Şimdi Ara

Chromedaki Uzantıyı Kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir iki hafta önce bi program yüklerken yanında Unideals diye birşey yüklendi. Ama virüs programı onu virüs olarak algıladığı için dosyalarını sildi. Program ekle kaldırdan silemiyorum çünkü dosyaları bulamıyo bilgisayar. Ama chromeda uzantı olarak gözüküyo ve reklam olarak çıkıp başka sayfalara yönlendiriyo. Uzantılardan kaldırıyorum ama açınca tekrar çıkıyo. Adwcleanerı denedim olmadı, MalwareBytes Anti-Malware ile denedim yine olmadı.
    C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions kısmında da unideals eklentisi çıkmıyor. Bir türlü kaldıramıyorum. Kayıt defterinde de yok. Nası kurtulabilirim arkadaşlar bu durumdan? Aşağıda da uzantılar kısmının fotoğrafını koyuyorum.

• Cmd den bulup silmeyi deneyin ama bununla ilgili videoları felan izlerken dikkat edin önce yorumları okuyun sonra uygulayın yoksa bazı kendini bilmezler yanlış şeyler sildirip sisteminizi geri dönüşümü olmayan durumlara getirebiliyor.
  • Bitdefender Adware Removal Tool halleder.

http://download.bitdefender.com/am/puar/BDPUARLauncher.exe
  • sanırım bu da işe yaramadı. sadece resimdeki çıkıyor
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    sorunum başlangıç sayfasıyla ilgili değil. googleda arama yaparken bile en üst sırada Unideals altında ingilizce aramalar çıkıyor. bi sayfadaki boşluğa tıkladığımda karşıma başka bi sayfa çıkıyo
  • Adwcleaner programını deneyebilirsin. Otomatik taramayla çözüm bulamazsan manuel olarak dosyaları silebilirsin. Genelde bu tip silinmeyen reklam uzantıları Appdata/local bölümünde kalıntılarını bırakırlar. Tarayıcını da kaldırıp buna ait local klasörü içindeki verileri temizle.

edit: fotograftan göründüğü kadarıyla C: içindeki gizli durumda bulunan ProgramData klasörünün içinde bulunuyor reklam uzantısı. Yukarıda belirttiğim gibi local ve ProgramData klasörleri içindeki tarayıcıya ait klasörleri ve reklam uzantısının dosyalarını silip baştan temiz kurulum yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nivelman -- 19 Şubat 2015; 15:08:44 >
  • Combofix i denermisin tabi win 8 degilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Program ekle veya kaldıra girin. Orada bilmediğiniz veya sizin yüklemediğiniz bir program varsa silin. Bu programların kurulma şekli siz farklı bir uygulama yüklerken bunlar da arada kaynıyorlar.

C:\Users\kullanıcıadı\AppData\Local\Google\Chrome\User Data içindeki default adlı dosyayı silin. Bu işlem sizin bütün chrome ayarlarınızı sıfırlayacaktır.
  • bilgisayarın içine gizli klasörler halinde yerleşmiş unideals arkadaşlar. tek tek hepsini arayıp temizlemek tek çözüm oldu. hepinize çok teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.