lastpiloturk dostum. İlgin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi 2,8'ler bir de otomatik olunca sizinkine göre kesinlikle çok yakıyordur. Sizin arabanın ortalama kaç litre yaktığını söyleyebilir misiniz?
Bir tanıdık aracılığıyala bir tane 2.0 buldum. Dizel ve 2005 modelmiş. 143.000 km. olduğunu söyledi. Eğer anlaşabilirsek onu almayı düşünüyorum. Çok temizmiş. Hayırlısı bakalım. Kimileri 2.0 motorun kasaya az geldiğini söuylüyoır ama arkadaşın dediğine göre de en çok tutulanları (ekonomik olması açısından) bu model dizel olanlarmış.
Kısacası arayış içindeyim. Verilen her bilgi için sonsuz teşekkürler.
Aslında ben her sene İzmir (Buca)'e geliyorum. Tatil öncesi gelişim kesinleştiğinde bir ihtiyacınız olduğunda yazışırsak yardımcı olmaya çalışırım.
Alıntıları Göster
Tamhel Arkadaş, öcelikle kusura bakma biraz geç cevap veriyorum. Çünkü işler biraz yoğun bende internet ve emaillerden biraz uzak kalmak zorundayım.
Bu 2.0 motorun 2005 modelini hiç görmedim ve hatta duymadım. O motorun en son 1997 gibi hatırlıyorum ama net bilmiyorum. Kasaya hafif kalabilir nitekim 2 tonun üzerinde bir yükten bahsediyorum ama bilemiyorum. gerçi dizel ve bu arabalar kendisinden bekleneninden fazlasını karşılıyo gibi ama bilemem. Ne olursa olsun senin için hayırlısı olsun diyorum.
Benim senden isteyebileceğim tek şey, sağ selamet gelip gitmeniz ve hep selamette kalmanız olur. Ben Karabağlar Yeniçamlıkta oturuyorum ama işlerim Bucada ve dolayısıyla sabahtan akşama kadar Buca Kozağaçtayım gelirsen bi çayımı iç derim ve sana arabayı daha yakından gösteririm. Kendine iyi bak
benim bu arabalarla ilgili tek sorunum cok genis olmalari :) gecenlerde sirf bu nedenle praktikerin parkinda birine cemkirecektim, indim baktim park yerini muntazam ortalamis ama arac masallah genismis :)
quote:
Orijinalden alıntı: lapya
benim bu arabalarla ilgili tek sorunum cok genis olmalari :) gecenlerde sirf bu nedenle praktikerin parkinda birine cemkirecektim, indim baktim park yerini muntazam ortalamis ama arac masallah genismis :)
SAyın lastpiloturk iyi dilekleriniz ve davetiniz için teşekkür ederim. Hayırlısı ve kısmet diyelim. İnşallah çayınızı içmek kısmet olur.
Bu arada arabayı aldım sayılır. Ama 2.0 dediğim değil. Bir başkası. 2005 model ve 2.8 dizel. Araba görüntü olarak fabrikadan yeni çıkmış kadar bakımlı ve temiz. Yukarıda anlattığım araba. Hani görünce adeta vuruldum demiştim ya o işte. Yalnız orada 2004 demiştim meğer 2005'miş. Bir de oradaki fiyattan değil. İnanması çok zor ama 5000€'ya aldım. Arkadaşım sağ olsun. Çok büyük pazarlıklar sonucu adeta hediye gibi bir fiyata alıverdi. Bakımlarını yaptırdıktan sonra bu hafta içinde inşallah açtıracağım. Tek düşüncem yakışın fazla olması. Bunu da tam olarak ancak kullandıktan sonra öğrenebilirim sanırım. Yol durumuna ve kullanıcıya göre 6,5 ile 11 litre arasında değişir diyorlar. Hayırlısı. Bu konfora değer aslında. Zaten Türkiye'ye gelip giderken kullanacağım. Burada o kadar arabaya ihtiyacım olmuyor. Bir tane antika CİTROEN DYANE (Türkiye'de döşova dsdiklerinin benzeri) var. İşimi fazlasıyla görüyor.
Önümüzdeki günlerde resmini eklemeyi düşünüyorum. Allah, herkese gönlünce ve kazasız belasız kullanabileceği arabalar versin.
lapya dostum dediğin gibi. Bu tip olan VW Sharan, SEAT Alhambra ve FORD Galaxy modellerine göre daha geniş ve uzun. Şu ana kadar sadece park yerinde kullanmak kısmet olduğu için kullanımı hakkında bir şey diyemeyeceğim. Ama arkadaşların dediğine göre çok konforlu. En çok hoşuma giden taraflarından biri de iki taraftaki sürgülü kapıların ve bagaj kapısının anahtadaki düğmeye basıldığında kendiliğinden açılıp kapanması.
slm ben Chrysler grantvoyager 2.8Lcrd 2005m kullanıcıyım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz dünyada 1numara seçılen minivanlar arasında aslında anlatılmaz yaşanır işin gerçegi ...
quote:
Orijinalden alıntı: basss soud
slm ben Chrysler grantvoyager 2.8Lcrd 2005m kullanıcıyım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz dünyada 1numara seçılen minivanlar arasında aslında anlatılmaz yaşanır işin gerçegi ...
yaklasik 3 ay oncesine kadar 96 modeli vardi bende 3.8 v6 motor performansi motoruna gore verimli degildi yakit tuketimi fazlaydi yol bilgisayarinda ortalama yakit tuketimi 17 lt civarinda geziyordu. ama konforuna diyecek yoktu ondaki konforu hic bi arabada bulamadim birde benimki 7 kisilikti arka koltuklarda tekliydi guzel bi yolculuk sunuyordu uzun yolda ideal bi aracti. ama hizli kalkislarda dreksyon hakimiyeti gidiyordu boyle agir bi aractan bunu beklemiyordum. anladimki bu aracala karakterlerimiz farkli sattim simdi focus sport kullaniyorum grandvoyager den sonra kendimi buldum diyebilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: tahMEL
lastpiloturk dostum. İlgin ve verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi 2,8'ler bir de otomatik olunca sizinkine göre kesinlikle çok yakıyordur. Sizin arabanın ortalama kaç litre yaktığını söyleyebilir misiniz?
Bir tanıdık aracılığıyala bir tane 2.0 buldum. Dizel ve 2005 modelmiş. 143.000 km. olduğunu söyledi. Eğer anlaşabilirsek onu almayı düşünüyorum. Çok temizmiş. Hayırlısı bakalım. Kimileri 2.0 motorun kasaya az geldiğini söuylüyoır ama arkadaşın dediğine göre de en çok tutulanları (ekonomik olması açısından) bu model dizel olanlarmış.
Aslında ben her sene İzmir (Buca)'e geliyorum. Tatil öncesi gelişim kesinleştiğinde bir ihtiyacınız olduğunda yazışırsak yardımcı olmaya çalışırım.
Alıntıları Göster
Yol tutuşu ve frenleri gayet kötü , fakat dev gibi bir araç
quote:
Slm, size 2005 2.8crd ile ilgili merak ettigim iç mekan konusunu sormak isterim ; Araştırdığım galerilerde bu araçta cok farklı iç mekan tasarımları gördüm. Koltuk düzeninden kullanılan deriye kadar hepsi farklıydı. Bu araçların iç dizaynını kullanıcılar satın aldıktan sonra kendilerimi istekleri doğrultusunda tasarlıyor? Ornek: 5-6-7 koltuklusu var, arkadaki koltuklar hareketli-hareketsiz... Teşekkür ederim şimdiden :)
quote:
Orijinalden alıntı: tahMEL
Alıntıları Göster
müdürlükte vardı bir tane hiç kullanmadım ama yolcu olarak seyahat ettim. yol konforu muhteşem hizmet aracı olduğundan yarı vip tarzı modifiye edilmiş
dizel olması lazımdı. Bu tarz araçlarda yolcu olarak seyahat etmek en güzeli. uzun yol yapacak olsam her yıl almanya türkiye gibi kesinlikle tercih ederdim.
quote:
Orijinalden alıntı: xdrive
müdürlükte vardı bir tane hiç kullanmadım ama yolcu olarak seyahat ettim. yol konforu muhteşem hizmet aracı olduğundan yarı vip tarzı modifiye edilmiş
dizel olması lazımdı. Bu tarz araçlarda yolcu olarak seyahat etmek en güzeli. uzun yol yapacak olsam her yıl almanya türkiye gibi kesinlikle tercih ederdim.
Alıntıları Göster
Bu araçların bazıları 2005 yılında ticari araç olarak 2 koltuklu Türkiye'ye giriş yaptığından iç dizaynı kullanıcılar tarafından şekillendirilmiştir. Kimi orjinaline sadık kalarak yetkili serviste yaptırmış, kimisi de piyasadaki döşemecilerde istediği şekilde.
Bizdeki ticari olarak geçtiği için her sene koltukları söktürüp muayeneye götürüyoruz. Ankara'da bu araçtan kullanıp özel servise götüren var mı?Varsa nere? Elimizdeki araç Grand Voyager Limited 2.8 CRD Otomatik
tbird Teşekkür ederim :)
quote:
Arkadaşlar merhaba.Ben birazda fiyatından ve genişliğinden dolayı grand voyager almayı düşünüyorum.Ama 1998 model 3.3 limited 7 koltuklu otomatik.Araç çook güzel ve ben bu aracın hayranıyım.Fiyatı 23bin.Sizce bu araç alınır mı? Nolur çok kötü şeyler söylemeyin çok heveslendim bu arabaya :)
quote:
Orijinalden alıntı: boraroux
quote:
Arkadaşlar merhaba.Ben birazda fiyatından ve genişliğinden dolayı grand voyager almayı düşünüyorum.Ama 1998 model 3.3 limited 7 koltuklu otomatik.Araç çook güzel ve ben bu aracın hayranıyım.Fiyatı 23bin.Sizce bu araç alınır mı? Nolur çok kötü şeyler söylemeyin çok heveslendim bu arabaya :)
Benzinli mi araç?
quote:
Orijinalden alıntı: hak78
quote:
quote:
Benzinli mi araç?
Alıntıları Göster
eniştemlerde son kasası var. 2010 modeldi galiba tam emin değilim.defalarca yolculuk yaptım. mükemmel bir araç, kendi sınıfında en iyisidir büyük ihtimalle malzeme kalitesi,donanımları,konforu süper tam bir aile arabası,aracın kumandasıyla bütün kapılar açılıp kapatılabiliyor en çok bu dikkatimi çekmişti, özellikle uzun yolculuklarda çok rahat ama bence şoförle kullanılması lazım
quote:
quote:
quote:
Benzinli mi araç?
Alıntıları Göster
benzin + LPG
quote:
quote:
quote:
Benzinli mi araç?
Benzin + LPG
quote:
quote:
quote:
quote:
Benzinli mi araç?
Benzin + LPG
Alıntıları Göster
Arkadaşlar merhaba, Kimse aracın arka camları hakkında bilgi vermemiş. Gördüğüm kadarı ile arka sürgülü kapı olduğundan galiba camlar açılmıyor, yanılıyor muyum yoksa. Arka camlar açılabiliyor mu? Açılabiliyorsa elektrikli mi... Yada şu dışa doğru açılan mandallı camlar gibi mi.
quote:
Orijinalden alıntı: hazanfer
Arkadaşlar merhaba, Kimse aracın arka camları hakkında bilgi vermemiş. Gördüğüm kadarı ile arka sürgülü kapı olduğundan galiba camlar açılmıyor, yanılıyor muyum yoksa. Arka camlar açılabiliyor mu? Açılabiliyorsa elektrikli mi... Yada şu dışa doğru açılan mandallı camlar gibi mi.
Benim kullandığımda dışarı doğru açılan mandallı camlar gibi ancak ELEKTRİK KUMANDALI idi.
Arkadaşlar bende de bu aracın 2005 modelinden var ve satmak istiyorum ihtiyaçtan dolayı. Param olursa bi daha bundan almak isterim
quote:
Orijinalden alıntı: burakdervis
Arkadaşlar bende de bu aracın 2005 modelinden var ve satmak istiyorum ihtiyaçtan dolayı. Param olursa bi daha bundan almak isterim
MERHABA ARACIN FOTOĞRAFLARI, BİLGİLERİ VE FİYATI HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ AYRICA SERVİS BAKIMLARI NE TUTUYOR YEDEK PARÇALARI FİYATLARI NE ALEMDE
quote:
MERHABALAR ARAÇ HAKKINDA BİLGİ VERİRMİSİNİZ MESELA YOL TUTUŞU, SÜRATİ, YEDEK PARÇALARI, 10.000 KM BAKIM FİYATLARI