Şimdi Ara

Cicibebe ile Kilo Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boyum 178 kilom 68.Yaklasık 3 haftada 3 kilo aldım haftada yaklasık 500 gr tüketiyorum.Sorum ise bu besinin bana aldırdıgı kilo sırf yag olarak mı yoksa kas kütlesi konusunda yardımı varmı ? Sizce kullanmayı kaç kiloda bırakmalıyım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende çok severim 55 kiloyum yardımı oluyorsa kullanayım, kilo alamıyorum ? Günde kaç öğün yiyorsun bu mereti

• quote:

Orijinalden alıntı: AdamBaliKokusu

Bende çok severim 55 kiloyum yardımı oluyorsa kullanayım, kilo alamıyorum ? Günde kaç öğün yiyorsun bu mereti

Günde 100 gr cicibe 1 muz yaklasık 50 gr yulaf karısıtırıp yiyorum.etkisi var kilo alma konusunda ama iyimi kötümğ çözemedim

• Günlük aldıgın kaloriyi arttırmaya yardımcı olur elbet. 100 gramında 424 kalori 74.5g karbonhidrat (22.6gramı sofra şekeri) var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Günlük aldıgın kaloriyi arttırmaya yardımcı olur elbet. 100 gramında 424 kalori 74.5g karbonhidrat (22.6gramı sofra şekeri) var.

Peki aldırdıgı kilo saglıklımıdır ? Yani hamurişi gıdalar gibi saglıksız bir şekildemi aldırır bu kiloyu

• faydalı kilo alma konusunda yardımcı olmaz bana göre sonucta içinde şeker var ama bence günlük kalori ihtiyacını artırmada işe yarar. eger kulllananlar öneriyosa bizde alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

Günlük aldıgın kaloriyi arttırmaya yardımcı olur elbet. 100 gramında 424 kalori 74.5g karbonhidrat (22.6gramı sofra şekeri) var.

Peki aldırdıgı kilo saglıklımıdır ? Yani hamurişi gıdalar gibi saglıksız bir şekildemi aldırır bu kiloyu

Orası biraz karışık.
    Alınan kilonun hepsinin kas olma ihtimali çok düşük, hatta sıfır. mutlaka kilo alırken yağlanacaksın da bir miktar. bunu göze almalısın zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Orası biraz karışık.
    Alınan kilonun hepsinin kas olma ihtimali çok düşük, hatta sıfır. mutlaka kilo alırken yağlanacaksın da bir miktar. bunu göze almalısın zaten.

Peki bu ürünü gainer gibi düşünebilirmiyiz ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orası biraz karışık.

Peki bu ürünü gainer gibi düşünebilirmiyiz ?

Onlarda da bir miktar şeker oluyor zaten.
    Günlük kaloriyi arttırmak için bir yöntem olabilir.
    Gainer gibi kaliteli karbonhidrat içermiyor ama.
    Muhtemelen buğday unu kullanılmıştır.
    Gainerlarda genelde maktodekstrin veya dekstroz ana karbonhidrat kaynakları.

• Amroth. kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bugün 69 oldum.artık cicibebeyi bırakıcam.büyük katkısının oldugunu düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.