Şimdi Ara

Chrome araç çubuğu kayboluyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen nasıl oluyorsa anlamadım gitti Google Chrome açıkken bilgisayarın araç çubuğu kayboluyor. Chrome sanki tam ekran yapılmış gibi araç çubuğunun üstüne çıkıyor oysa tam ekran yaptığım yok.

Ancak bilgisayara reset atınca sorun düzeliyor. PC reset atmadan nasıl düzelte bilirim. Bu arada F11 bas demeyin çünkü onla alakası yok çünkü tam ekran falan olmuyor sadece tam ekran olduğu zaman nasıl araç çubuğu kaybolur bunda ona benzer şekilde kayboluyor. Programı alta atıp tekrar geri dönünce araç çubuğu tekrar görünüyor ama fareyi oynattığım an tekrar araç çubuğu kayboluyor.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Arama Çubuğu Kayboldu: Sorunu Giderme

Google arama çubuğu kaybolduysa, bu durum birkaç nedene bağlı olabilir. Bu sorunu gidermek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Tarayıcını yeniden başlat: Bu, çoğu sorunu çözmenin en kolay yoludur. Tarayıcını kapatıp tekrar açarak arama çubuğunun geri gelip gelmediğine bak.
    • Tarayıcı önbelleğini ve çerezlerini temizle: Önbellek ve çerezler bazen tarayıcı sorunlarına neden olabilir. Bunları temizlemek için tarayıcının ayarlarına git ve "Önbellek ve çerezleri temizle" seçeneğini bul.
    • Tarayıcı uzantılarını devre dışı bırak: Bazı tarayıcı uzantıları arama çubuğunun kaybolmasına neden olabilir. Bunları devre dışı bırakmayı dene ve sorunun çözülüp çözülmediğine bak.
    • Tarayıcı ayarlarını sıfırla: Bu, tarayıcını varsayılan ayarlarına döndürecektir. Bu seçeneği kullanmadan önce önemli ayarlarını not almayı unutma.
    • Bilgisayarını yeniden başlat: Bu, geçici yazılım sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir. Bilgisayarını yeniden başlat ve arama çubuğunun geri gelip gelmediğini kontrol et.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra arama çubuğun hala görünmüyorsa, aşağıdakileri deneyebilirsin:

• Farklı bir tarayıcı kullan: Google Chrome dışında bir tarayıcı kullanmayı dene, örneğin Microsoft Edge veya Mozilla Firefox.
    • Tarayıcının en son sürümünü yükle: Eski bir tarayıcı sürümü kullanıyorsan, güncellemeleri kontrol et ve en son sürümü yükle.
    • Virüs taraması yap: Bazı kötü amaçlı yazılımlar arama çubuğunun kaybolmasına neden olabilir. Bilgisayarında kapsamlı bir virüs taraması yap.

Sorun devam ederse, Google destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Açılan sekmenin adres çubuğunun üzerine sağ tıklayıp "farklı göster"i tıklayabilirsiniz.
  • Chrome'u kaldır ama kaldırırken açılan pencerede tüm verileri silmeyi işaretle öyle kaldır. Daha sonra geri yükle.

Düzelmezse chrome DEV sürümünü yükleyip öyle dene.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinizi yapma şansım yok. Yazılımda onlarca sayfanın kısa yolları var eğer dediğinizi yaparsam hepsi silinir.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Chrome'da oturum açarsan onların hepsi kaydedilir. Her chrome kurup oturum açtığında da geri gelir.

NOT : Yer imlerinden bahsediyorsun sanırım.
  • cagdas70 kullanıcısına yanıt
    Sık Kullanılanlara eklediğim sayfalar ve klasörlerden söz ediyorum.
    Dediğim gibi chrome'da her oturum açışında geri gelir.
  • Şu an o sorun geçti.

Ama arada bir oluyor. Sanırım klavye de bir tuşa basıyorum ondan oluyor yada pc artık çok eskidi ve çok fazla yazılım veya pencere açınca nadiren 2 dakika kilitlenip sonra normale dönüyor ve o sırada oluyor. İkisinden biri buna sebep oluyor ama hangisi bilemiyorum.

5 yıllık sistem artık değiştirme vakti geldi. Bu defa dizüstü almayı planlıyorum çünkü masaüstü dışında bir bilgisayara gereksinim duyduğum zamanlar olmakta. Zaten yavaştan fotoğraf işine giriyorum.. Neredeyse 3 senedir kursa gidiyorum. Ustalık belgesi filan verecekler ama hala bir önceki dönemlerin kursiyerleri bir araya gelip 10-15 kişilik grup oluşmadığından hep yeni kursiyerlerle sil baştan yapmak zorunda kalınıyor. Neyse ki 2 yıllık Açık öğretim de bölüm var oraya girdim ve 1 sınıfı sağ salim atlattık sayılır. Direk fotoğrafçıkla ilgili dersler iyi geçti. Onun dışındakiler zorladı.

Bu sektöre de gireceğim için dizüstü lazım olacak.

Sonra noldu fotografcilik konusu? Neler yaptin 10 yilda, anlatsana biraz merak ettim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.