"çünkü kimse kimseye haksızlık yapmaz" hocam sen belçikada falan mı yaşıyorsun. tc kızları erkeğini kötülemek için yer arıyor evde dolabın kapağını tamir edemediğinde bi mükremin olmadığın kalıyor. erkek cinsi son yıllarda zaten yeterince ayaklar altına alındı. -kızların terslemelerine aşağılamalarına eyvallah diyorsan harbi erkeksin tam tersi olursa ağlak prenses erkeksin -otomatik araba kullanıyorsan yumuşak erkeksin düz vites kullanıyorsan harbi erkeksin -hesabı ödüyorsan harbi erkeksin ödemiyorsan rezil erkeksin -kızı evinden alıyorsan harbi erkeksin kızı evinden almıyorsan kepaze erkeksin şu yaftalamaların binde birini kadınlara yapsak şimdi dünyadaki tüm kadınlar erkeklere savaş açmıştı. |
Cidden bekarlık harika bişey ,erkek neden evlenir ? (3. sayfa)
-
-
Bence başlık sahibi haklı lakin unuttuğu bir husus var o da şu : evlilik, evlenmek için yapılan bir eylem olduğu zaman gerçekten çekilmez bir hâl alır. Şöyle yani şimdi adam yahut kadın topluma bakıyor ve diyor ki "eyvah yaşım geçiyor, evlenmem lazım" sonrasında ise bir arayışa giriyor. E kardeşim her malın bir alıcısı vardır. Buldun birini ama acele ettin sen. Bu Açken restoranda sipariş vermeye benzer. Bu insanlar evlendikten sonra bu yükten yani bekar kalmak ve hayatın klasik akışına uyuduktan sonra, sıra geliyor hayat bu mu ya cümlesine. Bu yüzden bazı şeylerin farkına sonradan varıyor ve pişmanlik içerisinde bir evlilik yaşıyor. Birde olayları akışına bırakan, eğer birini seversem evlenme amacım o insanı hep görmek ve yanımda olsun düşüncesi ise bu evlilik kolay kolay insanı sıkmıyor. Çünkü arzuları arasında toplum nezdinde kendini gerçekleştirmek değil yaşı 50 de olsa kendi için yaşamak var. Yani evlenince şunu demek lazım : bu insanla öyle arkadaş gibi olalımki arkadaşlarımı aramayayım. Bu insanla öyle bir aşk yaşayayımki leyla ile mecnun kıskansın. İşte hocalar bu yüzden bu insan mutlu olur. Ama diğer insan asla mutlu olamaz. İyi forumlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gülüncetipsizolanadam -- 22 Mayıs 2024; 12:41:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Alıntı
metni:her hafta bi kadınlayım neden evleneyim Marifet değil ki bu. Hayatımda günde 2-3 kızla birlikte olduğum dönemler de oldu. Haftanın 6 günü kafeye bara gidip, her akşam başka bir kadınla geçirdiğim dönemler. Rekorum 24 saatte dört farklı kadın, eğer bunları marifet olarak görüyorsan! Biriyle akşam benim evimden çıkar, durağa bırakır, öbürünün evine giderdim. Sabah başkasının evinden çıkar, "kahvaltıya" eve başka kızla dönerdim.
Boş işler bunlar. Mutsuz insanların kendini tatmin etme çabaları... Aynı konular, aynı laflar, aynı rutinler, sadece başka evler ve başka kadınlar... Bir yerden farkına varıp, gerçek mutluluğa odaklanıyorsun. Bir yerden sonra çok sıkıyor. Sen oraya gelememişsin daha
-
Marifet dostum inan marifet sen hiç sevilmediğin için anlamazsın :)))) ciddiyim evlen :) evliliğin neresi dolu çalıştığım yer kadın dolu çoğu evleniyo işte senin gibiquote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaAlıntı
metni:her hafta bi kadınlayım neden evleneyim Marifet değil ki bu. Hayatımda günde 2-3 kızla birlikte olduğum dönemler de oldu. Haftanın 6 günü kafeye bara gidip, her akşam başka bir kadınla geçirdiğim dönemler. Rekorum 24 saatte dört farklı kadın, eğer bunları marifet olarak görüyorsan! Biriyle akşam benim evimden çıkar, durağa bırakır, öbürünün evine giderdim. Sabah başkasının evinden çıkar, "kahvaltıya" eve başka kızla dönerdim.
Boş işler bunlar. Mutsuz insanların kendini tatmin etme çabaları... Aynı konular, aynı laflar, aynı rutinler, sadece başka evler ve başka kadınlar... Bir yerden farkına varıp, gerçek mutluluğa odaklanıyorsun. Bir yerden sonra çok sıkıyor. Sen oraya gelememişsin daha
Düşünen adamları yoluyolar :))
Neden 500 bine düğün yaptığı saçma sapan bi kadının gelenekçi aile yapısını çekeyim lan evli bitane mutlu adam yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catcheee -- 22 Mayıs 2024; 12:41:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Marifet olarak görüyorsan, teşekkür ederim. Dediğim gibi, o hayatı da senden daha iyi yaşadım
-
Alıntı
metni:-kızların terslemelerine aşağılamalarına eyvallah diyorsan harbi erkeksin tam tersi olursa ağlak prenses erkeksin Hayatımda beni tersleyebilen bir tane bile insan yok. Hepsiyle yollarımı ayırdım. Buna arkadaşlarım ve aile bireylerim de dahil. Anlaşmazlıklar tabii ki olabilir, fakat bunu düzgün bir şekilde ifade edemeyen, düzgün bir şekilde çözemeyen kimseyle görüşmüyorum.
Alıntı
metni:-otomatik araba kullanıyorsan yumuşak erkeksin düz vites kullanıyorsan harbi erkeksin Bu tür yorumlar yapan, bu şekilde düşünen kimseyi hayatımda barındırmıyorum.
Ben Mini Cooper kullanıyorum, kanıtlayacak hiçbir şeyim yok, hatta soran olursa tam bir prensesim!
Beğenmeyen gitsin, BMW'li Mercedes'li barzo peşinde koştursun.
Alıntı
metni:-hesabı ödüyorsan harbi erkeksin ödemiyorsan rezil erkeksin -kızı evinden alıyorsan harbi erkeksin kızı evinden almıyorsan kepaze erkeksin Siz peşinden koşuyorsunuz böyle düşünen kadınların, siz onlara bu rahatlığı veriyorsunuz. Benim karşıma çıkmadı mı böyleleri, çıktı. Fakat ben değerlerimi, düşüncelerimi açık açık anlattım. "Erkek adam kadını evinden alır, yedirir, içirir, gezdirir" diye düşünen hiçbir kadına bakmıyorum. Bu kadar basit. Onlar nasıl "peşimde onlarca erkek var" diyorsa, benim de çevremde bana saygı duyan, benimle ben olduğum için birlikte olmak isteyen onlarca kadın var. Koşmayın, bakmayın. Eğer evinden almaya, hesabını ödemeye razıysanız da beklentilerinizi ortaya koyun. "Ben hesabı öderim, ama -atıyorum- sen de yemeğimi yapar, çamaşırımı yıkarsın" deyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 22 Mayıs 2024; 13:10:41 >
-
yeminle mini cooper olayını da yazacaktım aklıma gelmişti :D bence süper bir araba ama beyni olmayan kızlardan hep "aaa mini cooper kız arabası yaaaa" gibi saçma sapan şeyler duyuyorum. bunu söyleyen tiplerin de ağzı açlıktan kokar, bırak araba sahibi olmayı otobüse binecek parası yoktur.
"Siz peşinden koşuyorsunuz böyle düşünen kadınların, siz onlara bu rahatlığı veriyorsunuz." demişsin de ben kimseye bu yüzü vermedim ki. 2 saçma davranışını görünce anında yol verdim, ki zaten bir süredir kadınlarla hiç muhatap olmuyorum artık.
-
Hehe!
Benim de hiç değiştiresim yok arabayı.
"Siz" derken, genel olarak erkeklerden bahsettim. Sana özel değildi yazdıklarım, yanlış anlama lütfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 22 Mayıs 2024; 13:17:12 > -
Mutlu bir evliliğin evlilik oranları arasında yüzdesi kaçtır sence ?
Mutlu gibi gorunenlerin yada pişmiş ses çıkarmayan o sekilde mutluymuş gibi gorunenlrri sormuyorum gerçekten mutlu ruh ikizini bulmuş gibi bir birini tamamlayan kaç evlilik vardır sizce.
Ha bu arada tek mesajımdan yaptiginiz psikolojik değerlendir.enizede hayran kaldım hakkımda tam isabet :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Biris şu arkadaşa bunları 40-50 yaşlarında yapamayacağını anlatmalı. 1 bayram sabahı yaşın gelince tek başına kalkıp kahvaltı yaptığında da anlarsın bunun gibi nice örnekler verebilirim. 40 yaşında evlenirim o zamana kadar herşeyi yaparım dersen orası ayrı. bekarlığında evliliğinde güzel ve kötü yanları var. İsteyen evlenir,istemeyen evlenmez.
Asgari ücretle çalışıp bide kirada oturacaksınız zaten evlenmeyin aç kalırsınız. Paranız varsa evlenin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 22 Mayıs 2024; 14:3:4 > -
Alıntı
metni:Ha bu arada tek mesajımdan yaptiginiz psikolojik değerlendir.enizede hayran kaldım hakkımda tam isabet :)) Tesadüf olmuş, şanslı günümdeyim demek ki. Ortaya laf atmıştım ben, başkası alınır diye düşünmüştüm
Daha önce başka bir konuda da yazmıştım. Gördüğüm çoğu çiftin birlikteliği yanlış nedenlere dayanıyor. Çok genel iki tane insan çizeyim bak:
Kendi hayatını henüz kuramamış, ömrü boyunca ailesi ile yaşamış, başarısız bir erkek. Aslanım, paşam diye yetiştirilmiş. Belli bir yaşa gelince evden "evlen artık" baskısı gelmeye başlıyor. Annesi artık yemeğini yapmak, çamaşırını yıkamak istemiyor. Torun baskısı var. Akrabalar sürekli soruyor. Yalnız, insan ilişkilerinde başarısız bir erkek. "Evleneyim bari" diyor. Çamaşırımı yıkayacak, yemeğimi yapacak, çocuğumu büyütecek biri olsun hayatımda.
Bunun karşısına çıkan kadın da aynı kıtlıkta. Okulu bitirmiş, ailesiyle yaşayan bir kız. Dışarı çıkmasına, eve geldiği saate karışılıyor. Harcadığı paraya laf ediliyor. Çalışıyorsa kazancına el konuluyor. Bunların üstüne bir de evde babasına çay kahve getiriyor, bulaşık yıkıyor, temizlik yapıyor. Aynı akraba baskılar. "Bari evleneyim de kurtulayım" diyor.
Birbiri ile alakası olmayan bu iki insan, komşular, akrabalar sayesinde bir şekilde tanıştırılıyor, evlendiriliyor. Erkek hiç yalnız yaşamamış, kendine bakmayı bilmiyor. Kız mutsuz, aynı hayatı, başka evde yaşıyor, aynı hizmeti şimdi kocasına yapıyor. Aynı lafları yiyor, dışarı çıkmasına laf ediliyor. İkisi de mutsuz...
İnsanın önce kendi hayatını kurması, kendi ayakları üzerinde durması lazım. Aile evinden ayrılma sebebinin yalnız yaşayıp, kendine bakmayı öğrenmek olması lazım. Çevremdeki insanlara bakıyorum, gerçekten psikolojik sağlığı yerinde, travmalarından arınmış çok çok az insan var. Toksik insanların da sağlıklı ilişkiler yürütemeyeceğine inanıyorum ben. Bunları yapabilen kaç insan varsa, mutlu ilişki sayısı da o kadardır diyorum ben. Ne zaman, tek başına yaşamaktan mutlu, travmalarından arınmış iki insan bir araya gelir, o zaman onların arkadaşlıkları, birliktelikleri, evlilikleri, yetiştirdikleri çocuklar mutlu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 22 Mayıs 2024; 14:39:33 >
-
Ben 12 yillik evliligimde masallara konu olacak kadar mutluyum. Bunun orani muhtemelen düşüktür ama yok sayılacak kadar da az değildir.
Günümüz erkek ve kadınları patavatsız, sorumluluktan kaçan, ne icin yasadigi belli olmayan tipler.
Evlilik her yigidin harci değildir. Hele de yeni neslin sadece sevişmek icin evlenildigini zannettiği durumda bekarlik en dogru seçimdir. Evleneceksiniz birde cocuk yapip toplumu kendiniz gibi bireylerle dolduracak siniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen bence bu kafa ile evlenmeyerekten en doğru tercihi yapmışsın sen gerçekten evlenme seninle bir ömür değil bir saat bile geçmez işin gücün rast gelsin,
-
Sizin gibi ergenler anlamaz. Zaten istesenizde evlenemezsiniz. Osbire devamm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin kafa gidik hoca sağlıkcıyım ben bak tanıdığım biquote:
Orijinalden alıntı: Real RocknRollaAlıntı
metni:Ha bu arada tek mesajımdan yaptiginiz psikolojik değerlendir.enizede hayran kaldım hakkımda tam isabet :)) Tesadüf olmuş, şanslı günümdeyim demek ki. Ortaya laf atmıştım ben, başkası alınır diye düşünmüştüm
Daha önce başka bir konuda da yazmıştım. Gördüğüm çoğu çiftin birlikteliği yanlış nedenlere dayanıyor. Çok genel iki tane insan çizeyim bak:
Kendi hayatını henüz kuramamış, ömrü boyunca ailesi ile yaşamış, başarısız bir erkek. Aslanım, paşam diye yetiştirilmiş. Belli bir yaşa gelince evden "evlen artık" baskısı gelmeye başlıyor. Annesi artık yemeğini yapmak, çamaşırını yıkamak istemiyor. Torun baskısı var. Akrabalar sürekli soruyor. Yalnız, insan ilişkilerinde başarısız bir erkek. "Evleneyim bari" diyor. Çamaşırımı yıkayacak, yemeğimi yapacak, çocuğumu büyütecek biri olsun hayatımda.
Bunun karşısına çıkan kadın da aynı kıtlıkta. Okulu bitirmiş, ailesiyle yaşayan bir kız. Dışarı çıkmasına, eve geldiği saate karışılıyor. Harcadığı paraya laf ediliyor. Çalışıyorsa kazancına el konuluyor. Bunların üstüne bir de evde babasına çay kahve getiriyor, bulaşık yıkıyor, temizlik yapıyor. Aynı akraba baskılar. "Bari evleneyim de kurtulayım" diyor.
Birbiri ile alakası olmayan bu iki insan, komşular, akrabalar sayesinde bir şekilde tanıştırılıyor, evlendiriliyor. Erkek hiç yalnız yaşamamış, kendine bakmayı bilmiyor. Kız mutsuz, aynı hayatı, başka evde yaşıyor, aynı hizmeti şimdi kocasına yapıyor. Aynı lafları yiyor, dışarı çıkmasına laf ediliyor. İkisi de mutsuz...
İnsanın önce kendi hayatını kurması, kendi ayakları üzerinde durması lazım. Aile evinden ayrılma sebebinin yalnız yaşayıp, kendine bakmayı öğrenmek olması lazım. Çevremdeki insanlara bakıyorum, gerçekten psikolojik sağlığı yerinde, travmalarından arınmış çok çok az insan var. Toksik insanların da sağlıklı ilişkiler yürütemeyeceğine inanıyorum ben. Bunları yapabilen kaç insan varsa, mutlu ilişki sayısı da o kadardır diyorum ben. Ne zaman, tek başına yaşamaktan mutlu, travmalarından arınmış iki insan bir araya gelir, o zaman onların arkadaşlıkları, birliktelikleri, evlilikleri, yetiştirdikleri çocuklar mutlu olur.
Psikiyatrist var ciddiyim bu ayıp değil.
Aynı evde yıllarca beraber yaşayıp evlenmeyen arkadaşlarımda var ,evlilik saçma sapan sorumluluklar getiren bi illet i,kumar gibi ben neden evleneyim neden kızın ailesine iyi görüneyim neden heryere koşayım,zaten kadın 35 i geçtikten sonra hastane hastane dolaştıracaksın ben bunu istemiyorum .
Kendi paramı kazanıyorum ,kendim yiyorum ,tatiller yapıyorum,ps5 aldım oyun odası yaptım ,özgürüm mutluyum neden bi kadınla aynı evde yaşayıp saçımı beyazlatayım neden o kadar masrafa gireyim .o paraya dünya turu yaparım,Mercedes alır keyfime bakArım .
Tam tersi evlenen adam sorumluluktan kaçan ,yalnızlıktan korkan tek başına bişey yapamayan korkak insanlar çünkü birine muhtaçsınız.
-
İnsanlarla geçireceğim zamanı ben belirlerim onlar değil. Kime n kadar süre ayırmak istiyorsam o kadar ayırırım. Kimseyede bir ortaklığım bağım var diye gereğinden fazla katlanamam. Eve gelince karın çocuğun seni karşılasın 2 dk mutluluk akşam 2 saat çocuk zırıltısı karı dırdırı çekeceksin. Sonra neden az yaşıyoruz diye ağlamayın. Bunlar bitiriyor insanı işte. Kanserli zorunluluklu ilişkiler. Benim işim gücüm hep rast geliyor bu dileklere ihtiyacım yok çünkü hayatımı rastlantıya değil mantığıma göre yaşıyorum. Asıl senin işin rast gelsin zira sürekli zar atarak yaşayan birine benziyorsun.
-
Konu sahibinin evlilikten başka mevzusu yok, evlen de tüm forumca kurtulalım.
Başka konu mu kalmadı arkadaş, hep evlilik de evlilik veya nickini değiştirme talebi aç evlilik adamı falan diye, bizde onaylayalım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bazı insanlar sesi kaosu seviyo dostum anlatamazsın ,çocuklu arkadaşlarım var artık öyle moda girmişlerki çocuk yüz kez baba baba diyiyo adam cevap vermiyor bıkmışlar :))quote:
Orijinalden alıntı: Heisenbergin asistanıİnsanlarla geçireceğim zamanı ben belirlerim onlar değil. Kime n kadar süre ayırmak istiyorsam o kadar ayırırım. Kimseyede bir ortaklığım bağım var diye gereğinden fazla katlanamam. Eve gelince karın çocuğun seni karşılasın 2 dk mutluluk akşam 2 saat çocuk zırıltısı karı dırdırı çekeceksin. Sonra neden az yaşıyoruz diye ağlamayın. Bunlar bitiriyor insanı işte. Kanserli zorunluluklu ilişkiler. Benim işim gücüm hep rast geliyor bu dileklere ihtiyacım yok çünkü hayatımı rastlantıya değil mantığıma göre yaşıyorum. Asıl senin işin rast gelsin zira sürekli zar atarak yaşayan birine benziyorsun.
Ama toplum yadırgamasın diye mutlu gözüküyorlar ya bi ömür böyle geçermi hani kredi çekersin eni sonu biter bu ölünce bitiyo sadece :)
-
Hayata bakışımız en başta sıkıntılı bence
Tek başımıza mutlu bir insan olmayı beceremeden
evlilik dayatmasına maruz kalıyoruz daha bireyler kendi ile iligili sorunları çözmeden başka sorumlulukları üstleniyor sanki amaç hayatı daha nasıl çekilmez hale getiririm der gibi virde çocuk istifliyor...
evlilik güzeldir ama sağlıklı bir insanla saygı sevgi dayatmalar ve klişeler olmadan...
anlık ilişkilerle ruhu erozyona uğratmakta akıl işi değil, evlenip çocuk yapmakta
Bence herşeyin zamanı var sadece zamanı gelene kadar haddi aşmadan yaşamak önemli
😉
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X