Şimdi Ara

Chrysler grand voyager kullanan varmı. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
7
Favori
91.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayati önlem için hayır euroncaptan 2 yıldızla geçmiş bir araba ford galaxy e bakın derim ben bide o model fiyatına daha konforlu ve fransız sağlamlığı taşıyan renault espace var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende bakiyorum temiz tek bir sorum var kullananlara kamyonet ruhsatli olanlarin hiz siniri dusuk mu? kopru vapur gecis ucretleri daha yuksek mi oluyor? Bir de icini yaptirinca muayeneden geciyor mu yoksa onc3 herseyi sokmek mi gerekiyor? Son olarak kamyonet ve otomobil farki yol tutusta da farkediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nightmare35

Arkadaslar bende bakiyorum temiz tek bir sorum var kullananlara kamyonet ruhsatli olanlarin hiz siniri dusuk mu? kopru vapur gecis ucretleri daha yuksek mi oluyor? Bir de icini yaptirinca muayeneden geciyor mu yoksa onc3 herseyi sokmek mi gerekiyor? Son olarak kamyonet ve otomobil farki yol tutusta da farkediyor mu?

Bu soruların cevabını bende bekliyorum arkadaşlar. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim

• Forumda var mı bu aracı kullanan? Almayı düşünüyorum.

• gralcan kullanıcısına yanıt

2021 de dubai'de iken 2020 model dodge grand caravan modelini kullanmıştık, yaklaşık 10 bin dolara alınmıştı, üzerinde 283 hp v6 3.6 lt pentastar motor vardı, 10,5-12 lt benzin sarfiyatı oluyordu geniş kalabalık aileler için harika bir araç 3 sıra 7 kişilik 3+2+2 koltuk ile dizayn edilmiş yanlız vitesine alışamamıştım, vites kolu direksiyon ile radyo arasında ön göğüste yer alıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.