Bildirim
Chrome grafik işlemcisi olarak (GPU1) GTX 1070'i kullanıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nvidia kontrol panelde yapabilirsin bunu diye tahmin ediyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanıcı programlara böyle şeyler koymuyorlar malesef. Anca sürücüden olursa olur. -
Devre dışı bırakılmıyor diye biliyorum. -
nvidia paneli yada güç modu kısmından yapiliyordu.biraz kurcalarsaniz bulursunuz hocam. tam hatirlayamadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burasi aslinda masaüstü dahili bileşenler bölümü yani makine masaustu ise kullanamazsin dahili kart bios uzerinde harici kart takilinca direk devre dişi kalir. biosda bazen 2 sini de açma ayari oluyor ama Tek monitorde bir işlevi yok cunku sen goruntuyu harici karttan aliyorsun.
diz ustu icin optimus teknolojisi ve sistem güc ayarlari tam olarak bu işi yapiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Kasım 2017; 14:35:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nerd Miner
Burasi aslinda masaüstü dahili bileşenler bölümü yani makine masaustu ise kullanamazsin dahili kart bios uzerinde harici kart takilinca direk devre dişi kalir. biosda bazen 2 sini de açma ayari oluyor ama Tek monitorde bir işlevi yok cunku sen goruntuyu harici karttan aliyorsun.
diz ustu icin optimus teknolojisi ve sistem güc ayarlari tam olarak bu işi yapiyor.
Evet masaüstü doğru. Aslında şöyle çift monitör kullanıyorum.
Ana monitör 144hz olan gtx 1070'e takılı. Diğer monitör ise anakart girişlerine takılı.
Bios üzerinden ufak bir ayarlama yapmıştım bunun ile ilgili.
Sadece merak ettim GPU1 oyunlar dışında hiçbir şeyde kullanmasın kendini gibi bir ayar var mı diye. -
var görüntüyü 2. kartta verirsen masaüstünde 2. kart çalışacaktır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X