Şimdi Ara

98 CİVİC BIKTIRDI BENİ (SORUN ÇÖZÜLDÜ)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar LÜTFEN NET FİKİR VE BİLGİ SAHİBİ OLARLAR CEVAP VERSİN, LAF OLSUN DİYE YORUM YAPMAYIN.

98 model 1,6 ies sahibiyim.Normalde 800-900 civarıda olan rolanti, klimayı açınca 200-300 devir aralıgına iniyor.Gaza basıp ayagımı gazdan cekince devir dibe vurup 200-300 aralıgına yerleşiyor, daha yukarısı yok.Bir türlü cözüm bulamadık.İşinin ehli 3 honda ustası ne her hangi bir arıza bulabildi, nede çözüm.
    Kelebek temizlendi, sensörler temizlendi, manifolt girişinden devir yükseltildi,yok allah yok. Bu sadece klima devreye girince oluyor.Klima devre dışında oldugunda tıkır tıkır.Klimada bakımlı en son bir ay önce full bakım yapıldı klimaya.
    Benimle aynı sorunu yaşayıp cözüm bulabilmiş insanlar olabileceği umuduyla yazıyorum.Çözüme yönelik fikir ve tecrübelerinizi lütfen yazın.Sırf bu sebepten çok sevdiğim aracı satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava -- 15 Temmuz 2007; 0:33:38 >

• emredersiniz efendim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: xargs

emredersiniz efendim!

Bu ne demek şimdi.Ne emri,hemen laf olsun diye bir giriş yapmışsın bile. Bilgin varsa konuş alim sansınlar, yoksa sus molla desinler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brava

quote:

emredersiniz efendim!

Bu ne demek şimdi.Ne emri,hemen laf olsun diye bir giriş yapmışsın bile. Bilgin varsa konuş alim sansınlar, yoksa sus molla desinler.

Ne insanlar gördüm üstünde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok.

Kaba üslubunu değiştirecek misin özlü sözlerden devam edelim mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

quote:

emredersiniz efendim!

Ne insanlar gördüm üstünde elbise yok, ne elbiseler gördüm içinde insan yok.

Vallahi helal dostum.Tam yerine gelmiş manzarayı koymuşsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava -- 12 Temmuz 2007; 9:47:36 >

• manzara harika, tadını çıkar...
  • quote:

manzara harika, tadını çıkar...

Afiyet olsun.Harika bulduğuna sevindim.Tadını çıkar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İYİDE ARKADAŞLAR BURDA LAF KAVGASI OLACAĞINA ARKADAŞIN SORUNU HAKKINDA KONUŞSAK BİRAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: toksin

İYİDE ARKADAŞLAR BURDA LAF KAVGASI OLACAĞINA ARKADAŞIN SORUNU HAKKINDA KONUŞSAK BİRAZ

Ben LÜTFEN net fikir ve tecrübe sahibi olanlar yazsın, laf olsun diye yorum yapmayın yazmışım ya gocunmuş arkadaş.
  • quote:

quote:

İYİDE ARKADAŞLAR BURDA LAF KAVGASI OLACAĞINA ARKADAŞIN SORUNU HAKKINDA KONUŞSAK BİRAZ

Ben LÜTFEN net fikir ve tecrübe sahibi olanlar yazsın, laf olsun diye yorum yapmayın yazmışım ya gocunmuş arkadaş.

bilader ben sana bişi demiyom
    sana herşey müstahakk eywallah
    insan sandık topic boşyere uzmassın dedim sen çabucak sorununa sorun bul biz de 2-3 bilgi kapalım ucundan dedik ama yok yok..
    siz takılın bilader
    kusura bakma çoookk kirlettim topiğini ama
    sen arkadaşlarla ve benle atışmaya devam et baya prim toplarsınn

hadi kal sağlıcaklaa

saygılar

• quote:

quote:

quote:

insan sandık topic boşyere uzmassın dedim sen çabucak sorununa sorun bul biz de 2-3 bilgi kapalım ucundan dedik ama yok yok..
    siz takılın bilader

hadi kal sağlıcaklaa

saygılar

Hayır yanlış anlamışsın.Bende sana birşey demedim.Bu tartışmanın neden çıktığını yazdım.Topik zaten bu yüzden uzadı.Gerekli gereksiz herşey yazılıp çiziliyor, insanlar gerçek sorunlarana gerekli yanıtları alamıyor, başlığı yazmamdaki sebepte buydu.İşte ispatı.

Seni kırdıysam affola ama niyetim inan bu değildi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tmm bilader önemli deil.benden de pardon.biraz fevri davrandım galibaa
    ne diyim umarım derine çağre bulursun biraz deişik bir durum.ustalarda çaresini bulamadığı için yorum yapmak istemem.şahsen ilk başlığı görünce arakdaşımın 2000 model 1.6 ies si aklıma geldi.ondan da klimayı açınca devir düşüyordu ama öyle seninki kadar deil.kalkışta zorlanıyordu.ama o kadar da abartılacak bir düşüş deildi.seninkisi sanırım biraz fazla normalde 200-300 devir çok düşük çünkü.neyse cevapları merakla bekliyorum

iyi günler

saygılar

siz takılın bilader

hadi kal sağlıcaklaa

saygılar

Hayır yanlış anlamışsın.Bende sana birşey demedim.Bu tartışmanın neden çıktığını yazdım.Topik zaten bu yüzden uzadı.Gerekli gereksiz herşey yazılıp çiziliyor, insanlar gerçek sorunlarana gerekli yanıtları alamıyor, başlığı yazmamdaki sebepte buydu.İşte ispatı.

Seni kırdıysam affola ama niyetim inan bu değildi.

• quote:

tmm bilader önemli deil.benden de pardon.biraz fevri davrandım galibaa
    ne diyim umarım derine çağre bulursun biraz deişik bir durum.ustalarda çaresini bulamadığı için yorum yapmak istemem.şahsen ilk başlığı görünce arakdaşımın 2000 model 1.6 ies si aklıma geldi.ondan da klimayı açınca devir düşüyordu ama öyle seninki kadar deil.kalkışta zorlanıyordu.ama o kadar da abartılacak bir düşüş deildi.seninkisi sanırım biraz fazla normalde 200-300 devir çok düşük çünkü.neyse cevapları merakla bekliyorum

iyi günler

saygılar

Sırf bu yüzden sıcak havalarda cam açık geziyoruz.İnşaallah bir çözüm buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava -- 12 Temmuz 2007; 17:13:56 >

• ya ben oraya bir yığın msj attım ama neden gözükmemişkii

neyse umarım sorununa çözüm bulursun saygılar
  • bende 98 civic kullanıcısıyım ve bahsettiğin sorunların aynıları bendede vardı hiçbir teşhiş konulamayınca aküdendir dendi ve aküyü değiştirdim mutlu akü kullandık fakat belli bir süre sonra tekrar etmeye başladı takribi 10 ay gibi
    sonradan ben herzaman gittiğim özel servisi değiştirdim ve başka bir serviste bakımları yaptırtmaya başladım o serviste mutlu akü nün bizim araclara uygun olmadığı ve tam bakımsız orijinal japon civic için akü olduğunu ve kullanırsam problem kalmayacağı söylendi dediklerini yaptım ve şu an için 5 aya yakındır kullanıyorum herhangi bir sorun yok sende git aküğ ölçümünü falan yaptırt ve ona göre bir çare bulucaklarından eminim akünün markası aklımda değil onuda sonra bakınca buraya yazarım
    quote:

Arkadaşlar LÜTFEN NET FİKİR VE BİLGİ SAHİBİ OLARLAR CEVAP VERSİN, LAF OLSUN DİYE YORUM YAPMAYIN.

98 model 1,6 ies sahibiyim.Normalde 800-900 civarıda olan rolanti, klimayı açınca 200-300 devir aralıgına iniyor.Gaza basıp ayagımı gazdan cekince devir dibe vurup 200-300 aralıgına yerleşiyor, daha yukarısı yok.Bir türlü cözüm bulamadık.İşinin ehli 3 honda ustası ne her hangi bir arıza bulabildi, nede çözüm.
    Kelebek temizlendi, sensörler temizlendi, manifolt girişinden devir yükseltildi,yok allah yok. Bu sadece klima devreye girince oluyor.Klima devre dışında oldugunda tıkır tıkır.Klimada bakımlı en son bir ay önce full bakım yapıldı klimaya.
    Benimle aynı sorunu yaşayıp cözüm bulabilmiş insanlar olabileceği umuduyla yazıyorum.Çözüme yönelik fikir ve tecrübelerinizi lütfen yazın.Sırf bu sebepten çok sevdiğim aracı satabilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: wolfhonda

bende 98 civic kullanıcısıyım ve bahsettiğin sorunların aynıları bendede vardı hiçbir teşhiş konulamayınca aküdendir dendi ve aküyü değiştirdim mutlu akü kullandık fakat belli bir süre sonra tekrar etmeye başladı takribi 10 ay gibi
    sonradan ben herzaman gittiğim özel servisi değiştirdim ve başka bir serviste bakımları yaptırtmaya başladım o serviste mutlu akü nün bizim araclara uygun olmadığı ve tam bakımsız orijinal japon civic için akü olduğunu ve kullanırsam problem kalmayacağı söylendi dediklerini yaptım ve şu an için 5 aya yakındır kullanıyorum herhangi bir sorun yok sende git aküğ ölçümünü falan yaptırt ve ona göre bir çare bulucaklarından eminim akünün markası aklımda değil onuda sonra bakınca buraya yazarım

Aküyü daha bu kış değiştirdim.Mutlu akü aldım.Ama bildigim kadarıyla arac çalışırken akü devre dışı.İlgine teşekkür ederim.Markayı yazarsan en azından bir deneyelim bakalım sonuc ne olacak.İnşaallah benim sorunumda ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava -- 13 Temmuz 2007; 23:16:47 >

• Akünün işi kontagı çevirene kadar...12 volt akım veriyorsa 40 Amper tamam.... Mutlu olsa ne ? Kutlu olsa ne ? 3 Katı fiyata Japon aküsü almanın mantıgı yok.... Kılima motordan güc çekiyor. Rolantide kılima çalıştırma...Hepsi bu kadar...Saygılarımla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 13 Temmuz 2007; 23:46:32 >
  • akü devre dışı kabul peki aracının camlarını veya başka bir elektirikli aksamını çalıştırırken rölantide çok kısa bir süreli gidip gelme yani bir alçalma ve sonradan kendini toplayıp eski haline gelme durumu oluyormu ? bende o problemde vardı ve hepsi akü değiştikten sonra düzeldi sen yinede bu akü üstünde bir dur derim
  • bütün yazdıklarınızı bir usta olmadığım için kabul ediyorum dediklerinizde haklısınızdır belki ama klima yı rölantide çalıştırma demişsiniz bunu biraz izah edermisiniz
    saygılarımla teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: taşkafa

Akünün işi kontagı çevirene kadar...12 volt akım veriyorsa 40 Amper tamam.... Mutlu olsa ne ? Kutlu olsa ne ? 3 Katı fiyata Japon aküsü almanın mantıgı yok.... Kılima motordan güc çekiyor. Rolantide kılima çalıştırma...Hepsi bu kadar...Saygılarımla....

• Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Sorun halloldu.Subap ayarı yapıldı va sorun ortadan kalktı.Ustam subap ayarını 20.000 km. bir mutlaka yaptırmamı söyledi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.