olmadı yine malesef ayrıca local klasörünün içinde google chrome dosyasıya yok pcde benim ne yapacagım bilmiyorum halen chrome scoldsearchla arıyor ve cok yavasladı chrome
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google hesabımda virüs var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    kardeşim istersen safariyi yükle, yandex yada mozilladan kat kat iyidir. safariyi yükle onu dene eğer ondada scoldsearch bulaşırsa ozamn tw ile bağlantı kurar bizzat ilgilenirim bilgisayarınla am öncelik bu illet yüklediğin her tarayıcıya bulaşıyormu. onu görmemiz lazım. sadece chromedeyse reklam uygulamasıdır ama hepsine ototmatik geçiyorsa ozmn sıkıntı. virüstür. ama çözeriz haber bekliyorum.
  • erhantoros E kullanıcısına yanıt
    sadece chrome'da var safariyi yüklerdim ama chromeda favori sekmeleri acaba oraya taşınıyor mu öyle oluyorsa safariyi yüklerim heralde
    yükleniyor diye biliyorum ama bi denemem lazım akşam eve geçince indirip kurayım önce kendim. eğer olursa sanada söylerim chrome kadar iyi değil ama yandex yada mozillayla uğraşmazsın hiç
  • chrome u kaldırıp yüklemeyi denedin mi bence önce kaldır internet bağlantını kes ondan sonra temizle geri yükle
  • denemediğim virüs proğramı kalmadı , okumadığım site kalmadı
    ama chrome da açılan reklamları engelliyemiyorum :(
  • Halen bir care bulabilmis degilim artik biri yardimci olsun ve ilk basta yazdigimi bastan sonra okusun da olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chromu kaldırıp tekrar yükledin mi düzelmesi lazım..
  • sil yeniden yükle
  • Evet kaldırın, ayrıca kurulan abuk subuk programları da kaldırmayı unutmayın. Tam sistem taramsı için Avast'ı öneririm. Bu arada Chrome kullanma, tavsiyem Firefox.
  • Aşağıdaki linkte ayrıntılı bir anlatım var, sorununu çözebileceğini düşünüyorum. s.coldsearch denilen illeti walvarebytes vs. kaldırmıyor, sanırım netmahal, deltasearch gibi birşey.

http://www.malwarekillers.com/how-to-remove-s-coldsearch-com-browser-hijacker/
  • http://uzmanim.net/soru/bu-secenek-yoneticiniz-tarafindan-denetleniyor/4584
    buradaki çözümü deneyin arkadaşlar birşey indirmenize yada formata gerek yok.
    Şimdi C:\Windows\System32 altında GroupPolicy klasörü görünecektir. Bu klasöre girin.
    Machine klasörüne girin.
    Registry.pol dosyasını silin.
    Şimdi silmeniz gereken ikinci bir ilke dosyası daha var. Bunu silmek için

Bu aşama her bilgisayarda olmayabilir. Bu sebepten siz de yoksa bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sorun devam ediyor mu kontrol edin.

C:\ProgramData klasörüne gidin.
    Burada ntuser.pol dosyasını bulun ve silin.
    Bu dosyaları sildikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    Bilgisayarınız yeniden başladığında Chrome tarayıcınızın normale döndüğünü ve Bu seçenek yöneticiniz tarafından denetleniyor hatasının çözülmüş olduğunu göreceksiniz.

Kayıt defterinden Google Chrome ilkelerinin silinmesi:

Google Chrome içerisinde herhangi bir seçeneğin yanında Bu seçenek yöneticiniz tarafından denetleniyor yazıyorsa bununla ilgili kısıtlamayı Kayıt defterinden silmelisiniz.

Çalıştıra regedit yazın ve enter tuşuna basın.
    Kayıt defterinde şu yolu izleyin
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\
    Bu yol içinde, kayıt defterinin sol tarafında bulunan Chrome değerini sağ tuşla tıklayın ve silin.

Ben denedim oldu kaç gündür kafayı yiyecektim.
    ALINTIR..

• YgtZfr kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim kardesim cozdum sorunu bu islemle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ;

Günlerdir çözmeye çalıştığım bi sorundu. Çözümü yine burada buldum. Çok teşekkürler paylaşan arkadaşa.

Bu konunun teknik çözümlerde sabit konu olmasını teklif ediyorum yönetici arkadaşlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.