Sitelerin yarısı açılıyor yarısı açılmıyor. Yeni bir sekme açıyorum, bir site adresi yazıyorum, ekran bembeyaz bekliyor, sayfa yüklenmiyor. 10 kere yeniliyorum sayfayı sonra birden hop yüklüyor. Bir site bir sekmede açıkken, ikinci sekmede açmak istiyorum, yeni sekmede o site açılmıyor. Bir sekme çalışıyor, diğeri çalışmıyor, biraz sonra diğeri çalışıyor, ilki çalışmıyor vs.
3 kere silip, yeniden kurdum, çerezleri, geçmişi sildim, fayda etmedi.
Diğer tarayıcılarda sorun yok, internet servis sağlayıcı sebepli bir durum değil.
Şimdilik firefox ile idare ediyorum ama tüm eklentilerim, ayarlarım chrome'da, düzeltmem lazım.
Ne önerirsiniz?
kalvinhobsK
kullanıcısına yanıt
Eğer ayarlarını aktarabilirsen ve Hızlı bir tarayıcı istersen OPERA yı kullanabilirsin.
Şu an yaşadığın sorunu 3-4 gündür yaşıyordum dünden beri olmadı.Düzeldi.Anladım ne demek istediğini ben de özellikle dh de yapıyordu. Yorumların yarısı var yarısı yok, beyaz sayfada yükleniyor halinde 10 dk bekliyordu.Yeniden yüklediysen hiçbir şey yapma kardeşim.Ben de düzeldi 1-2 gün içinde.
Teşekkür ederim. Dün elektrik gitti geldi, bilgisayar yeniden açıldığından beri sorunsuz çalışıyor şimdilik. Daha önce de açıp kapamıştım, fayda etmemişti.