Şimdi Ara

Chrysler grand voyager kullanan varmı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
7
Favori
91.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 Tane Chrysler arac ( Sebring Cabrio / 300C ) kullanan birisi olarak , marka olarak sana bu arabayi tavsiye ederim.
    2inci el fiyati olarak Türkiyenin tersine , almanyada VW veya Reanultdan daha pahali.
    Heybeti,görünüsü ve klasi sahsi olarak ben diger araclardan Voyageri daha tercih ederim.
    VW iyi ve kaliteli marka.Ama sonucta yinede VW.....Türkiyeyi bilmem ama avrupada Lüks arac olarak gecmiyor.Chrysler belki ayni kalteyi sunmuyor ama yinede Lüks sinifinda geciyor.

Belki Jauguar kullananlar ne demek istedimi anlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zottegem

quote:

babamda 2005 modeli var ve hala kullanmakta

yumuşak süspansiyon sayesinde çok konforlu fakat otobanda özellikle hızlı virajlarda biraz tedirgin ediyor
    5.1 m boyu ile merdiven bile taşıyabiliyorsun fakat şehiriçi kullanım ve park esnasında tam bir kabus
    motoru (bizdeki 2.8 litre 150 beygir) yaklaşık 2 tonluk ağırlığına rağmen aracı iyi taşıyor ve yakıtı 10,5 litre civarında (şehiriçi ağırlıklı)
    donanımı oldukça iyi, servisi pahalı ve az sayıda , ikinci eli oldukça kötü

ben olsam yarı fiyatına c4 grand picasso alırdım

Sanırım tam aradığım kişiyi buldum:))

Hızlı viraj dediğimiz mesela kaçla girilen ne keskinlikte bir viraj?

Yaşadığım yer açısından park çok sorun değil merak ettiğim park halinde tam tur dönüş açısı nasıl? Mesela Espace de çok çok fazla, çok küçük bir araba gibi dar bir alanda bile dönebiliyor bunda durum nedir?

Servis sorun değil avrupada bütün araçların servis fiyatları hemen hemen aynı ve aşırı pahalı.

C4 küçük kalır ama bahsettiğim bu Voyager'in bir iki model altı C8 aynı fiyata alınablir ancak Fransız arabalarından hoşlanmıyorum. Ayrıca C8 ler 2.0 hdi nadirende 2.2 ve 85-95kw arası, kilo olarak aralarında en fazla 300-400 kg fark var 2.5 crd Chrysler ise 105 kw yani yeterli güce sahip diye düşünüyorum.

kusura bakma mesajı geç gördüm

otobanda 140-150 ile girilen virajlarda beni tedirgin etmişti, devrilmez tabii ama yine de tedirgin etmişti,
    alışınca rahatsız etmiyo demek ki babam 170-180 basıyor

4 şeritli yol genişliğinde bir yerden u yaparsın ancak, dükkanın orda hergün u yaptığım 3 şerit genişliğinde bir yolda geniş alamazsam bir manevra daha yapmak zorunda kalıyorum

aslında alternatif araç yok, bizde altenatif araç olarak vito düşünmüştük ama o tam servis minibüsü gibi, C4 falanda küçük voyager'e göre,
    Türkiye'de de başka alternatif yok zaten,

• Kia Carnival var bu araca benzer ama araç hakkında bir bilgim yok malesef.
  • Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler;

Geçen hafta arabayı aldım tek kelime ile mükemmel. Yarın bir ara resimlerini koymaya çalışırım.

Performans 2 tonluk bu araçta 2.5 crd dizel motor ile çok çok iyi. Ara hızlanmalar süper.

Ortalama yakıt tüketimi 100 km de 7.8. !20-140 km arası otobanda cruise control ile sabit hız da 6.5 litre. Çok dengeli, oturaklı ve konforlu tam bir Amerikan arabası.
  •  Chrysler grand voyager kullanan varmı.
     Chrysler grand voyager kullanan varmı.

• hayırlı olsun,
    avrupa da tutuluyor mu bu araçlar
    ingiltere de hiç görmedim ama almanya da bi kaç tane görmüştüm
  • Teşekkür ederim;
    Avrupalı Amerikan arabalarını çok sevmese de var. İngiltere de görmemeniz ilginç Londra'da daha fazla var gibi.
  • Hayırlı Olsun arabanız bende seneye bir tane alıp uzun turlar yapmayı planlıyorum.
    Araç kulanımınızla ilgili tecrübeleri arada bir yazmaya devam edin lütfen.
  • hayırlı olsun sonuçta Amerikan arabası..
  • Arkadaşlar çok teşekkürler;

Cetvel kesinlikle tavsiye ederim özellikle uzun yol için çok iyi. Minibüs ve mpv sınıfındaki pek çok arabayı kullandım ancak bu cidden bir numara.

Gayet oturaklı güven veren bir yapısı var. İç hacim fazlasıyla yeterli. 7 kişi rahat rahat otururken ayrıca bagaj bölümü bile kalıyor. En büyük korkum motor gücüydü ancak yukarıda da belirttiğim gibi ara hızlanmalar falan çok çok iyi.

Motor sesi crd olması nedeniyle gayet az. Özellikle 100 km den sonra hiç duyulmuyor diyebilirim. Lastik ve rüzgar sesi tatmin edici düzeyde.

Yol tutuş vs. süper. Dört hava yastığı, abs, Traction control, digital klima ve müzik sistemi ile donanım yeterli. Şöför bölümü ön ve yan camlar hariç arka tüm camlar orijinal renkli içerisinin görünmemesi ve güneş almaması açısından gayet iyi.

Arkada çok rahat bir üçlü koltuk ve orta sırada iki tekli koltuk var koltukların tümü kolayca çıkabilir, yerleri değiştirilebilir veya katlanabilir şekilde dizayn edilmiş. Tüm koltuklar çıkarılırsa çok büyük bir alan kalıyor.

İlk izlenimlerim bunlar. Önümüzdeki ay Türkiye'ye gitmeyi düşünüyorum 3500 gidiş 3500 dönüş ve yakalaşık 3000 km Türkiye içi seyahatten sonra daha ayrıntılı bir bilgi verebilirim.

• Hayirli ugurlu olsun kardes.Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin.Voyagerler yasadim Frankfurt sehrinde cok ama cok kullanilan bi arac.
    Insallah Türkiye seyehat bilgilerini burda bizimle paylasirsin.Beni en cok bu izlenimler merak ettiriyor. Seneye dogru bende birtane (Grand)Voyager almayi düsünüyorum. Hanim calisti icin 2inci bi araba sart oluyor. 2 cocuk olunca böyle bi Mini Van kacinilmaz oluyor.
    Su anki arabam Chrysler 300C....2 defa Türkiyeye gittim, sonra tövbe ettim bu araclan gitmeye.

Araba alcak oldu icin, insan rahat rahat gidemiyor....TRnin yollarida malum avrupadakiler gibin malesef deyil.

• Donsuzlaz teşekkür ederim.

Geçtiğimiz iki yıl renault espace ile gittim ve gayet rahattı binek arabayla hiç gitmedim gitmeye pek cesarette edemem. Uzun yol için büyük araba kesin şart. Araban avrupa yolları için çok iyi ancak Türkiye ve uzun yol için hem sana hem arabaya yazık olur.
    Benim ailem için (Üç yetişkin, bir bebek ve bir adet 40 kg golden retriever köpek ayrıca çanta bavul) voyager tam bir uzun yol aracı. Bakalım gidiş nasıl olacak çok alçak olmadığından Türkiye'de de sorun çıkacağını sanmıyorum. Gidersem kesin yazarım.
  • bunlar avusturya yapımı bildigim kadarıyla.
  • quote:

bunlar avusturya yapımı bildigim kadarıyla.

Aslında ben de öyle biliyordum ama kafa kağıdında Amerikadan ithal edilmiştir diyor.
  • otm vites mi aracınız eğer otm ise vites geçişleri sert mi yoksa yumuşak mı?
  • Otomatik değil manuel.
  • slm arkadaşlar...
    bende 2003 GRAND VOYAGER 3.3 almayı düşünüyorum ama teknik donanımlarını bilmiyorum, bana sorularıma cevap vererek yardımcı olursanız sevinirim.

1-bu araç 4X4 müdür?
    2-mutlaka 7 kişilikmidir?
    3-sağ ve sol sürgülü kapı her 2003 modelde kumanda ile otomatik açılırmı?
    4-arka bağaj kapağı her 2003 modelde kumanda ile otomatik açılırmı?
    5-bütün 2003 modeller deri döşeme,yol bilgisayarı, ısıtmalı koltuk varmıdır?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • 1998 model 3.8 AWD kullandım.Eğer arkasına bir benzin tankeri takarsanız , başka problemi kalmaz.Bağımlılık yapmıştı.Çok ama çok zevkli bir araçtı.Tabi yeni kasalarını bilemem.
  • quote:

slm arkadaşlar...
    bende 2003 GRAND VOYAGER 3.3 almayı düşünüyorum ama teknik donanımlarını bilmiyorum, bana sorularıma cevap vererek yardımcı olursanız sevinirim.

1-bu araç 4X4 müdür?
    2-mutlaka 7 kişilikmidir?
    3-sağ ve sol sürgülü kapı her 2003 modelde kumanda ile otomatik açılırmı?
    4-arka bağaj kapağı her 2003 modelde kumanda ile otomatik açılırmı?
    5-bütün 2003 modeller deri döşeme,yol bilgisayarı, ısıtmalı koltuk varmıdır?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Akgül kusura bakma sorularını görmemişim;

1. 4x4 değil
    2. koltuk dizilimi şöför mahalli arkası 2 tekli koltuk arada geçecek kadar boşluk var en arka 3 lü istersen teklileri çıkarıp üçlü koltuğu buraya ikililerin yerine alabilirsin arkada çok büyük br bagaj olur veya üçlüyü çıkarabilirsin.
    3. Bendeki otomatik değil ancak servis kolaylıkla elektrikli hale getirebiliyor. veya orijinalde otomatik olanı bulabilirsin.
    4. Bendeki kumandayla açılmıyor ancak açma düğmesi mekanik bir şey değil çok fazla basmadan açılıyor yani gerekli alt yapı mevcut bu da kapılar gibi istenirse otomatik hale gelebilir.
    5. Bendeki 2004 ve deri döşeme yok zaten istediğim bir şey değil ancak bulabilirsin genelde deri döşemeli. Elektronik pusala ve yol bilgisayarı standart olarak var. Isıtmalı koltuk bende yok ancak deri döşeme olursa var yani tesisatı var.

• Gerçekten çok güzel , hayırlı olsun.
    Kazasız belasız kullanın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.